NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 03:14

NRK - 27 jun 21 kl. 02:21

Måneskin hyllet pride i Polen

Det italienske bandet Måneskin, som vant årets Eurovision Song Contest, hyllet pride under en konsert i Polen lørdag, melder VG. Etter at låten« I wanna be your slave» var ferdig, kysset gitarist Thomas Raggi og vokalist Daminao David hverandre. – Vi mener alle skal ha rett til å gjøre dette, uten noe frykt. Vi synes alle skal få være helt frie til å være hvem de vil. Takk Polen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Måneskin, Eurovision Song Contest, Polen, VG, Thomas Raggi, Daminao David, Damiano David, Instagramkonto

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Måneskin, hyllet, pridei , Polen
NRK - 19 jun 21 kl. 23:49

Etterforsker hærverk på Pride-flagg

Politiets hatkrimgruppe har satt i gang etterforskning etter at flere Pride-flagg i Oslo er blitt stjålet eller ødelagt. Pride-flagg som er blitt heist ved skoler og andre bygninger i hovedstaden, er blitt stjålet, tent på eller ødelagt på annet vis. Oslo politidistrikt har fått fem anmeldelser på skadeverk og tyveri av Pride-flagg, sier politioverbetjent Monica Lillebakken, fagleder i hatkrimgruppa, til Nordstrands Blad..

NRK - 24 jun 21 kl. 15:25

Forsvarssjef stiller i Pride-parade

Eirik Kristoffersen blir den første norske forsvarssjefen som deltar i Pride-paraden. Grunna pandemien blir det i år ingen store folkesamlingar i Oslo som marsjerer med regnbogeflagg under Pride. I staden for blir det lagt opp til ein mobil parade den 26.

VG - 23 maj 21 kl. 00:49

Italias Måneskin vant årets Eurovision

ROTTERDAM/OSLO: Måneskin med «Zitti E Buoni» fra Italia stakk av med flest poeng etter at folkestemmene var telt opp..

VG - 23 maj 21 kl. 00:49

Italias Måneskin vant Eurovision: Norge på 18. plass

ROTTERDAM/OSLO (VG) Måneskin med «Zitti E Buoni» fra Italia stakk av med flest poeng etter at folkestemmene var telt opp..

NRK - 23 maj 21 kl. 06:33

Eurovision-vinner avviser narkobruk

I en rekke videoer publisert på Twitter hevdes det at vokalisten Damiano David i Eurovision-vinneren Måneskin bruker narkotika på direktesendt TV. Vokalisten fikk spørsmål om saken på pressekonferansen etter finalen. Senere natt til søndag publiserte Måneskin en uttalelse om saken på Instagram: – Vi er mot narkotika og har aldri brukt kokain.

NRK - 23 maj 21 kl. 15:32

Italiensk sanger skal ta doptest

Sangeren i den italienske gruppa Måneskin, som vant Eurovision Song Contest i går, vil ta en narkotikatest når han kommer hjem til Italia. Det sier arrangøren EBU i en uttalelse. Spekulasjonene om mulig dopbruk dukket opp etter at et kamera fanget opp Damiano David mens han bøyde hodet ned mot bordet han og gruppa satt ved etter at sangen var framført første gang.

Dagbladet - 17 jun 21 kl. 10:02

Måneskin til Norge

I en pressemelding avslører Tons of Rock artistene som skal opptre på festivalen i 2022. Nå kan det norske folk glede seg til å se Måneskin på Ekebergsletta neste sommer..

VG - 01 aug 21 kl. 09:17

Måneskin-trommisen har fått senebetennelse – må avlyse konsert

– Vi er veldig triste, skriver Måneskin på sin instagramprofil i forbindelse med at trommisen Ethan Torchio har fått senebetennelse..

VG - 27 jun 21 kl. 00:47

Måneskin markerte Pride i Polen med heftig kyss

– Vi synes alle skal være helt fri til å være hvem faen de vil, meldte vokalist Damiano David fra scenen etter et dypt kyss med gitarist Thomas Raggi..

NRK - 06 jun 21 kl. 02:48

Pride-flagg rives ned i Oslo

På Ulsrud og Bøler i Oslo har det vært flere hendelser hvor pride-flagg er blitt stjålet og forsøkt påtent. Fire skoler i Oslo har fått frastjålet regnbueflagg. Dette gjelder både barne-, ungdoms- og videregående skoler sier utdanningsetaten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

USA stenger grenseovergang

USA har stengt en grenseovergang i Texas der tusenvis av migranter har strømmet inn i landet. Samtidig skal et stort antall migranter sendes tilbake til- Haiti. Ifølge en tjenestemann skal USA sende et «massivt» antall migranter fra grensa i Texas til Haiti med fly.

NRK - 30 minutter siden

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 30 minutter siden

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 45 minutter siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 45 minutter siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 45 minutter siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.

NRK - 2 timer siden

Tidligere president i Algerie død

Abdelaziz Bouteflika, som i nesten 20 år var Algeries president, er død, melder statlig algerisk TV. Bouteflika var president i Algerie fra 1999 til han ble tvunget fra makten etter omfattende demonstrasjoner i 2019. Han er den lengstsittende lederen i Algeries historie.

NRK - 2 timer siden

Brannen i rekkehus i Alta slukket

Brannen som oppstod i en leilighet i et rekkehus i Alta er slukket, melder politiet i Finnmark på Twitter. Brannvesenet gjennomsøkte leiligheten uten å finne personer inne, øvrige beboere i rekkehuset ble varslet av politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt