NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 11:14

NRK - 12 mai 21 kl. 20:01

Må teste seg etter restaurantbesøk

Det er påvist koronasmitte på restauranten Zen i Strømgaten i Bergen. Alle som har spist eller hentet mat i tiden 3. mai til 8. mai blir nå bedt om å teste seg. Restauranten har ikke ført lister over gjester som har besøkt stedet og er nå stengt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Zen, Strømgaten, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: teste, seg, etter, restaurantbesøk
Klartale - 08 mars 21 kl. 13:26

Ber ikke alle i Tromsø teste seg for korona likevel

Lederen for korona-senteret i Tromsø ba alle i byen teste seg for korona. Nå sier kommunen at de ikke ønsker at alle skal teste seg..

NRK - 09 mai 21 kl. 16:57

Ber 100 busspassasjerer teste seg

Rundt 100 personer som har tatt buss mellom Kristiansand og Farsund, blir bedt om å teste seg for koronaviruset etter at en passasjer har testet positivt. Kommunen ber de som har reist på disse avgangene om å teste deg..

NRK - 05 april 21 kl. 17:48

Franske restaurantbesøk granskes

Franske ministre etterforskes etter at tv-kanalen M6 påstår flere har spist på «hemmelige» restauranter i strid med koronaregler. Gjester er filmet med skjult kamera med kaviar og champagne, men regjeringsmedlemmene nekter for å ha sittet til bords..

Dagbladet - 25 mai 21 kl. 17:19

- En kalkulert risiko

Onsdag er dagen mange av Oslos 700 000 innbyggere har sett fram til siden november i fjor: Utepils, restaurantbesøk, kino, teater og trening - og dagen etter kommer jammen også sommervarmen. Men smitten vil stige, tror helsebyråden..

VG - 04 mars 21 kl. 17:08

Brukte én million på privattelefon: – Vil beskrive mitt forbruk som høyt

De siste fem årene har den bedrageritiltalte forretningskvinnen Laila Mjeldheim (44) brukt millionbeløp på restaurantbesøk, vesker, klær og telefonregninger..

VG - 25 mars 21 kl. 23:17

Ekspertenes bursdagsdom: Kan Erna straffes?

Var restaurantbesøk og sushimiddag straffbart? Ekspertene strides, men alle er enige om at reglene er uklare..

VG - 25 mars 21 kl. 23:17

Ekspertenes dom: Kan Erna straffes?

Var restaurantbesøk og sushimiddag straffbart? Ekspertene strides, men alle er enige om at reglene er uklare..

NRK - 09 april 21 kl. 12:50

Solberg: – Jeg betaler boten

– Jeg tar politiets avgjørelse til etterretning. Tidligere har jeg sagt at hvis restaurantbesøket blir fulgt opp med bøter, så skal vi selvsagt gjøre opp for oss. Jeg beklager det som skjedde og kommer til å betale boten, sier Erna Solberg.

Aftenposten - 19 april 21 kl. 23:00

Kort sagt, tirsdag 20. april

Franske politikeres restaurantbesøk. Scenekunst. Luftforsvar.

NRK - 25 april 21 kl. 20:55

Ber kafekunder teste seg

En ansatt ved kafeen Dråpe Ålesund Kaffehus har testet positivt. Personen har vært på arbeid 20. april mellom klokken 11 til 17.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eriksen hilser til lagkameratene

Det danske fotballforbundet har kommet med en offisiell oppdatering på Christian Eriksens status. De melder at de har snakket med stjernespilleren i morgentimene i dag, og at han har sendt hilsninger til lagkameratene. Situasjonen hans er fortsatt stabil, og han blir værende på sykehuset for ytterligere undersøkelser.

NRK - 15 minutter siden

Minister vil revurdere munnbindbruk

Tysklands justisminister Christine Lambrecht ønsker en ny vurdering om det er nødvendig med munnbindpåbud. Årsaken er at smittetallene stadig synker i landet. I Tyskland er smittetrykket nå på 17,3 per 100.

NRK - 30 minutter siden

Håpefull Putin foran Biden-møte

Russlands president Vladimir Putin skal møte USAs president Joe Biden førstkommende onsdag. Putin sier at målet er å gjenoppbygge landenes forhold, samt å «etablere direkte dialog». Han håper også å skape «funksjonelle mekanismer i områder som representerer felles interesser».

NRK - 45 minutter siden

19 nye smittede i Oslo

I løpet av det siste døgnet er det registrert 19 nye tilfeller av covid-19 i hovedstaden. Det er 32 under snittet de sju foregående dagene. Forrige søndag ble det meldt om 45 nye smittetilfeller i Oslo..

NRK - 1 time siden

Skjermstøy hjelper dyslektikere

Med rett nivå av støy på skjermen øker både leseforståelsen og hukommelsen for barn med lese- og skrivevansker, viser en ny studie fra Høgskulen på Vestlandet. Mekanismen som gjør at støy på skjerm eller i lydopptak bedrer hukommelse og forståelse, kalles stokastisk resonans og forsterker et ellers svakt signal. – Potensialet er enormt.

NRK - 1 time siden

Eriksen: – Jeg har det fint

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 1 time siden

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 1 time siden

Frykt for smittebølge i Afrika

Det er nå frykt for en tredje smittebølge over det afrikanske kontinentet. Vaksineleveranser til Afrika har nylig nær stoppet opp, og kontinentet lider av det som Verdens helseorganisasjon (WHO) omtaler som alvorlig vaksinemangel. Afrika har kun distribuert 31 millioner vaksiner til befolkningen på totalt 1,3 milliarder.

NRK - 3 timer siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt