Klartale > Nyheter

Saturday, 23 September, 06:21

Klartale - 29 mar 22 kl. 06:00

Lurer du på hvorfor du har sluppet unna korona? Dette kan være årsaken

Har du vært i nærheten av smittede, men likevel sluppet unna korona? Svaret kan være at du har en bestemt type antistoffer. Det viser en undersøkelse fra Göteborgs universitet i Sverige.– Vi ville undersøke dels om det finnes frisk-faktorer som beskytter mot covid-19. Dels hvordan immunforsvaret hos friske ble oppbygd før vi fikk vaksiner, sier Christine Wennerås.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Göteborgs, Sverige, Christine Wennerås, Kristina Eriksson, Norge, Göteborg, IgA, Wennerås, European Journal, Immunology, AB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lurerdu på , hvorfordu har , sluppet, unna, korona, Dette kan være årsaken
Klartale - 07 dec 22 kl. 16:30

Nordmenn er opptatt av Putin, Wordle og mye annet

Krig, korona og et ordspill. Vi lurer på en hel del og tar til søke-motoren Google for å finne svar.– Dette har vært et urolig år, sier Sondre Ronander til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 03 okt 22 kl. 09:48

Dette mener den russiske fiskeren om krigen

Flere russere har bosatt seg i Kirkenes. Det er helt nord i Norge. 20 kilometer unna Kirkenes ligger Storskog.

Klartale - 09 maj 23 kl. 10:52

Hvorfor skjer det igjen og igjen?

Bare i løpet av helgen var det to massedrap i Texas. Åtte mennesker ble drept. Det var inkludert gjerningsmannen selv.

Klartale - 03 jan 23 kl. 08:33

Vy mener de kunne teste Follobanen

Follobanen åpnet rett før jul. Toget som skulle få folk fra Ski til Oslo på 11 minutter er nå stengt. Kun åtte dager etter at den åpnet, ble den stengt.

NRK - 18 maj 23 kl. 22:44

Advokat anmelder politiet

Advokatene som representerer mennene som ble slått av politiet på Kongsberg, anmelder politibetjentene som var involvert i hendelsen for falske anmeldelser, falske forklaringer, sletting av bevis og grov vold, melder Dagbladet. Advokat Morten Kjensli registrerer at Spesialenheten for politisaker «bare» har tiltalt en politibetjent, etter hendelsen. Advokaten sier at han mener politibetjentene som var til stede foreløpig har sluppet billig unna.

Klartale - 31 jan 23 kl. 15:35

Forskere sier løping kan være usunt

Liker du å løpe? Ny forskning kan vise at det å være avhengig av det kan være usunt. Studien heter «Running to get lost?

Klartale - 04 apr 22 kl. 15:05

Terrorsiktede søstre fra Bærum er sluppet fri fra fengsel

Søstrene var 16 år gammel og 19 år gammel da de dro til Syria. De var norske jenter med somalisk bakgrunn. De rømte fra hjemmet sitt i Bærum i Akershus.

NRK - 30 jul 22 kl. 06:46

Mor barn sluppet fri etter 17 år i fangenskap i Brasil

En brasiliansk kvinne og hennes to voksne barn ble fredag sluppet fri av politiet etter å ha vært holdt i fangenskap i 17 år. Kvinnens ektemannen, som også er barnas far, er anholdt og mistenkt i saken, opplyser brasilianske myndigheter fredag. De tre var svært underernærte og dehydrerte da de ble sluppet fri.

NRK - 29 aug 23 kl. 19:38

IAEA: Kjølevann fra Fukushima er ikke farlig

Spillvannet som så langt er sluppet ut fra det ulykkesrammede atomkraftverket Fukushima i Japan skal ikke være farlig. Det sier Rafael Grossi, sjefen for Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA), under et besøk i Stockholm tirsdag. Spillvannet inneholder det radioaktive stoffet tritium, en hydrogenisotop.

NRK - 13 sep 23 kl. 09:57

70 krokodiller sluppet løs i kinesisk etter oversvømmelser

Jakten er i gang i den sørkinesiske byen Maoming, der 70 krokodiller fra en krokodillefarm re sluppet løs. – Dyrene er sluppet løs etter voldsomt regn som har ført til oversvømmelse i en elv ved krokodillefarmen. Det skriver Guardian, som siterer kinesiske medier.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 15 minutter siden

Får store følger for landet

Taliban tok makta i Afghanistan i 2021. Gruppa bestemte at jenter ikke får ta utdanning. De får bare gå seks år på skole.

Klartale - 14 timer siden

Nå er det blitt flere neshorn i Afrika

Det var nær 23.300 neshorn i Afrika i slutten av 2022. Det er over 5 prosent flere enn i 2021.

Klartale - 16 timer siden

Norge produserte mest laks i verden i fjor

Hver dag spises det rundt 40 millioner måltider med laks. Det er i hele verden. Rundt 21 millioner av måltidene har norsk laks.

Klartale - 19 timer siden

Færre stemte i Oslo i år

Færre brukte stemmeretten sin i årets valg. Det er sammenlignet med valget i 2019. I Oslo stemte færrest i bydelene Stovner og Alna.

Klartale - 19 timer siden

To personer ble skutt og drept i Sverige

Politiet tror at den ene døde var et tilfeldig offer. To andre ble skadet i skytingen. De mistenkes også å være tilfeldige ofre.

Klartale - 20 timer siden

Politiet har pågrepet flere unge personer i Oslo

De fem pågrepne er mellom 17 år og 19 år. De er blant annet siktet for salg av narkotika. Samt oppbevaring av våpen, macheter og kniver.

Klartale - 21 timer siden

Mange vil slutte å jobbe i barnehage

Mange barnehagelærerne sier de vil slutte i jobben. Én av tre vurderer å slutte i løpet av ett til tre år.Det er for mange barn, men for få som jobber i barnehagen.

Klartale - 21 timer siden

Fant bakterie i ostesaus

En bakterie er funnet i en ostesaus. Derfor kaller Santa Maria Norge tilbake varen. Det gjelder Cheddar Cheese Sauce og Santa Maria Dip Nacho Cheese Style.

Klartale - Igår: 06:00

Krigsskip skal trene langs kysten av Norge

– Aktiviteten sender et viktig signal om vårt nære forhold til våre allierte. Det sier Trond Grimmingsrud i en pressemelding. Han er sjef for den norske Marinen.

Klartale - Igår: 15:30

Europas største bie er oppdaget i Norge

Snekkerbiene er vanligst i området rundt Middelhavet. Men i sommer ble en snekkerbie oppdaget i Norge. Den store bien satt i en vinduskarm i Holmestrand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com