NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 03:25

NRK - 16 feb 24 kl. 17:47

Lystenning for Navalnyj i Kirkenes

I Kirkenes har flere samlet seg fredag kveld for å minnes den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj. Blant dem er Svetlana Bodina i foreningen SmåRådina. Hun fikk vite om Navalnyjs død da hun landet i Kirkenes. – Den første nyheten jeg fikk høre, var nyheten om døden hans. Det er en forferdelig nyhet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kirkenes, Aleksej Navalnyj, Svetlana Bodina, SmåRådina, Navalnyjs, NRK, Navalnyj

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lystenning, for, Navalnyji , Kirkenes
Klartale - 23 feb 24 kl. 16:30

Aleksej Navalnyj utfordret Putin

Ljudmila Navalnaja fikk til slutt se sønnens døde kropp. Aleksej Navalnyj skal ha falt om mens han var ute og gikk nylig. Politikeren ble bare 47 år gammel.

Klartale - 26 feb 24 kl. 10:37

Navalnyjs mor har fått sønnens kropp

Aleksej Navalnyj er død. Han var kjent som Vladimir Putins største kritiker og utfordrer. Familien hans fikk ikke se kroppen hans.

NRK - 01 dec 23 kl. 11:46

Russland innleder ny sak mot Navalnyj

Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj soner allerede en dom på 19 års fengsel. Nå har russiske myndigheter siktet ham for enda flere forhold, oppgir Navalnyj selv. De nye anklagene går ut på at han har gjort seg skyldig i hærverk, noe som kan føre til at han blir dømt til ytterligere tre år i fengsel, skriver Navalnyj i sosiale medier fredag.

NRK - 25 dec 23 kl. 13:47

– Navalnyj er funnet igjen

Den russiske regimekritikeren Alekseij Navalnyj talsperson sier at Navalnyj er blitt funnet, ifølge Reuters. Navalnyjs talsperson, Kira Yarmysh, meldte tidligere i desember at regimekritikeren var forsvunnet. Nå viser det seg at han er funnet i en straffekoloni nord i Russland, nærmeste bestemt Jamal-Nenets autonome område.

Klartale - 19 feb 24 kl. 08:56

Familien har ennå ikke sett kroppen til Aleksej Navalnyj

Aleksej Navalnyj er død. Det sa russiske myndigheter på fredag. Russiske myndigheter vil ikke gi kroppen hans til familien.

NRK - 24 feb 24 kl. 08:23

Russiske diplomater fjernet Navalnyj-portrett før propagandafotografering i Kirkenes

Russlands generalkonsul Nikolaj Konygin sørget for at Aleksej Navalnyjs portrett ved Frigjøringsmonumentet i Kirkenes var ute av syne da han hyllet russiske krigshelter 23. februar. Det melder The Barents Observer fredag kveld.

NRK - 08 dec 23 kl. 03:51

Forlenget fengsling for Navalnyjs advokater

Fengslingen av tre advokater som tidligere har representert den fengslede russiske regimekritikeren Aleksej Navalnyj, er forlenget til mars. Advokatene ble pågrepet i oktober, anklaget for å tilhøre en ekstremisgruppe. Saken mot dem oppfattes som et forsøk på å å øke presset mot Navalnyj.

Klartale - 16 feb 24 kl. 12:57

Aleksej Navalnyj er død

Aleksej Navalnyj er død. Det skriver nyhetsbyrået Reuters fredag. Flere andre russiske medier har også omtalt saken.

NRK - 21 feb 24 kl. 20:01

Støre tente lys for Aleksej Navalnyj

Statsminister Jonas Gahr Støre tente onsdag kveld lys foran bildet av Aleksej Navalnyj i Kirkenes. Bildet av den russiske opposisjonspolitikeren utstilt i sentrum av Kirkenes, som en del av utstillingen «Faces of Russian Resistance». Forrige uke kom nyheten fra Russland at Navalnyj er død.

NRK - 01 feb 24 kl. 16:08

Navalnyj vil skape kaos på valgdagen

Den fengslede russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj oppfordrer russiske velgere til å stemme samtidig på valgdagen, for å skape kaos og vise sin misnøye. Når presidentvalget holdes 17. mars, ber Navalnyj om at folk stiller seg i lange køer for å stemme mot president Vladimir Putin på slaget tolv.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 30 minutter siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 1 time siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 1 time siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 2 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

NRK - 2 timer siden

Brann i to biler i Oslo

Det brenner natt til søndag i to biler på Simensbråten i Oslo. En person skal ha blitt sett løpende bort fra stedet. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av giftig røyk fra brannen.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter båtulykke i Stavanger

En mann og en kvinne i 50-årene er sendt til Stavanger universitetssykehus etter at en fritidsbåt kjørte på land i Stavanger. Begge var oppegående da de ble tatt med til sykehuset, ifølge politiet i Sør-Vest. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde ved Stora Marøya, klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Mistenker at Oslo-brann var påsatt

Politiet i Oslo melder at de har tatt ned sperringene rundt eneboligen på Hauketo som brant lørdag kveld. Brannvesenet jobber fortsatt med etterslukking, men veien forbi er åpnet igjen. Politiet undersøker om brannen kan være påsatt – En hypotese er at brannen er påsatt, skriver politiet i en melding til pressen..

NRK - 3 timer siden

Tunisias kystvakt har hentet opp døde migranter fra sjøen

Tunisias kystvakt hentet lørdag opp likene av fire migranter fra sjøen utenfor landets kyst. Nasjonalgarden opplyser at kystvakten i en separat aksjon plukket opp 52 migranter i live. Ni menneskesmuglere ble pågrepet, og båtene de befant seg i, ble beslaglagt.

NRK - 3 timer siden

Ti personer i slåsskamp i Drammen

Politiet rykket sent lørdag kveld ut til Bragernes torg i Drammen etter melding om et slagsmål mellom ti personer utenfor Old Irish Pub En person skal ha blitt slått bevisstløs og politi og ambulanse er på stedet, ifølge politiet i Sør-Øst..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com