VG > Økonomi

Tuesday, 21 September, 18:16

VG - 27 jun 21 kl. 00:47

Måneskin markerte Pride i Polen med heftig kyss

– Vi synes alle skal være helt fri til å være hvem faen de vil, meldte vokalist Damiano David fra scenen etter et dypt kyss med gitarist Thomas Raggi..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Damiano David, Thomas Raggi, Pride, Polen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Måneskin, markerte, Pridei , Polenmed , heftig, kyss
NRK - 27 jun 21 kl. 02:21

Måneskin hyllet pride i Polen

Det italienske bandet Måneskin, som vant årets Eurovision Song Contest, hyllet pride under en konsert i Polen lørdag, melder VG. Etter at låten« I wanna be your slave» var ferdig, kysset gitarist Thomas Raggi og vokalist Daminao David hverandre. – Vi mener alle skal ha rett til å gjøre dette, uten noe frykt.

NRK - 19 jun 21 kl. 23:49

Etterforsker hærverk på Pride-flagg

Politiets hatkrimgruppe har satt i gang etterforskning etter at flere Pride-flagg i Oslo er blitt stjålet eller ødelagt. Pride-flagg som er blitt heist ved skoler og andre bygninger i hovedstaden, er blitt stjålet, tent på eller ødelagt på annet vis. Oslo politidistrikt har fått fem anmeldelser på skadeverk og tyveri av Pride-flagg, sier politioverbetjent Monica Lillebakken, fagleder i hatkrimgruppa, til Nordstrands Blad..

NRK - 24 jun 21 kl. 15:25

Forsvarssjef stiller i Pride-parade

Eirik Kristoffersen blir den første norske forsvarssjefen som deltar i Pride-paraden. Grunna pandemien blir det i år ingen store folkesamlingar i Oslo som marsjerer med regnbogeflagg under Pride. I staden for blir det lagt opp til ein mobil parade den 26.

NRK - 27 jun 21 kl. 00:10

Tusenvis markerte pride i Paris

Rundt 30.000 mennesker deltok i den årlige pride-paraden i Paris lørdag. Paraden startet i Pantin, som ligger i utkanten av byen, og til Place de la République i sentrum.

VG - 23 maj 21 kl. 00:49

Italias Måneskin vant årets Eurovision

ROTTERDAM/OSLO: Måneskin med «Zitti E Buoni» fra Italia stakk av med flest poeng etter at folkestemmene var telt opp..

VG - 23 maj 21 kl. 00:49

Italias Måneskin vant Eurovision: Norge på 18. plass

ROTTERDAM/OSLO (VG) Måneskin med «Zitti E Buoni» fra Italia stakk av med flest poeng etter at folkestemmene var telt opp..

NRK - 23 maj 21 kl. 06:33

Eurovision-vinner avviser narkobruk

I en rekke videoer publisert på Twitter hevdes det at vokalisten Damiano David i Eurovision-vinneren Måneskin bruker narkotika på direktesendt TV. Vokalisten fikk spørsmål om saken på pressekonferansen etter finalen. Senere natt til søndag publiserte Måneskin en uttalelse om saken på Instagram: – Vi er mot narkotika og har aldri brukt kokain.

NRK - 23 maj 21 kl. 15:32

Italiensk sanger skal ta doptest

Sangeren i den italienske gruppa Måneskin, som vant Eurovision Song Contest i går, vil ta en narkotikatest når han kommer hjem til Italia. Det sier arrangøren EBU i en uttalelse. Spekulasjonene om mulig dopbruk dukket opp etter at et kamera fanget opp Damiano David mens han bøyde hodet ned mot bordet han og gruppa satt ved etter at sangen var framført første gang.

Dagbladet - 17 jun 21 kl. 10:02

Måneskin til Norge

I en pressemelding avslører Tons of Rock artistene som skal opptre på festivalen i 2022. Nå kan det norske folk glede seg til å se Måneskin på Ekebergsletta neste sommer..

VG - 01 aug 21 kl. 09:17

Måneskin-trommisen har fått senebetennelse – må avlyse konsert

– Vi er veldig triste, skriver Måneskin på sin instagramprofil i forbindelse med at trommisen Ethan Torchio har fått senebetennelse..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Dobbelt drama for Aasbø: – Den hardeste smellen jeg har hatt

Det gikk hardt ut over både kroppen og bilen på forhånd, men Fredric Aasbø (36) har på mirakuløst vis klatret til topps i Formula Drift-mesterskapet..

VG - 30 minutter siden

Støres regjeringsplan: Skal redde SV fra «SV-fellen»

Forrige gang SV var i regjering, flyktet velgerne. Jonas Gahr Støre lover at SV og Sp skal få skinne i en ny regjering og tror SV vil unngå krise-reprise..

VG - 2 timer siden

Nordmannen «oppdaget» stjerneskuddet: – Skal ikke være mulig

Den britiske tennisyndlingen Emma Raducanu (18) fanget hele verdens oppmerksomhet med seieren i US Open. Norske Anders Borg oppdaget tidlig hennes enorme talent..

VG - 3 timer siden

«Farmen»-fest havner i retten

Den omstridte «Farmen»-festen havner i retten etter at deltager nekter å betale forelegg på 20.000 kroner..

VG - 4 timer siden

Normann hylles av manageren: – Utrolig potensial

Norwich-manager Daniel Farke (44) mener Mathias Normann (25) må tilpasse seg etter overgangen fra russisk fotball, men ser en lysende fremtid for svolværingen..

VG - 4 timer siden

Støre: Har hatt «rett-på-mål-samtaler»

Få dager før Ap går inn i sonderinger med Sp og SV samles Aps landsstyre. – Vi er i gode samtaler, sier Støre på landsstyremøtet..

VG - 5 timer siden

Vi kan ikke la Tolga-saken skje på nytt

Voksne som blir behandlet som barn, økonomisk rot og skrantende rettsikkerhet. Vi trenger ingen flere eksempler på at vergemålsordningen er utgått på dato..

VG - 6 timer siden

Dette blir VAR-kostnaden for Eliteserien – nå skal klubbene bestemme seg

Et sted mellom 12 og 18 millioner kroner vil det koste norsk fotball årlig for å ha videodømming i Eliteserien. Nå er det opp til klubbene om de vil ta sin del av regningen for å innføre VAR. Supporterne sier nei..

VG - 6 timer siden

Et helt unikt liv! Bokanmeldelse: Kadafi Zaman: «Den norske drømmen»

TV 2-journalisten Kadafi Zaman skriver engasjerende, spennende og morsomt om sitt helt unike liv og sin kjærlighet for Norge i boken «Den norske drømmen». Men: Han skulle bare skrevet mer!.

VG - 6 timer siden

Sp-topper tror på flertallsregjering

Sp-ordfører Ronald Wærnes håper sonderingene med Ap og SV skal ende med en flertallsregjering. Men han sier at det er flere fallgruver i forhandlingene før man kommer dit..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt