NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 12:08

NRK - 02 nov 22 kl. 16:53

Lørenskog-saken: Siktet dømt i helerisak

En mann som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Anne-Elisabeth Hagen, er dømt til tre år og tre måneders fengsel i en helerisak. Mannen er siktet i Lørenskog-saken etter at bilder av det stjålne passet til Ole Henrik Golf ble funnet på PC-en hans i en Økokrim-etterforskning. Passet knyttes til planleggingsskritt før bortføringen av Hagen. Mannen er i Oslo tingrett er dømt for seks helerier, ett tilfelle av hvitvasking og dokumentforfalskning. – Heleriene og hvitvaskingen er begått blant annet ved bruk av omfattende misbruk av andres identiteter, heter det i dommen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Anne-Elisabeth Hagen, Lørenskog, Ole Henrik Golf, PC, Hagen, Oslo, Marius Dietrichson, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lørenskog-saken, Siktet, dømti , helerisak
Klartale - 12 okt 22 kl. 11:54

Ny mann siktet i Lørenskog-saken

En mann i 30-årene er siktet i saken om den savnede Anne-Elisabeth Hagen. Øst politidistrikt mener mannen har medvirket i saken som politiet nå mener er et drap. Hagen ble borte fra hjemmet sitt på Lørenskog for fire år siden.

NRK - 27 okt 22 kl. 18:43

En fjerde mann ble siktet i Lørenskog-saken, før saken ble kjent

Kort tid etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant, siktet politiet en mann i 20-årene. På PC-en hans skal politiet ha funnet den samme stjålne ID-en som ble brukt til å opprette krypto-rigget i Lørenskog-saken. Det er snakk om et stjålet pass, som skal ha vært tigjengelig på nettet.

NRK - 01 maj 23 kl. 16:32

Én til nekter straffskyld i Lørenskog-drapet

Forsvarer Cecilie Nakstad sier til NRK mandag ettermiddag at hennes klient, som er siktet i forbindelse med Lørenskog-drapet, nekter enhver befatning med saken. – Han har samarbeidet med politiet og har forklart seg så godt han kan om sine bevegelser. Han forventer nå å bli sjekket ut av saken, sier Nakstad.

NRK - 30 sep 22 kl. 16:10

VG: Ny mann siktet for medvirkning til drap i Lørenskog-saken

I sommer ble en mann siktet for medvirkning til drap i Lørenskog-saken, der Anne Elisabeth Hagen er savnet. Det skriver VG. Advokat Marius Dietrichson er mannens forsvarer.

NRK - 01 maj 23 kl. 21:21

Ytterligere én siktet løslatt etter Lørenskog-drapet

To av de siktede etter Lørenskog-drapet er nå løslatt. Én av dem ble løslatt søndag kveld. Mandag kveld bekrefter Cecilie Nakstad, forsvarer for en av de andre mennene, at også han er løslatt.

NRK - 03 maj 23 kl. 14:13

Ble siktet for voldshendelse og er nå siktet i drapssak

To personer som var siktet for en grov vold etter en voldshendelse i Kviteseid i februar, er nå siktet for drap eller medvirking til drap på en person i Lørenskog. Begge nekter straffskyld, skriver VG. Fire menn ble varetektsfengslet etter voldshendelsen i Kviteseid.

NRK - 30 apr 23 kl. 14:04

En person siktet for drap eller medvirkning etter funn av død person på Lørenskog

Én person er siktet for drap eller medvirkning til dette etter at en død person ble funnet på Lørenskog fredag. Det opplyser siktedes forsvarer John Arild Aasen til NRK. Det var VG som først omtalte nyheten.

NRK - 01 maj 23 kl. 21:21

To personer løslatt og to skal varetektsfengsles etter Lørenskog-drapet

To av de siktede etter Lørenskog-drapet er nå løslatt. Én av dem ble løslatt søndag kveld. Mandag kveld bekrefter Cecilie Nakstad, forsvarer for en av de andre mennene, at også han er løslatt.

Klartale - 02 maj 23 kl. 07:15

Flere siktet etter drap i Lørenskog

En mann ble funnet død i Lørenskog fredag kveld. Lørenskog ligger like øst for Oslo. Mannen ble funnet på en parkeringsplass ved Løkenåsen skole.

Klartale - 29 okt 22 kl. 07:00

Fortsatt uklart om hun skal få gullet fra OL

Kamila Valijeva vant gull i kunstløp under De olympiske leker (OL). i februar. Hun var med på laget til Den russiske olympiske komité.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Politiet om pride-avlysning: – Vi hadde planlagt nødvendige tiltak

Politiet skriver i en pressemelding at de i dag ble gjort oppmerksom på at Redd Barna har valgt å avlyse sin pride-markering for barn i Nygårdsparken i Bergen. – Vi synes det er beklagelig at arrangementet avlyses, men har forståelse for Redd Barnas beslutning, skriver politiet i en pressemelding. Politiet og Redd Barna hatt dialog om arrangementet, skriver de.

NRK - 15 minutter siden

Lavest prisvekst i eurosonen på ett år

Prisene i landene som bruker euro økte mindre enn analytikerne hadde spådd. I mai var inflasjonen på 6,1 prosent, det er to prosentpoeng mindre enn ekspertene trodde. Og i måneden før var prisveksten på 7 prosent.

NRK - 30 minutter siden

Skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til Gressvik i Fredrikstad etter melding om skogbrann. Ifølge brannvesenet brenner det på et område på 50–60 kvadratmeter. Det er vind i området som skaper spredningsfare.

NRK - 30 minutter siden

Grønt lys for enorm litiumgruve i Portugal

Portugisiske miljømyndigheter har gitt grønt lys for en litiumgruve som kan bli Europas største. Dette er viktig for produksjonen batterier til elbiler. Det er i dag slike gruver i Australia, Chile og Sør-Amerika.

NRK - 30 minutter siden

Rykker ut etter melding om skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til en adresse i Fredrikstad etter melding om skogbrann. De siste dagene har det vært skogbrann flere steder på Østlandet..

NRK - 45 minutter siden

Japans varmeste vår

Japan har hatt sin varmeste vår siden målingene startet i 1898. Det opplyser det japanske meteorologiske instituttet. De sier årsaken er klimagasser og værmønsteret El Nino.

NRK - 45 minutter siden

Bergen Pride øker sikkerheten med flere vektere, melder Bergensavisen

Styreleder Mona Frank i Regnbuedagene sier at de er i dialog med politi og PST om sikkerheten på festivalen, skriver Bergensavisen. De kommer også til å oppbemanne vekter-styrken. – Det er helt uakseptabelt og alvorlig for ytringsfriheten at arrangementer for minoriteter ikke kan gjennomføres på grunn av hat og trusler, skriver hun i en SMS til avisen..

NRK - 1 time siden

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere trusler om trakkassering og vold..

NRK - 1 time siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com