NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:30

NRK - 07 mai 21 kl. 16:54

Lover oppgradering av Old Trafford

Joel Glazer, en av de to Glazer-brødrene som eier Manchester United, prøver å dempe opprøret blant supporterne med nye lovnader. For andre gang på kort tid har klubbeieren skrevet et åpent brev. I brevet erkjenner han at forholdet mellom eierne og supporterne må forbedres. Glazer lover å komme med en «ambisiøs pakke med tiltak». Han skriver at det skal settes av midler til å oppgradere både stadion og treningsanlegg.
Les mer på NRK


Les mer om:
Glazer, Manchester United, Old Trafford

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lover, oppgraderingav , Old, Trafford
VG - 26 mars 21 kl. 17:43

Endelig får kvinnene oppfylt drømmen om Old Trafford

Manchester Uniteds kvinnelag startet opp for snaut tre år siden. Nå skal de for første gang slippe til i «Drømmenes teater», Old Trafford. Det er omtrent 100 år siden sist det var klubbfotball for kvinner her..

Aftenposten - 02 mai 21 kl. 15:12

Voldsomme protester på Old Trafford

Mange Manchester United-supportere har tatt seg inn på selve gressmatten på Old Trafford for å protestere mot de….

VG - 26 feb. 21 kl. 13:20

Molde møter Granada – Solskjærs United trakk Milan

Molde satt på flyet fra Tyskland til Spania og var uvitende om at klubben trakk spanske Granada som motstander i Europa Leagues 8-delsfinale. Manchester United får sin gamle stjerne Zlatan Ibrahimovic (39) på besøk på Old Trafford..

VG - 26 feb. 21 kl. 13:20

Molde møter Granada – Solskjærs United trakk Milan: – Er på tannkjøttet

Molde satt på flyet fra Tyskland til Spania da klubben trakk spanske Granada som motstander i Europa Leagues 8-delsfinale. Manchester United får gjensyn gamle stjerne Zlatan Ibrahimovic (39) på besøk på Old Trafford..

Aftenposten - 28 mars 21 kl. 12:31

Thorisdottir etter kvinnenes første Old Trafford-oppgjør: – Håper det er starten på fremtiden

Maria Thorisdottir (27) har hatt to hektiske måneder siden hun kom til Manchester United..

Aftenposten - 29 april 21 kl. 10:00

Havnet i «dritt-situasjon» under Solskjær. Nå kan han få hevn.

Tidligere Manchester United-spiller Chris Smalling er tilbake på Old Trafford torsdag..

VG - 30 april 21 kl. 07:57

Solskjær vil gjøre alt for å beholde Cavani: – Jeg gjør mitt beste

Han har kanskje rukket å bli 34 år gammel, men Edinson Cavani har på kort tid blitt en favoritt hos Ole Gunnar Solskjær. Nordmannen sier han gjør sitt beste for å holde matadoren på Old Trafford..

VG - 30 april 21 kl. 07:57

Solskjær vil gjøre alt han kan for å beholde Cavani: – Jeg gjør mitt beste

Han har kanskje rukket å bli 34 år gammel, men Edinson Cavani leverer fortsatt varene og har på kort tid blitt en favoritt hos Ole Gunnar Solskjær. Nordmannen sier han gjør sitt beste for å holde matadoren på Old Trafford..

VG - 30 april 21 kl. 07:57

Solskjær vil gjøre alt han kan for å beholde Cavani: – Han vet hva jeg føler

Han har kanskje rukket å bli 34 år gammel, men Edinson Cavani leverer fortsatt varene og har på kort tid blitt en favoritt hos Ole Gunnar Solskjær. Nordmannen vil se matadoren på Old Trafford også neste sesong..

Aftenposten - 02 mai 21 kl. 02:53

Klopp må bryte «mareritt-rekke» på Old Trafford: – Har veldig mye å tape

Jürgen Klopp og Liverpool kjemper en desperat kamp om Champions League-plass, men for å oppnå det må de trolig klare noe….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 15 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 30 minutter siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 30 minutter siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 30 minutter siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 30 minutter siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 1 time siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 45 minutter siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.

NRK - 1 time siden

Apple Daily gir opp

Den prodemokratiske Hongkong-avisen Apple Daily gir seg, melder AFP. Forrige uke gikk myndighetene til aksjon mot avisen. Kontoer ble sperret og flere ledere pågrepet med hjemmel i den omstridte sikkerhetsloven.

NRK - 1 time siden

Krisemøte i Grimstad

26 ungdommer i aldersgruppen 15 til 20 år har testet positivt på koronaviruset i Grimstad. I dag møtes kriseledelsen for å vurdere tiltak..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt