NRK > Nyheter

Monday, 29 November, 15:11

NRK - 19 okt 21 kl. 13:13

Må kanskje stenge kirker i Oslo

Hvis strømutgiftene blir for store kan det hende at noen kirker i Oslo må stenge. Kirkevergen er bekymret over de høye strømprisene og ser nå på ulike løsninger, sier kommunikasjonsansvarlig i Kirkelig fellesråd i Oslo, Finn Folke Torp til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Kirkelig, Folke Torp, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: kanskje, stenge, kirkeri , Oslo
NRK - 27 jun 21 kl. 07:50

Kirker nedbrent i urfolksområde

Fire katolske kirker har brent ned i urfolksområder i Canada etter funn av nesten 1000 umerkede gravplasser ved internatskoler i landet. Lørdag morgen ble to kirker stukket i brann med mindre enn en times mellomrom i to separate urfolksområder i provinsen British Columbia. Kirkebrannene skjer i en vanskelig tid for mange av Canadas urfolk, som fortsatt er rystet av to funn, først av levninger etter 215 skolebarn ved en tidligere internatskole i Kamloops, og så senere av 751 umerkede gravplasser ved en annen skole i Marieval..

Aftenposten - 27 jun 21 kl. 08:10

Flere kirker nedbrent i canadiske urfolksområder. Politiet anser brannene som mistenkelige.

Fire katolske kirker har brent ned i urfolksområder i Canada etter funn av nesten 1000 umerkede gravplasser ved….

NRK - 27 jun 21 kl. 15:50

Fire kirker nedbrent i Canada

Fire katolske kirker har brent ned i urfolksområder i Canada etter funn av nesten 1000 umerkede gravplasser ved internatskoler i landet. Myndighetene anser brannene som mistenkelige, og det etterforskes om brannene har en sammenheng. Mange av internatskolene for urbefolkningen i Canada ble drevet av Den katolske kirke.

NRK - 07 jul 21 kl. 15:19

59 millioner til sikring av kirker

Flere kirker får til sammen 59,3 millioner kroner i ekstra støtte til vedlikehold. Ekstrabevilgningen er gitt over Barne- og familiedepartementets budsjett til bevaringen av kulturhistorisk viktige kirkebygg, opplyser Riksantikvaren..

NRK - 03 nov 21 kl. 03:26

Halvparten av kirkene har tyverialarm

Kun 47 prosent av landets kirker har tyverialarm. Det skaper bekymring hos arbeidsgiverne i kirkelige virksomheter. Hvert fjerde år gjennomfører KA kirkekontroller, og årets kontroll viser at kun 47 prosent av landets kirker har tyverialarm, skriver Vårt Land..

NRK - 03 nov 21 kl. 06:29

Hærverkssiktet fengsles i fire uker

Mannen som er siktet for hærverk i Fjære kirke i Grimstad er i Agder tingrett varetektsfengslet i fire uker. Frykten for at han skulle begå skadeverk mot flere kirker er hovedårsaken til fengslingen, skriver Agderposten. Ifølge kjennelsen fra Agder tingrett, signert dommerfullmektig Tone Solfjeld Pedersen, har mannen gitt uttrykk for at han vil begå nye skadeverk mot Fjære kirke og andre kirker i Norge.

Klartale - 13 sep 21 kl. 20:56

Valglokale måtte stenge før tiden

Et valglokale i Oslo begynte å brenne. Lokalet måtte stenge tidligere enn planlagt..

NRK - 01 jul 21 kl. 16:35

Indonesia stenger ned

Indonesia stenger ned store deler av landet i et forsøk på dempe spredningen av koronaviruset. Mange sykehus sliter med kapasiteten på grunn av den svært smittsomme deltavarianten. Nedstengingen gjelder i første omgang øyene Java og Bali.

NRK - 22 jul 21 kl. 13:44

Pandemien truer matleveransen

Et stort deltautbrudd truer nå matleveranser til Storbritannia siden flere ansatte er tvunget i karantene. Britiske supermarkeder og leverandører advarer om at dette kan føre til matmangel. Flere butikkhyller var tomme denne uken, og noen steder har situasjonen blitt så ille at butikker har blitt tvunget til å stenge.

NRK - 01 aug 21 kl. 13:50

Måtte stenge tunnel da hun løp løs

Politiet måtte stenge Melsviktunnelen i Alta etter at en stor hund var løs inne i tunnelen. Politipatruljen forsøkte å lure hunden ut derfira og etterlyste samtidig eieren. På Twitter la politiet ut et bilde av hunden da de fikk kontroll på den.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt