NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 04:58

NRK - 25 jun 22 kl. 18:21

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter. Hovedredningssentralen i Sør-Norge skriver at redningshelikopter er på vei fra Rygge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Halden, Twitter, Sør-Norge, Rygge, MC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Luftambulanse, til, Halden, etter, MC-ulykke
NRK - 25 jun 22 kl. 18:21

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 02 maj 22 kl. 16:02

Hytter reddet i skogbrann i Halden

Et 100 mål stort skogområde brenner i nærheten av et hyttefelt på Kornsjø i Halden. Åtte hytter i området er så vidt reddet fra flammene. – Vi har en pågående skogbrann i området Fjellet, som ligger langs Skauskrokveien, mellom Enningdalen og Kornsjø/Prestebakke.

NRK - 02 maj 22 kl. 20:18

Store skogområder svidd av i Halden

Brannvesenet ser ut til å ha fått kontroll på skogbrannen som begynte i nærheten av et hyttefelt på Kornsjø i Halden mandag. Et område på 150 mål har brent. – Det ser ut til at redningsmannskapet har kontroll, det ene av de to brannhelikoptrene har dratt, opplyser NTB fotograf på stedet.

VG - 20 jul 22 kl. 16:54

Hett i Halden: 33 grader onsdag ettermiddag

HALDEN OSLO (VG) Onsdag har gradestokken bikket over 30 varmegrader flere steder i landet. I Halden er det målt hele 33 grader – mens det er enda hetere i Lysebotn i Rogaland..

NRK - 21 maj 22 kl. 15:42

Luftambulanse på vei til frontulykke i Trøndelag

En luftambulanse er på vei til Grong i Trøndelag der to biler har frontkollidert på fylkesvei 7040. Politiet opplyste om ulykken på Sørsivegen i Grong klokken 15.15.

NRK - 20 mar 22 kl. 11:11

Kvinne siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Halden

En kvinne i 20-årene ble lørdag fengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk, etter at en kvinne i 40-årene ble kuttet i ansiktet med kniv torsdag. Den fornærmede kvinnen ringte selv til politiet torsdag kveld fra en adresse i Halden sentrum og sa at hun var blitt påført et kutt i ansiktet med kniv. Kort tid etter ble kvinnen i 20-årene pågrepet på en annen adresse i sentrum.

NRK - 09 jul 22 kl. 06:23

Bilfører til sykehus etter utforkjøring i Halden

Føreren av en personbil er fraktet til sykehus etter å ha kjørt av veien i Halden tidlig søndag morgen. Skadegraden er ukjent, men vedkommende har ikke brukt bilbelte, tvitrer politiet i Øst. Ulykken skjedde langs fylkesvei 21, Tistedalsveien, melder NTB..

Aftenposten - 08 aug 22 kl. 13:03

To døde etter trafikkulykke i Halden - flere sendt til sykehus

To personer mistet livet og flere er fraktet til sykehus etter en alvorlig trafikkulykke i Halden mandag..

NRK - 09 aug 22 kl. 13:04

VG: Bussjåfør siktet etter dødsulykke i Halden

To personer omkom og tre personer ble fraktet til sykehus etter en bil og en buss frontkolliderte i Halden mandag. – Bussjåføren er siktet for uaktsomt å ha forvoldt en annens død, sier jourhavende jurist i Øst politidistrikt, Behreng Mirzaei, til VG..

NRK - 08 aug 22 kl. 15:53

To omkom etter frontkollisjon i Halden

To personer omkom og tre personer er fraktet til sykehus etter en bil og en buss frontkolliderte i Halden mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 1 time siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 2 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 3 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 4 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 5 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 6 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.

NRK - 7 timer siden

Alvorlig voldshendelse i Stavanger

Politiet har rykket ut til Hundvåg i Stavanger i forbindelse med en alvorlig voldshendelse. En person behandles for stikkskader og det utføres førstehjelp, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 7 timer siden

Hotellgjester får gå inn igjen

Den antatte røyken som ble oppdaget på et hotell på Frogner i Oslo ser ut til å ha vært damp, skriver politiet på Twitter. De opplyser at gjestene får gå inn på hotellet igjen..

NRK - 7 timer siden

Hotellgjester evakuert i Oslo

Rundt 50-60 hotellgjester er evakuert etter røykutvikling på et hotell på Frogner i Oslo. Røyken kommer fra kjelleren og brannvesenet jobber på stedet, opplyser politiet. Ingen personer sjal ha blitt utsatt for røyk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com