NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 06:04

NRK - 27 jun 22 kl. 12:32

Må avlyse legetimer

Sykehuset i Hammerfest må avlyse flere legetimer fordi spesialister ikke kommer seg til sykehuset. Årsaken er at Widerøe har stengt ned deler av kortbanenettet. Koimmunikasjonssjef ved Finnmarkssykehuset i Hammerfest, Eirik Palm, bekrefter dette til Dagbladet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hammerfest, Widerøe, Finnmarkssykehuset, Palm, Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: avlyse, legetimer
Klartale - 06 jul 22 kl. 11:03

Mer dårlig nytt for folk som vil på reise i sommer

Fra midnatt kan streiken i SAS bli enda større. Da vil 200 danske flyteknikere streike i sympati med pilotene i SAS.Det er varslet at flyteknikere i Danmark vil streike i sympati med SAS-pilotene.

Klartale - 14 jun 22 kl. 14:00

Nordmenn vil avlyse ferieturen sin som følge av varmt vær

Spania er et land nordmenn elsker å reise til. Denne sommeren er det ekstra varmt. På søndag var det nær 43 grader varmt.

VG - 13 timer siden

Mister legetimer på grunn av dårlig vær: – Jeg er bekymret for min helsetilstand

Edelh Ingebrigtsen fra Honningsvåg er helt avhengig av helsehjelp i Tromsø. Hun har flere ganger mistet timer når uværet herjer..

NRK - 07 apr 22 kl. 09:35

Kina ber Pelosi avlyse planer om Taiwan-besøk

Tidligere denne uken rapporterte flere medier om at Representanthusets speaker Nancy Pelosi planlegger et besøk til Taiwan denne uken. Nå ber Kinas utenriksdepartement henne om å avlyse planene, skriver Reuters. – Det vil ha stor påvirkning på vår relasjon sa de i en uttalelse.

NRK - 27 jun 22 kl. 19:10

Oslo pride: Ser fram til å arrangere ny markering

Inger Kristin Haugsevje, leder av Oslo pride, sier de er leie seg for at de nok en gang må avlyse en pride-markering. – Vi forstår at folk nå er frustrerte, og likevel ønsker å samles, men vi kan ikke avholde et arrangement når politiet anbefaler å avlyse. Haugsevje sier de ser fram til å arrangere en ny markering i framtiden.

VG - 20 jul 22 kl. 22:51

Synshemmede Gro må avlyse planer: – Narnia tåler ikke varmen

Førerhunden Narnia er et viktig hjelpemiddel for synshemmede Gry Berg (44). Når temperaturene blir for høye for Narnia, må Berg avlyse planer..

VG - 20 jul 22 kl. 22:51

Synshemmede Gry må avlyse planer: – Narnia tåler ikke varmen

Førerhunden Narnia er et viktig hjelpemiddel for synshemmede Gry Berg (44). Når temperaturene blir for høye for Narnia, må Berg avlyse planer..

Aftenposten - 01 mar 22 kl. 08:59

Avlyser Drammen-sprinten om russerne får gå

Sprinten i verdenscupen skal i utgangspunktet arrangeres torsdag. Nå truer arrangøren om å avlyse..

VG - 01 mar 22 kl. 09:04

Nekter å arrangere sprinten med russere på start

Arrangøren vil avlyse sprinten i Drammen sentrum hvis Russland får delta, skriver Drammens Tidende..

Aftenposten - 01 mar 22 kl. 09:05

Nekter å arrangere sprinten med russere på start

Arrangøren vil avlyse sprinten i Drammen sentrum hvis Russland får delta, skriver Drammens Tidende..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 7 timer siden

Fire personer til sykehus etter båtkollisjon

Fire personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. To båter kolliderte, den ene med seks personer i og den andre med én.

NRK - 15 minutter siden

Høy rente på kriselån til SAS

Lånet på 6,7 milliarder kroner som skal holde SAS på vingene gjennom konkursbeskyttelsen, kan ende med pris på nesten 1,6 milliarder kroner. Det viser en en gjenomgang av låneavtalen som Dagens Næringsliv har gjort. Natt til søndag offentliggjorde SAS at det hadde fått tilsagn om et lån på 700 millioner dollar fra amerikanske Apollo Global Management..

NRK - 45 minutter siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 1 time siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 2 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 3 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 4 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 6 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 7 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com