VG > Debatt

Mandag, 17 Mai, 06:31

VG - 10 april 21 kl. 18:19

Lurt å gi mer til Oslo først

Faglige råd må avgjøre hvem som skal få mest vaksiner først. Om vi kan spare flere liv på å prioritere de hardest rammede områdene først, bør vi gjøre det..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lurtå gi , mer, til, Oslo, først
VG - 17 mars 21 kl. 09:55

Kritisk til Thingnes Bø-endring: – Neppe så lurt

Skiskytterekspert Ola Lunde mener treffprosenten til Johannes Thingnes Bø (27) viser at det kanskje ikke var så lurt å gjøre så store endringer på våpenet rett før VM..

VG - 17 mars 21 kl. 09:55

Skeptisk til Thingnes Bø-endring: – Neppe så lurt

Skiskytterekspert Ola Lunde mener treffprosenten til Johannes Thingnes Bø (27) viser at det kanskje ikke var så lurt å gjøre så store endringer på våpenet rett før VM..

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 10:24

Nytt svindelangrep mot 200.000 nordmenn. Slik unngår du å bli lurt.

Slik unngår du å bli lurt..

Dagbladet - 01 feb. 21 kl. 19:13

Dette var ikke så lurt

I frykt for å miste grepet har de militære grepet all makt i Myanmar, men det var kanskje ikke så lurt, skriver Einar Hagvaag..

VG - 22 feb. 21 kl. 06:51

Forbrukerrådet mener strømkundene blir lurt

Forbrukerne ikke bare føler at de blir lurt når de kjøper strøm, de blir det også. Det mener Forbrukerrådet..

E24 - 22 feb. 21 kl. 07:28

Forbrukerrådet mener strømkundene blir lurt

Forbrukerne ikke bare føler at de blir lurt når de kjøper strøm, de blir det også. Det mener Forbrukerrådet..

NRK - 28 feb. 21 kl. 18:31

– Jeg vet at det jeg ber om er mye

Oslo strammer ytterligere inn på koronatiltakene fra mandag, blant annet med rødt nivå i videregående skole, stengte serveringsteder og stort sett stengte butikker. Byrådsleder Raymond Johansen forstår at det er tungt for folk med nye innstramminger. – Ingen har tatt større ansvar enn Oslo.

Nyhetspressen - 06 feb. 21 kl. 20:05

GULLTIPS for bokmerkene

Bokmerkeraden har vokst ut av skjermen og du finner ikke igjen avisen du vil lese. Selv etter at du har ryddet opp, er det et salig kaos, men med medienes logoer kan du raskt få orden Sider du besøker jevnlig, eller vet at du vil besøke på nytt, er det praktisk å bokmerke, men fordi det er så enkelt å opprette et bokmerke ender det ofte opp med et sammensurium av merker du har lite kontroll på. Bruk dialogboksen Rediger bokmerket med en gang du oppretter det.

NRK - 11 mars 21 kl. 05:51

Lite smitte i butikk og servering

I Oslo-området måtte over 3000 butikker og serveringssteder stenge forrige uke. Men svært få er blitt smittet på slike steder hittil i år. Tall fra Aftenpostens gjennomgang av smittesporing og smitteverntilsyn i Oslo siden nyttår viser at det nesten ikke er rapportert smitte på serveringssteder.

NRK - 07 mai 21 kl. 09:24

Mer ensomhet under pandemien

Koronapandemien ser ut til å ha ført til mer ensomhet, ifølge en undersøkelse fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Økende smittefrykt og mindre kontakt med andre kan være blant årsakene, ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB). Tallene for 2020, basert på Livskvalitetsundersøkelsen som ble gjennomført fra 9.

Fler nyheter fra VG

VG - Igår: 08:40

Omgitt av fiender

Israels ledere vil aldri tillate at verdens jøder igjen skal stå forsvarsløse. Landets sikkerhet settes foran alt. Israel skal være jødenes siste fristed.

VG - I førrgår: 16:02

Det holder nå, Welhaven

Vi forstår hva VGs sportskommentator mener om oss nå, «ledelsen» i fotballforbundet. Vi har forstått at du mener vi er løgnaktige, uredelige, driver med kuppforsøk, har skjulte motiver, angriper medlemsdemokratiet, turer frem og trikser. Intet mindre..

VG - 09 mai 21 kl. 13:02

Voldelig vårslepp i Ferganadalen

Det finnes ingen enkle forklaringer i en konflikt om nedarvede kruseduller på kartet..

VG - 09 mai 21 kl. 07:34

Kina må kutte

Kinas utslipp av drivhusgasser er blitt like stort som alle industrialiserte land til sammen. Mens USA, EU, Norge og andre land kunngjør store kutt, kommer utslippene fra Kina til å øke i dette tiåret..

VG - 09 mai 21 kl. 07:34

Trump vinner dragkampen

Det er vårrengjøring i det republikanske partiet. Alle som våger å kritisere Donald Trump skal ut..

VG - 08 mai 21 kl. 07:11

Trygve står i veien for Sylvi

Sylvi Listhaug prøver å gjenopplive Frp som protestparti. Trygve Slagsvold Vedum står i veien. Han tar både velgere og saker fra Frp..

VG - 07 mai 21 kl. 21:59

Gledens eneste skår

(Casper Ruud - Alexander Bublik 7-5, 6-1)  Ett kapittel skulle helst vært annerledes i historien om Casper Ruuds tenniseventyr i Madrid. Det er slett ikke nordmannens skyld..

VG - 06 mai 21 kl. 20:27

Tenniseventyret: Kjenner ingen grenser!

(Casper Ruud-Stefanos Tsitsipas 7-6, 6-4) Casper Ruuds råeste prestasjon viser at en norsk 21-åring kan oppnå absolutt hva som helst på grus..

VG - 06 mai 21 kl. 07:20

Dukkemannen må granskes!

Dukkemann-saken er en omfattende og alvorlig overgrepssak. Det er avgjørende at alle sider av denne saken blir belyst..

VG - 02 mai 21 kl. 19:24

Et enormt svik

Liv kunne blitt spart om serieovergriper Sverre Varhaug ble stanset i tide. Alt lå til rette for at det skulle skje. Men det skjedde ikke..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt