NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 08:41

NRK - 13 maj 22 kl. 17:21

Må kaste koronavaksiner

Få land i verden vil ta imot koronavaksiner fra Norge. Nå går 137.000 doser ut på dato og må kastes. Samtidig vil det bli levert flere doser fremover. EU og Pfizer har en avtale om at legemiddelfirmaet skal fortsette å levere vaksinedoser.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Pfizer, FHI, Bukholm, Aftenposten, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: kaste, koronavaksiner
NRK - 10 maj 22 kl. 10:53

Norge har overskudd av koronavaksiner – ingen vil ha

Titusenvis av koronavaksiner som ligger på norske lagre, blir trolig kassert fordi lavinntektsland ikke vil ha dem, opplyser Folkehelseinstituttet (FHI). – Vi har derfor et overskudd av koronavaksiner for øyeblikket, skriver FHI på sine nettsider. Norge og EU har investert tungt i vaksineutvikling for å sikre nok vaksiner til befolkningen.

NRK - 29 okt 21 kl. 10:48

Ber rike land sende vaksiner

Tidligere statsminister i Storbritannia Gordon Brown oppfordrer vestlige ledere til å sende sine ubrukte koronavaksiner til fattige land. – Ingen er egentlig trygge før alle er vaksinert, sa Brown under et intervju på ITVs Good Morning Britain fredag. Han oppfordrer vestlige ledere som deltar på klimatoppmøtet COP26 til å «ta en beslutning» om å gi verdens fattigste og mest sårbare mennesker koronavaksiner..

NRK - 19 jun 22 kl. 01:50

USA anbefaler koronavaksiner til barn fra seks måneder gamle

Helsemyndighetene i USA anbefaler koronavaksiner fra Pfizer og Moderna til barn imellom seks måneder og fem år. Hittil har det vært anbefalt til barn som er minst fem år gamle, melder DR. Dette viruset tar livet av barn, og vi har mulighet til å forebygge det, sier Beth Bell som har vært med på å ta beslutningen om senke aldersgrensen for barna.

NRK - 25 feb 22 kl. 15:16

Flere EU-land vil kaste Russland ut av Swift

Østerrikes forbundskansler Karl Nehammer sier han er åpen for å kaste Russland ut av banksystemet Swift, dersom man oppnår enighet i EU. Også Irlands utenriksminister og Frankrikes finansminister tar til orde for å kaste ut russerne fra Swift. Swift er et internasjonalt betalingsnettverk for overføring av penger mellom banker som ikke er i samme land..

VG - 23 okt 21 kl. 23:39

Erdogan vil kaste ut Norges ambassadør: – Vil avlede oppmerksomhet

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han vil kaste ut ambassadører, blant annet fra Norge. – Han prøver å få frem en konflikt som viser at Tyrkia trenger en sterk mann, mener Tyrkia-ekspert..

Aftenposten - 25 okt 21 kl. 19:09

Tyrkia trekker trussel om å kaste ut ambassadører

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan vil likevel ikke kaste ut vestlige ambassadører, blant dem Norges, etter at de….

Aftenposten - 25 okt 21 kl. 19:09

Trekker trussel om å kaste ut ambassadører, blant dem Norges

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan vil likevel ikke kaste ut vestlige ambassadører, blant dem Norges, etter at de….

NRK - 25 feb 22 kl. 15:16

Østerrike vil kaste Russland ut av Swift

Østerrikes forbundskansler Karl Nehammer sier han er åpen for å kaste Russland ut av banksystemet Swift, dersom man oppnår enighet i EU. Swift er et internasjonalt betalingsnettverk for overføring av penger mellom banker som ikke er i samme land..

NRK - 02 apr 22 kl. 14:38

Sudan truer med å kaste ut FN-utsending

Lederen for militærjuntaen i Sudan, general Abdel Fattah al-Burhan, truer med å utvise FNs spesialutsending til landet, Volker Perthes. Burhan anklager Perthes for innblanding i Sudans indre anliggender og hevder at FN-utsendingen opptrer langt utenfor sitt mandat. – Til FNs utsending Volker: Dersom du går ut over mandatet, så kommer vi til å kaste deg ut av Sudan, sa generalen i en tale til nyutdannede kadetter ved militærakademiet i Khartoum lørdag.

NRK - 05 apr 22 kl. 08:28

USA og Storbritannia vil kaste Russland ut av FNs menneskerettsråd

USAs FN-ambassadør Linda Thomas-Greenfield og Storbritannias utenriksminister Liz Truss vil begge kaste Russland ut av FNs menneskerettsråd. Ifølge Truss vil det bli en avstemning i rådet om saken på torsdag. FNs medlemsråd består av 47 land, som velges for tre år av gangen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 30 minutter siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 30 minutter siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 45 minutter siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 45 minutter siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 1 time siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 2 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 2 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.

NRK - 3 timer siden

700 vil ta lederutdanning i Forsvaret

700 kandidater konkurrerer om å få skoleplass i Forsvaret. Østlandet og Vestlandet er høyt representert blant søkerne. – For oss er det viktig at alle landsdeler representeres, både her på FOS og i Forsvaret generelt.

NRK - 3 timer siden

EU-enighet om klimanøytrale biler fra 2035

Nye biler som selges i EU, må være klimanøytrale fra 2035. Det er unionens klimaministre enige om. Klimaministrene ble på et møte i Luxembourg natt til onsdag enige om å stanse salg av nye biler med forbrenningsmotor i 2035 og om å styrke det eksisterende kvotehandelssystemet som gjelder for industri og energi.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com