NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 08:03

NRK - 26 april 21 kl. 14:43

Lymfekreft-behandling brukes ikke

En kostbar amerikansk celleterapibehandling mot lymfekreft skal ikke tas i bruk i Norge. Behandlingen ville kostet flere millioner kroner per pasient og kunne hjulpet rundt 20 pasienter i året. Pris og usikre langtidseffekter gjør at den ikke brukes..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lymfekreft-behandling, brukes, ikke
Aftenposten - 06 mai 21 kl. 11:00

Norske pasienter får ikke helbredende celleterapi for lymfekreft

Må reise til utlandet..

NRK - 02 mars 21 kl. 18:13

Rune Øygard krever ny behandling

Rune Øygards begjæring om ny behandling av sin straffesak er levert til Gjenopptakelseskommisjonen. Der hevder han intime tekstmeldinger kan være fabrikkert. For over syv år siden ble den tidligere Ap-ordføreren dømt til fengsel for gjentatte overgrep mot en tenåringsjente.

NRK - 28 mars 21 kl. 11:08

Tande vekkes fortsatt

Daniel-André Tande får fortsatt behandling på Universitetssykehuset i Ljubljana. Oppvåkingsprosessen startet lørdag. – Situasjonen til Daniel er stabil.

Aftenposten - 09 juni 21 kl. 11:00

Ja, koronasertifikatet varer lenger enn 90 dager. Men det kan foreløpig ikke brukes på Europa-reiser, bare når du kommer hjem.

Koronasertifikatet som kommer 11. juni, kan foreløpig ikke brukes til å reise utenlands..

E24 - 15 mars 21 kl. 20:00

Terroren i Paris fikk Hege til å bli i Norge. Nå omsetter hun for millioner

– Når pengene ikke kan brukes på ferie, brukes de på å pusse opp, sier boligstylist Hege Edvardsen. Hun har ett råd om hva man bør tenke på når man skal freshe opp hjemmet..

NRK - 10 juni 21 kl. 18:57

Spillgiganten EA har blitt hacket

Electronic Arts (EA), som står bak store spill som FIFA, The Sims og Battlefield har blitt hacket, melder VICE. Selskapet bekrefter overfor nettstedet at de har blitt frastjålet store mengder data og koder som brukes til å programmere spill. Gjerningspersonene skal ha lagt ut flere meldinger på krypterte forum for hackere, der man skryter av at informasjonen gir full tilgang til «alle EAs tjenester».

NRK - 26 feb. 21 kl. 12:43

Vaksinekjøleskap ødelagt

Et kjøleskap fullt av vaksiner i Sarpsborg ble natt til fredag ødelagt. Nå tikker klokken for vaksinens holdbarhet, og kommunen hasteinnkaller personell. Kjøleskapet, som inneholdt om lag 600 doser, mistet strømmen i løpet av natten.

VG - 20 april 21 kl. 06:50

Frykter konsekvenser etter Godset-saken: – Farlig om varslingsinstituttet brukes som et våpen

Saken mellom Strømsgodset og eks-trener Henrik Pedersen har vært en vekker for mange. Nå er flere bekymret for at varslingsinstituttet kan brukes feil..

Aftenposten - 17 mai 21 kl. 07:45

Historien vår skal brukes i festtaler i mange år fremover

Historien vår skal tross alt brukes i festtaler i mange år fremover..

NRK - 11 mars 21 kl. 13:06

To covid19-medisiner vurderes

EUs legemiddeltilsyn har startet vurderingen av to kunstige antistoffer som kan brukes til behandling av covid-19-pasienter i risikogruppen.Produsenten Eli Lilly sier de to medikamentene fører til færre sykehusinnleggelser og dødsfall blant covid-19-pasienter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Syv personer omkom i flyulykke

Totalt 20 personer skal ha vært om bord i flyet som styrtet sørvest i Sibir. Syv av dem omkom, resten er alvorlig skadd. Det skriver nyhetsnettstedet RT.

NRK - 15 minutter siden

Syv omkom i flyulykke

Syv personer skal ha omkommet i en flyulykke sørvest i Sibir, ifølge russiske medier. Det skriver NTB. Ulykken skjedde da det tomotors flyet av typen L-410 forsøkte å nødlande.

NRK - 15 minutter siden

Gratulerer rival med presidentvalg

Allerede før valgresultatet er klart og stemmene ferdig telt, gratulerer Hassan Rouhani ultrakonservative Ebrahim Raisi med seieren. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Raisi har vært storfavoritt i tiden før valget..

NRK - 1 time siden

Trøbbel for Nasa-teleskop

Nasas romteleskop Hubble, som i over 30 år har skuet ut i universet, har vært ute av drift de siste dagene, ifølge den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Problemet er knyttet til en datamaskin som sender informasjon, og Nasa understreker at selve teleskopet og andre instrumenter er i orden. Et forsøk på å starte maskinen på nytt mandag fungerte ikke, og det lyktes heller ikke å bytte til en backup-maskin.

NRK - 3 timer siden

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 1 time siden

Helsearbeider voldtatt på jobb

Arbeidstilsynet er koblet inn etter at en mann i 30-årene er siktet for voldtekt av en helsearbeider på jobb på Karmøy 8. juni. Kvinnen var ansatt i Helse Fonna og var på hjemmebesøk hos mannen som var underlagt tvunget psykisk helsevern og bosatt i en kommunal leilighet, skriver Haugesunds Avis.

NRK - 1 time siden

Avisleiarar i retten i Hongkong

Sjefredaktøren i den prodemokratiske avisa Apple Daily i Hongkong og leiaren for eigarselskapet til avisa stilte laurdag i det første rettsmøtet etter arrestasjonen. Dei sikta etter Kinas nasjonale tryggingslov for Hongkong, og er skulda for å konspirere for å setje den nasjonale tryggleiken i fare..

NRK - 2 timer siden

28 tilfeller av musikkstøy

Politiet i Agder melder om at de har fått 28 meldinger om festbråk og ordensforstyrrelser i natt. meldingene er fordelt over hele politidistriktet, men mest i byene. Politiet sier at de ikke har hatt kapasitet til å følge opp ale meldingene..

NRK - 2 timer siden

44 koronasmittet i Oslo

Det er registrert 44 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 26 flere enn forrige fredag, da det bare ble registrert 18 nye tilfeller. Den siste uken er det i snitt registrert 26 smittede per dag i hovedstaden.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter slagsmål

Ytterligere en mann er fløyet til sykehus i Hammerfest i ambulansefly etter et slagsmål i Halvøysund, melder politiet i Finnmark. Tidligere i natt meldte de at en mann var innagt med alvorlige skader. En mann i 30-årene er arrestert etter hendelsen, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt