NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 12:57

NRK - 15 mar 22 kl. 09:16

Liten eksplosjon på Hartvig Nissens i Oslo – ingen skadet

Brannvesenet og politiet er i Gyldenløves gate på Frogner der det er meldt om en mulig eksplosjon. – En gjenstand falt ned fra taket og eksploderte, sier operasjonsleder hos Oslo-politiet Bjørn Gunnar Nysæter. Hva det er for noe er usikkert, og blir nå sjekka. Arbeiderne som var på stedet stod ganske nærme, men ble ikke skadet. Det pågår renovering på stedet, og en liten eksplosjon skal ha skjedd i forbindelse med forbindelse med rivningsarbeid.
Les mer på NRK


Les mer om:
Gyldenløves, Frogner, Oslo, Bjørn Gunnar Nysæter, Hartvig Nissens, Nicolai Bakken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Liten, eksplosjon, Hartvig, Nissensi , Osloingen , skadet
NRK - 15 mar 22 kl. 17:12

Bombegruppa har forlate Hartvig Nissens skole

Politiet er ferdig med å undersøke lokala på Hartvig Nissen videregående skole i Oslo, der det tidlegare i dag var ein eksplosjon. Operasjonsleiar opplyser til NRK at eksplosjonen kom av ein blindgjengar, ein granat som ikkje hadde gått av frå før, som kan ha stamma frå 2. verdskrig.

NRK - 26 maj 22 kl. 15:19

Eksplosjon i enebolig på Skedsmokorset

Nødetatene har rykket til Skedsmokorset i Lillestrøm etter melding om eksplosjon i en enebolig. Ifølge politiet er det foreløpig ikke meldt om personskader. – Det er store materielle skader.

NRK - 06 maj 22 kl. 23:03

Eksplosjon på aluminiumsverk på Husnes

Det har vært en eksplosjon ved Hydros aluminiumsverk på Husnes i Kvinnherad ved Haugesund fredag kveld, melder VG. – Det har vært en liten eksplosjon, med påfølgende røykutvikling på Husnes. Det har skjedd i en likeretter, en innretning som konverterer høyspentstrøm til strøm, som vi bruker på verket, forteller pressetalsperson Anders Vindegg til avisen.

Klartale - 20 apr 22 kl. 06:00

Nesten alt fra hagen til Dennis kan du spise

– Alle kan dyrke sin egen mat. Enten det er i en liten hage, en balkong eller et lite kjøkkenvindu. Det sier Dennis Asbjørnsen til Klar Tale.

NRK - 26 aug 21 kl. 15:45

Eksplosjon ved flyplassen i Kabul

Ifølge CNNs korrespondent hos Pentagon, Barbara Sarr, skal det ha vært en eksplosjon ved flyplassen i Kabul. Pressesekretær John Kirby hos Pentagon bekrefter eksplosjonen på Twitter. Det samme gjør to andre kilder til CNN.

Klartale - 15 okt 21 kl. 12:05

Minst sju personer død etter eksplosjon

Fredag kom det melding om en kraftig eksplosjon. Dette skjedde i en moské i byen Kandahar, som ligger sør i Afghanistan. Det skal ha vært et selvmordsangrep.

NRK - 03 apr 22 kl. 13:42

Over 50 personer skadd etter eksplosjon i Kabul

Over 50 mennesker ble skadd i en eksplosjon på det største markedet for veksling av penger i Afghanistans hovedstad Kabul søndag. – 57 sårede ble sendt til sykehuset vårt, opplyser den italienske hjelpeorganisasjonen Emergency. Talibans innenriksdepartement opplyste først at ti mennesker ble såret da en tyv kastet en håndgranat for å stjele penger i kaoset som oppsto.

NRK - 03 apr 22 kl. 15:13

Eksplosjon på vekslingsmarked i Kabul

Én person ble drept og nærmere 60 ble skadd i en eksplosjon på det største markedet for veksling av penger i Afghanistans hovedstad Kabul søndag. Talibans innenriksdepartement opplyste først at ti mennesker ble såret da en tyv kastet en håndgranat for å stjele penger i kaoset som oppsto. Taliban har forsøkt å skjule omfanget av angrep siden de overtok makten, og omtaler ofte sikkerhetsrelaterte hendelser som tyveri, ran og forsøk på kidnapping.

