Dagbladet > Nyheter

Monday, 26 September, 02:09

Dagbladet - I førrgår: 21:41

Møttes minst fire ganger

Arfan Bhatti er etterlyst og siktet etter Oslo-skytingen i juni. Han og terrorsiktede Zaniar Matapour hadde kontakt flere ganger i tida før hendelsen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Bhatti, Oslo, Zaniar Matapour

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Møttesminst , fire, ganger
NRK - 06 jul 22 kl. 11:02

Palestinas president og Hamas-lederen med sjeldent møte

Palestinas president Mahmoud Abbas og Hamas-lederen Ismail Haniyeh møttes offentlig for første gang på over fem år. De to møttes i Algerie, som for tiden markerer sitt 60-årsjubileum for uavhengighet fra Frankrike. Sist de møttes ansikt til ansikt var i Doha i Qatar i oktober 2016.

Klartale - 31 maj 22 kl. 16:30

To kjemper møtes til kamp

Rafael Nadal og Novak Djokovic er to av verdens beste tennisspillere. Tirsdag møtes de til en tøff kamp. Der skal de kjempe om en plass videre til semifinalen.

Klartale - 25 maj 22 kl. 07:00

Kan du å redde et liv?

Tenk deg at du går en tur i skogen. Fuglene kvitrer, og du hører elva suse. Plutselig faller en kvinne om på stien rett foran deg.

Klartale - 27 maj 22 kl. 12:20

Liverpool kan vinne sin tredje pokal for sesongen

Jürgen Klopp er trener for det engelske fotballaget Liverpool. Han ble trener for sju år siden.På den tiden slet Liverpool med å være en av de beste.

NRK - 10 maj 22 kl. 17:22

Saken mot voldtektssiktet mann i Trondheim utvidet

En mann i Trondheim som først ble pågrepet etter en melding om feststøy, er nå siktet for fire voldtekter og anmeldt for fire overgrep. Da politiet rykket ut til mannens bolig 10. april, ble det funnet våpen og mindre mengder narkotika.

NRK - 25 aug 22 kl. 14:37

Kina opprettholder dødsstraff for amerikaner

En kinesisk domstol har opprettholdt dødsdommen mot en amerikansk statsborger som er funnet skyldig i å ha drept kjæresten sin. Retten beskriver den fellende dommen som riktig og dødsstraff som passende. Shadeed Abdulmateen ble funnet skyldig i å ha stukket sin 21 år gamle kjæreste i ansiktet og halsen flere ganger i juni i fjor.

NRK - 24 maj 22 kl. 13:26

Kinesiske og russiske kampfly fløy nær Japan under toppmøte

Kinesiske og russiske kampfly gjennomførte tirsdag en felles flyging over Japanhavet og Østkinahavet. Flygingen skjedde idet lederne i den såkalte «firerbanden,» et sikkerhetssamarbeid mellom Australia, India, Japan og USA, møttes i Tokyo. Japans forsvarsminister Nobuo Kishi har uttrykt «alvorlig bekymring» over hendelsen overfor Kina og Russland.

NRK - 23 jun 22 kl. 12:06

1,2 milliarder til hydrogenprosjekter

Enova støtter hydrogenprosjekter i maritim sektor med 1,12 milliarder kroner. Etableringen av fem produksjonsanlegg for fornybart hydrogen langs norskekysten støttes med 669 millioner kroner. Syv hydrogen- og ammoniakkdrevne fartøy støttes med 451,3 millioner kroner..

NRK - 23 jun 22 kl. 12:06

1,1 milliarder til hydrogenprosjekter

Enova støtter hydrogenprosjekter i maritim sektor med 1,12 milliarder kroner. Etableringen av fem produksjonsanlegg for fornybart hydrogen langs norskekysten støttes med 669 millioner kroner. Syv hydrogen- og ammoniakkdrevne fartøy støttes med 451,3 millioner kroner.

NRK - 08 jul 22 kl. 00:50

Gantz og Abbas møttes på Vestbredden

Palestinas president Mahmoud Abbas og Israels forsvarsminister Benny Gantz møttes på den okkuperte Vestbredden torsdag. De diskuterte sikkerhetssamarbeid før USAs president Joe Biden besøker regionen neste uke. Fredsprosessen mellom israelerne og palestinerne falt i grus for mer enn et tiår siden.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

260 000 menn skal ha dratt

Russisk etterretning anslår at 261 000 menn har forlatt Russland siden Vladimir Putin beordret delvis mobilisering, ifølge Novaja Gazetas kilde, som tviler på at anslaget stemmer..

Dagbladet - 4 timer siden

Meteorologen med nedslående melding

Til uka skal det bøtte ned på øst- og Sørlandet. - Regnjakka kan bare bli hengende framme hele uka, sier statsmeteorolog Pernille Borander..

Dagbladet - 4 timer siden

Kvinne drept av hai

En kvinne ble søndag drept av en hai ved kysten utafor Plettenberg Bay i Sør-Afrika. Frivillig organisasjon advarer om unormalt stor haiaktivitet..

Dagbladet - 8 timer siden

-Voldtar og torturerer barn

Russiske soldater har torturert og voldtatt barn helt ned til fire år. Det kommer fram i en ny rapport fra FNs Ukraina-granskning..

Dagbladet - 10 timer siden

Russisk ambassade med Twitter-angrep

Den russiske ambassaden i Sverige har begynt å harselere med Sverige i en rekke Twitter-meldinger - på svensk..

Dagbladet - 10 timer siden

Russisk ambassade medTwitter-angrep

Den russiske ambassaden i Sverige har begynt å harselere med Sverige i en rekke Twitter-meldinger - på svensk..

Dagbladet - 11 timer siden

Truet avdødes sønn med politi

Sommel og stengte dører hindrer Michael i jakten på sannheten om farens død ved et av Recoveryakademiets sentre. Beskjeden han fikk fra farens fastlege sjokkerte ham..

Dagbladet - 12 timer siden

Funnet etter 72 år

19-årige Joseph J. Poupolo forsvant under Koreakrigen. Over 70 år seinere har DNA-analyser gitt familien mulighet til å holde en begravelse for den amerikanske soldaten..

Dagbladet - 12 timer siden

Russisk avis: Stenger grensene

Det uavhengige russiske nettstedet Meduza melder at myndighetene i Russland vil stenge grensene for menn i tjenestedyktig alder..

Dagbladet - 14 timer siden

Ble tulleringt - avslører særbehandling

Talsmannen for den russiske presidenten Vladimir Putin, Dmitrij Peskov, bekrefter at sønnen hans ble utsatt for tulleringing..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com