NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 11:38

NRK - 25 sep 21 kl. 09:57

Lysbakken talte til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innledet på SVs landsstyremøte lørdag formiddag klokken 10.00..
Les mer på NRK


Les mer om:
Audun Lysbakken, SVs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lysbakken, talte, til, landsstyret
Klartale - 09 nov 22 kl. 08:24

Sier nei til å fortsette å lede SV

Jobben som leder for Sosialistisk Venstreparti (SV) blir ledig. Audun Lysbakken har sagt nei til gjenvalg. Det ble klart onsdag.

NRK - 14 feb 23 kl. 19:35

Aps landsstyre sier ja til nye vedtekter - trosser Giske

Arbeiderpartiets landsstyre ga tirsdag full tilslutning til forslaget om vedtektsendringer som vil kunne ramme Trond Giskes lokallag Nidaros i Trondheim. Landsstyret er Arbeiderpartiets nest høyeste organ. På forhånd var det ventet at forslaget om nye vedtekter kun skulle oversendes landsmøtet for behandling.

NRK - 07 apr 22 kl. 11:34

SV snur og vil gi våpen til Ukraina

Landsstyret i SV snur og vil gi våpen til Ukraina, det skriver de på sine nettsider. Etter at landsstyret i SV 2. mars stemte mot å bidra med norske våpen til Ukraina, har landsstyret nå snudd.

NRK - 29 sep 21 kl. 18:06

Lysbakken: Landsstyret er støttande

– Landsstyret har gitt sterk støtte til valet vi har tatt, sa Audun Lysbakken på Dagsnytt 18 i kveld. Landsstyret hadde eit digitalt møte etter SVs brot i regjeringssonderingane..

Klartale - 17 mar 23 kl. 14:29

Lysbakken slutter som leder: – Litt som å dø

Audun Lysbakken slutter som leder i Sosialistisk Venstreparti (SV). Å varsle din avgang som partileder er litt som å dø. Men våkne opp igjen.

NRK - 20 jun 23 kl. 11:24

Lysbakken freder Brenna etter innrømmelser om habilitet

Audun Lysbakken (SV) sier det er ryddig av kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) å selv går ut med opplysningene om at hun har vært inhabil i saker. Lysbakken sitter i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Til Vårt Land sier han at det er ryddig og inngir tillit til at Brenna selv opplyser om at hun vært inhabil og at regjeringen har kontroll på saken.

NRK - 20 jan 24 kl. 10:48

INP-leder forlot landsstyremøte i protest

Industri og næringspartiet kritiserer partileder Ingemann Waltherzøe etter at han skal ha forlatt et møte i landsstyremøtet fredag. Waltherzøe og fem andre delegater forlot møtet som fortsatte etter dem. Nestleder Joar Nesse sier til NRK at partilederen ikke skal ha villet anerkjenne landsstyrets legitimitet.

NRK - 05 maj 22 kl. 07:00

Uenighet om Nato-standpunkt

Sentralstyremedlem Synne Bjørbæk i Rødt mener Bjørnar Moxnes og partiledelsen sår tvil om partiets Nato-standpunkt. Hun har bedt landsstyret om en avklaring, skriver Klassekampen. Bjørbæk reagerer på uttalelser om at Rødts politikk ikke er å melde ut Norge umiddelbart, men at forsvarsevnen må bygges opp først.

NRK - 03 jun 23 kl. 09:45

Vil ha mer markedsføring for hvalfangst

Landsstyret til Norges Fiskarlag mener det kreves særskilte tiltak for å opprettholde bærekraftig høsting av vågehval i norske farvann. Det skriver Kystogfjord.no Landsstyret peker på flere forhold som indikerer behovet for å fremme hvalfangsten.

Klartale - 24 dec 22 kl. 06:30

Kongefamilien klar for jul

Kong Harald måtte nylig på sykehus. Men han fikk komme hjem til jul. I år skal kongefamilien feire på Kongsseteren i Oslo.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Dømt for rasistiske ytringar på ferjetur

Ein mann i 30-åra er dømd til 21 dagars fengsel etter å ha uttrykt rasistiske ytringar mot ein medpassasjer på ei ferje frå Moss til Horten. Hendinga skjedde i februar i fjor, og mannen var rusa under hendinga. Mannen skal ha gått bort til ein gut og uttrykt rasistiske ytringar i kafeen ombord.

NRK - 45 minutter siden

– Så dødsangsten i blikket til folk

Bjarne Finsrud, som mottok medalje for edel dåd i gull i februar, står nå i vitneboksen i rettssaken mot Zaniar Matapour. Natt til 25. juni 2022 var han den første som taklet Matapour, og var med på å legge ham i bakken.

NRK - 30 minutter siden

Erling Folkvord bisettes tirsdag

Tirsdag bisettes tidligere Rødt-politiker Erling Folkvord i en åpen seremoni fra Arbeidersamfunnet i Oslo. Han døde fredag 1. mars.

NRK - 45 minutter siden

Redningshelikopter på tur til arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.

NRK - 45 minutter siden

Elleve studenter døde i bussulykke

Elleve studenter fra et universitet i Kenya omkom da bussen de satt i kolliderte med en lastebil på en trafikkert motorvei. I tillegg ble 42 studenter alvorlig skadd i ulykken, ifølge politiet. Ulykken skjedde mandag ettermiddag i Maungu, 360 kilometer fra hovedstaden Nairobi, da studentene fra Kenyatta-universitetet var på vei til kystbyen Mombasa.

NRK - 1 time siden

Noreg gir 70 millionar til flyktningar og migrantar

Noreg gir 70 millionar kroner til arbeidet til FNs migrasjonsorganisasjon, IOM, kunngjer utanriksminister Espen Barth Eide. Tysdag hadde han møte med IOMs nye leiar, Amy E. Pope.

NRK - 1 time siden

Russisk guvernør: Rundt 9000 barn evakueres fra Belgorod-regionen 

I Belgorod-regionen skal om lag 9000 barn evakueres som følge av ukrainske artilleriangrep, ifølge guvernør Vjatsjeslav Gladkov. Både i byen Belgorod og andre distrikter skal barn angivelig evakueres. Den første gruppen skal forlate sine hjem 22.

NRK - 1 time siden

Seks personer drept etter lastebil-påkjørsel

Seks personer er drept i Spania, deriblant to polititjenestemenn, etter at en lastebil kjørte inn i en politisperring tirsdag. Tre andre personer ble skadet i det som beskrives som en ulykke. Ulykken skjedde på en motorvei nær byen Los Palacios i provinsen Sevilla, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

Mindreårig siktet for voldtekt av barn under 14 år

Politiet etterforsker en alvorlig sak som skal ha skjedd i en kommune i Ryfylke. En mindreårig har status som siktet, og vedkommende er siktet for voldtekt av barn under 14 år, skriver avisa Strandbuen. Den siktede er under 18 år, bekrefter politiet til avisa.

NRK - 1 time siden

Overfalt Matapour: – Ser en fyr i gul T-skjorte løpe forbi meg

Neste vitne er Mats Riskild Åsberg. Han var en av dem som overfalt Matapour. Åsberg var i Oslo for å dra på festivalen Tons of Rock.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com