NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 05:53

NRK - 06 aug 22 kl. 01:38

MC-fører døde i ulykke på Karmøy

En motorsyklist omkom fredag ettermiddag i en ulykke på Sandhåland på Karmøy, opplyser politiet i Rogaland. Ulykken skjedde da motorsyklisten og en personbil kolliderte. Mc-føreren ble fraktet til sykehus med luftambulanse, og ble erklært død etter ankomst. Politiet er i gang med etterforskning sammen med ulykkesgruppen til Statens vegvesen for å avklare hendelsesforløpet. De har gjennomført vitneavhør fredag kveld.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandhåland, Karmøy, Rogaland, Statens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MC-fører, dødei , ulykke, Karmøy
NRK - 09 aug 22 kl. 20:32

Brann i valseverket til Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valseverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket. – Brannvesenet har starta innsats med røykdykkarar, men det skal ikkje vere fare for at brannen spreier seg, fortel operasjonsleiar Toralv Skårland til NRK.

NRK - 10 aug 22 kl. 10:31

Frigir navn på omkommet i MC-ulykke

Det var Per Herman Syre (41) fra Karmøy som omkom i trafikkulykken på Karmøy fredag ettermiddag. Det skriver politiet i en pressemelding. Politiet etterforsker ulykken.

NRK - 05 aug 22 kl. 17:56

Alvorlig trafikkulykke på Karmøy

Det har vært et trafikkuhell mellom en bil og en MC-fører på Karmøy, melder politiet Sør-Vest på Twitter. Nødetatene er på vei. Politiet skriver at det fremstår alvorlig..

NRK - 09 maj 22 kl. 14:47

To personar til sjukehus etter ulykke

To personar er sendt til sjukehus i ambulanse etter at ei ulykke på Flaktveit i Bergen måndag ettermiddag. Bilen dei sat i skal ha køyrd av vegen og ned ei skråning. Ein person var fastklemt og politiet omtala ulykke som alvorleg.

Klartale - 14 jul 22 kl. 15:11

14-åring døde etter ulykke på tivoli

Klokken 12.50 fikk politiet melding om en ulykke på tivoli. Det hadde skjedd en ulykke på et tivoli i Aarhus i Danmark.

NRK - 25 apr 22 kl. 00:23

Livløs mann hentet opp av vannet på Karmøy

En livløs mann ble søndag kveld funnet sjøen ved Koppervik på Karmøy. Politiet opplyser at mannen ble funnet mellom to båter i område Skjoldabukta. Mannen ble brakt til land og kom etterhvert til bevisthet, men er nedkjølt.

NRK - 19 maj 22 kl. 11:52

Hydro investerer på Karmøy

Hydro skal investere 320 millioner kroner i aluminiumsverket på Karmøy. Hydro skal oppgradere kraftforsyningssystemet og anodeservicelinjen for å sikre framtidig produksjon ved aluminiumsverket. Oppgraderingen starter en gang i fjerde kvartal, og skal være fullført ved utgangen av 2024..

NRK - 26 maj 22 kl. 05:37

Leter etter 12-åring på Karmøy

Politiet har natt til torsdag lett etter en 12 år gammel gutt i området Vormedal på Karmøy. Gutten har vært ute i hele natt, og beboere i området bes om følge med, dersom gutten har sovnet i en hage eller i et skur. Det letes både med politihunder, helikopter samt redningsskøyta fra sjøsiden, melder politiet i sørvest på Twitter..

NRK - 26 maj 22 kl. 05:37

Leter etter 12-åring i Karmøy

Politiet har natt til torsdag lett etter en 12 år gammel gutt i området Vormedal i Karmøy kommune. Gutten har vært ute i hele natt, og beboere i området bes om følge med, dersom gutten har sovnet i en hage eller i et skur. Det letes både med politihunder, helikopter samt redningsskøyta fra sjøsiden, melder politiet i sørvest på Twitter..

NRK - 21 jun 22 kl. 07:50

Arbeidsulykke på Karmøy

Politi og ambulanse er på veg til Husøyvegen på Karmøy etter melding om en arbeidsulykke. Det skal være en fallulykke, ifølge politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Høy rente på kriselån til SAS

Lånet på 6,7 milliarder kroner som skal holde SAS på vingene gjennom konkursbeskyttelsen, kan ende med pris på nesten 1,6 milliarder kroner. Det viser en en gjenomgang av låneavtalen som Dagens Næringsliv har gjort. Natt til søndag offentliggjorde SAS at det hadde fått tilsagn om et lån på 700 millioner dollar fra amerikanske Apollo Global Management..

NRK - 30 minutter siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 1 time siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 2 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 3 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 3 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 6 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 7 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.

NRK - 8 timer siden

Alvorlig voldshendelse i Stavanger

Politiet har rykket ut til Hundvåg i Stavanger i forbindelse med en alvorlig voldshendelse. En person behandles for stikkskader og det utføres førstehjelp, opplyser politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com