NRK - 29 apr 22 kl. 15:17

Minst ti drept i eksplosjon i moské i Kabul

Minst ti mennesker er drept og mange er såret i en eksplosjon under fredagsbønnen i Khalifa-moskeen i Kabul, ifølge innenriksdepartementet i Afghanistan. Ifølge departementet er 15 såret i eksplosjonen, men lokale medier melder om langt flere. Den afghanske nettavisen Kocha siterer meldinger om over 300 sårede og drepte, men understreker at tallet ikke er bekreftet.

NRK - 17 feb 22 kl. 07:30

Vil løse Norges største miljøproblem på dugnad

Forskere og miljøorganisasjoner vil starte en stor dugnad for å fiske ut flere milliarder kråkeboller. 80 milliarder kråkeboller har spist opp store områder tareskoger langs kysten, fra Finnmark til Trøndelag. Det får store konsekvenser for livet i havet, sier forsker Hartvig Christie i Norsk institutt for vannforskning (NIVA)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Momoa ny talsmann for FN-miljøprogram

Skuespiller Jason Momoa, kjent fra Aquaman og Game of Thrones er utnevnt til talsmann for FNs miljøprogram «Life below water». På Instagram skriver Momoa at det er en stor ære å få denne utnevnelsen. – Uten et friskt hav vil ikke livet slik vi kjenner det eksistere..

NRK - 15 minutter siden

Kreml avviser mislighold av utenlandsgjeld

Kreml kaller meldinger om at Russland ikke klarer å betjene sin utenlandsgjeld for grunnløse. Flere medier, blant dem Bloomberg og BBC , meldte mandag at Russland ikke har kunnet foreta en rentebetaling på 100 millioner dollar som forfalt søndag. Kreml kaller meldingene grunnløse.

NRK - 15 minutter siden

Solberg mener PST bør lære av feilen

Solberg mener vurderingen av voldspotensialet er avgjørende for å kartlegge voldstrusler i samfunnet. Her har PST feilet, mener hun. Spørsmålene PST bør lære av mener Solberg er: – Er det andre indikatorer vi kunne lagt vekt på?

NRK - 30 minutter siden

Må avlyse legetimer

Sykehuset i Hammerfest må avlyse flere legetimer fordi spesialister ikke kommer seg til sykehuset. Årsaken er at Widerøe har stengt ned deler av kortbanenettet. Koimmunikasjonssjef ved Finnmarkssykehuset i Hammerfest, Eirik Palm, bekrefter dette til Dagbladet..

NRK - 15 minutter siden

Helgelandssykehuset i gul beredskap

Helgelandssykehuset er i gul beredskap, opplyser sykehuset på sine hjemmesider. Dette får konsekvenser for bemanningssituasjonen i Helgelandssykehuset da enkelte vikarer ikke kommer seg til Helgeland og at ambulanseflyene også kan bli stående på bakken..

NRK - 2 timer siden

Markering i Trondheim

De skeive organisasjonene i Trondheim, i samarbeid med Trondheim kommune, inviterer til Solidaritetsmarkering på Torvet tirsdag ettermiddag. Det er skytetragedien i Oslo natt til lørdag der to mennesker ble drept som er bakgrunnen for markeringen. Det vil bli holdt appeller fra det skeive miljøet og kulturelle innslag.

NRK - 45 minutter siden

Dømd for å ha valdtatt 14-åring

Frostating Lagmannsrett har behandla ankesaken til ein mann i 50-åra som i februar vart dømd til fire års fengsel for å ha valdtatt ein 14 år gammal gut. Mannen skal ha låst guten inne i ein kjellar der overgrepa skjedde. 14-åringen prøvde å rømme, men fekk det ikkje til.

NRK - 1 time siden

Driftsstans på kullkraftverket i Longyearbyen

Kullkraftverket i Longyearbyen er rammet av driftsstans på grunn av feil på begge fyringskjelene. Det opplyser lokalstyreleder Arild Olsen. Det kan ta lang tid før feilen er reparert.

NRK - 30 minutter siden

Mener abortloven rammer svarte kvinner mest

Høyesteretts beslutningen om å legge bort kvinners rett til abort i USA, forventes å ha stor innvirkning på svarte og fargede kvinner. Det mener flere eksperter, ifølge Reuters. Mange svarte kvinner bor i stater som vil forby abort og som har de mest regide lovene, for eksempel i sørstatene.

NRK - 30 minutter siden

Mener abortloven rrammer svarte kvinner mest

Høyesteretts beslutningen om å legge bort kvinners rett til abort i USA, forventes å ha stor innvirkning på svarte og fargede kvinner. Det mener flere eksperter, ifølge Reuters. Mange svarte kvinner bor i stater som vil forby abort og som har de mest regide lovene, for eksempel i sørstatene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com