NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 21:07

NRK - 11 mai 21 kl. 10:11

Må i retten etter burgerbesøk

En mann i 20-årene som ble bøtelagt for å ha dratt på en burgersjappe samme dag som han kom fra utlandet, må møte i retten. Årsaken er at han ikke godtok forelegget på 26.000 kroner, som også gjaldt kjøring i 91 kilometer i timen i en 60-sone. Ifølge forelegget dro mannen til spisestedet i Oslo med to kamerater i november selv om han ankom fra Storbritannia samme dag og dermed var i innreisekarantene. I retten vil påtalemyndigheten nedlegge påstand om en bot på 31.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Storbritannia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Må i retten, etter, burgerbesøk
NRK - 08 mars 21 kl. 17:48

Idrettsprofil frikjent for vold

Tingretten har frikjent den tidligere idrettsprofilen som stod tiltalt for vold og voldtekter mot sin kone over en periode på 15 år. En enstemmig rett mener at det ikke med klar sannsynlighetsovervekt er bevist at idrettsprofilen har begått voldtekter eller mishandlet sin kone. I den 37 sider lange dommen kommer det frem at den frikjente idrettsprofilen mener konas motiv for anklagene er hevn.

NRK - 24 mai 21 kl. 08:38

Aung San Suu Kyi møtte i retten

Myanmars avsette leiar Aung San Suu Kyi var til stades i retten under ei høyring måndag. Det er for første gong ho er i retten sidan militærjuntaen tok makta 1. februar, seier advokaten hennar til Reuters.

VG - 19 mai 21 kl. 09:57

«Paradise»-Carl Aksel i retten: Hevder han ble truet av østeuropeere etter salg av falsk klokke

Etter at han hadde solgt en falsk Rolex-klokke til et østeuropeisk miljø, måtte Carl Aksel Jansen ha penger raskt, forklarer han i retten. Løsningen ble forbrukslån på en bekjent..

NRK - 07 mars 21 kl. 13:31

Løslatt etter fem år - må i retten

Britisk-iranske Nazanin Zaghari-Ratcliffe, som har sittet fengslet i Iran i fem år, tiltalt for spionasje, ble søndag løslatt. Men, nå må hun møte i retten i Iran neste søndag for en annen tiltale. Hva hun står tiltalt for denne gang, er ikke kjent..

E24 - 09 mars 21 kl. 12:06

Uenigheter rundt kabelgrøft endte i retten: Q-meieriene må betale 1,5 millioner til Risa

Risa AS fikk fullt medhold av Jæren tingrett i en rettstvist mot Q-Meieriene. Saken endte i retten etter uenigheter med en kabelgrøft i forbindelse med byggingen av det nye meieriet i Klepp..

NRK - 14 mars 21 kl. 09:32

Hjelpearbeider for retten i Iran

Den britisk-iranske hjelpearbeideren Nazanin Zaghari-Ratcliffe (41) måtte søndag møte for retten i Iran. Hun ble nylig løslatt fra iransk fengsel etter å ha blitt dømt for spionasje i 2016. Hun har siden fortalt at hun ble torturert i fengselet..

NRK - 14 april 21 kl. 12:19

Tiltalt: – Jeg vil beklage

Mannen som er tiltalt for sju drapsforsøk etter å ha kapret en ambulanse i Oslo forklart seg i retten i dag om det som skjedde. 33-åringen sin startet forklaringen med å beklage, og fortelle at det vitnene har sagt i retten har gjort inntrykk..

NRK - 18 april 21 kl. 01:56

Salvini for retten i Italia

Italias tidligere innenriksminister Matteo Salvini må møte i retten på Sicilia 15. september. Han er tiltalt for ulovlig frihetsberøvelse og maktmisbruk etter at et redningsskip med 150 flyktninger ble nektet å legge til kai på Lampedusa i 2019..

NRK - 26 april 21 kl. 14:31

AstraZeneca vil forsvare seg

AstraZeneca sier at de synes det er synd at EU-kommisjonen har valgt å gå til retten som følge av vaksineforsyningene fra selskapet, melder Reuters. Selskapet skriver at de er i ferd med å levere nær 50 millioner doser til europeiske land innen slutten av april, som er i tråd med leveransemengdene de har varslet. De sier de vil forsvare seg sterkt i retten, etter at EU varslet at de vil saksøke selskapet for mangler i vaksineleveransene..

Aftenposten - 28 april 21 kl. 16:14

Siktede og drapsofferet lå i strid om byggeprosjekt som gikk galt. Torsdag skulle han møte i retten.

Mannen i 30-årene skyldte den avdøde kvinnen i 50-årene et tosifret millionbeløp etter flere runder i retten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

KrF støtter trolig mistillit

Også KrF vil trolig gå for mistillit mot Lan Marie Berg. «Vi finner dessverre saklig grunn til mistillit,» skriver partiets representant Espen Andreas Hasle i en sms til NRK. Han peker på både manglende informasjon til bystyret og det de mener er manglende oppfølging og ledelse av vannprosjektet.

NRK - 1 time siden

Syklist alvorlig skadd

En syklist er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha kjørt på en bil bakfra i Åsgårdsstrandveien i Tønsberg. Politiet melder nå at de slipper trafikken forbi på stedet, etter at veien var stengt en kort periode..

NRK - 1 time siden

Supermåling:Klart rødgrønt flertall

NRKs supermåling for juni gir totalt 65 representanter til partiene som støtter Erna Solberg som statsminister, og 104 representanter til partiene som ønsker en ny regjering. Det er kamp rundt sperregrensen. I denne ferske målingen kommer Rødt over sperregrensen, mens både MDG, KrF og Venstre havner under.

NRK - 1 time siden

Kvinne drept i BLM-demonstrasjon

En kvinne døde og tre andre ble såret da en mann kjørte en bil inn i en gruppe Black Lives Matters-demonstranter i Minneapolis i Minnesota i USA, skriver Vice. Politiet i Minneapolis skriver på Twitter at mannen ble pågrepet og er nå på sykehus. Øyenvitner forteller til Vice at mannen økte farten da han nærmet seg demonstrasjonen, kjørte inn i en bil som sto parkert for å skjerme demonstrantene, og at den bilen traff flere av personene..

NRK - 1 time siden

Dnb sikrer kontroll i Sbanken

Dnb skriver i en melding til Oslo Børs at banken kontrollerer 9,9 prosent av aksjene i Sbanken. I tillegg har banken sikret seg forhåndsaksepter, slik at banken nå kontrollerer 90,9 prosent av aksjene. Det er Konkurransetilsynet som avgjør om Dnb får kjøpe Sbanken og skal ta stilling til dette innen 24.

NRK - 1 time siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 2 timer siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..

NRK - 2 timer siden

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt