NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 08:35

NRK - 25 jun 22 kl. 18:21

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet. Hovedredningssentralen i Sør-Norge skriver at redningshelikopter ble sendt fra Rygge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Halden, Twitter, Sør-Norge, Rygge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Luftambulanse, til, Halden, MC-fører, kritisk, skadd
NRK - 25 jun 22 kl. 18:21

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 02 maj 22 kl. 16:02

Hytter reddet i skogbrann i Halden

Et 100 mål stort skogområde brenner i nærheten av et hyttefelt på Kornsjø i Halden. Åtte hytter i området er så vidt reddet fra flammene. – Vi har en pågående skogbrann i området Fjellet, som ligger langs Skauskrokveien, mellom Enningdalen og Kornsjø/Prestebakke.

NRK - 02 maj 22 kl. 20:18

Store skogområder svidd av i Halden

Brannvesenet ser ut til å ha fått kontroll på skogbrannen som begynte i nærheten av et hyttefelt på Kornsjø i Halden mandag. Et område på 150 mål har brent. – Det ser ut til at redningsmannskapet har kontroll, det ene av de to brannhelikoptrene har dratt, opplyser NTB fotograf på stedet.

VG - 20 jul 22 kl. 16:54

Hett i Halden: 33 grader onsdag ettermiddag

HALDEN OSLO (VG) Onsdag har gradestokken bikket over 30 varmegrader flere steder i landet. I Halden er det målt hele 33 grader – mens det er enda hetere i Lysebotn i Rogaland..

NRK - 21 maj 22 kl. 15:42

Luftambulanse på vei til frontulykke i Trøndelag

En luftambulanse er på vei til Grong i Trøndelag der to biler har frontkollidert på fylkesvei 7040. Politiet opplyste om ulykken på Sørsivegen i Grong klokken 15.15.

Klartale - 24 maj 22 kl. 09:32

Vil la folk handle billig også nær grensa til Sverige

Korona stengte grensa til Sverige. Men nå er den åpen igjen. Folk reiser igjen dit for å kjøpe billigere mat, alkohol, tobakk og godteri.

NRK - 09 jul 22 kl. 06:23

Bilfører til sykehus etter utforkjøring i Halden

Føreren av en personbil er fraktet til sykehus etter å ha kjørt av veien i Halden tidlig søndag morgen. Skadegraden er ukjent, men vedkommende har ikke brukt bilbelte, tvitrer politiet i Øst. Ulykken skjedde langs fylkesvei 21, Tistedalsveien, melder NTB..

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 22 maj 22 kl. 14:13

MC-ulykke: Til sykehus med luftambulanse

En motosyklist har kjørt ut av veien på fylkesvei 37 på Gransherad i Telemark, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. – Fører er våken. Politi og ambulanse jobber på stedet, pasient blir fraktet med luftambulanse.

NRK - 21 jun 22 kl. 18:49

MC-fører hentet av luftambulanse

En motorsyklist er hentet av luftambulanse etter en trafikkulykke på Knapstad i Østfold..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Bidens klima- og helseplan godkjent i Kongressen

Eit fleirtal i Representantenes hus i USA har godkjend president Joe Bidens klima- og helseplan, skriv CNN. Planen blei søndag godkjend i Senatet, og er nå klar for Bidens endelege signering. Avtalen kan bli den størske klimapakka i USA si historie, med nasjonale utsleppskutt på 40 prosent innan 2030, ifølge demokratane.

NRK - 15 minutter siden

Britiske, svenske og kroatiske krigsfangar for retten i Donetsk

Tre britar, ein svenske og ein kroatar må møta i ein sjølvoppnemnt rett i Donetsk i Ukraina måndag, etter å ha delteke i krigen på ukrainsk side, ifølge den uavhengige, russiske avisa Meduza. Den eine briten skal ifølge britiske myndigheiter ha drive med humanitært arbeid. Blir dei dømd skyldig, kan dei risikera dødsstraff, skriv avisa.

NRK - 1 time siden

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..

NRK - 1 time siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 2 timer siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 3 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 6 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 7 timer siden

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com