P4 > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:34

P4 - 25 okt 16 kl. 13:13

Listhaug likevel på førsteplass

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug blir likevel nominert øverst på Fremskrittspartiets stortingsliste for Møre og Romsdal, mens Jon Georg Dale blir nummer to.
Det er klart etter at Frank Sve, som opprinnelig var innstilt som nummer en, trakk seg fra nominasjonsstriden. Løsningen ble offentliggjort av de tre politikerne i dag.
Senest i forrige uke sa Sve at det ikke var aktuelt for ham å trekke seg fra førsteplassen..
Les mer på P4


Les mer om:
Sylvi Listhaug, Fremskrittspartiets, Møre, Romsdal, Jon Georg Dale, Frank Sve, Sve

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Listhaug, likevel, førsteplass
NRK - 11 mar 23 kl. 11:53

Listhaug om Fosen-saken: – Kan ikke gi en gruppe vetorett

Frp-leder Sylvi Listhaug sier Norge må vurdere å trekke seg fra internasjonale konvensjoner for urfolks rettigheter. – Man kan ikke gi en gruppe i praksis vetorett, sier Listhaug. – Dersom internasjonale forpliktelser forhindrer oss i å følge likhetsprinsippet, må vi revidere, og om nødvendig trekke oss, fra de konvensjoner som forhindrer oss, sa Listhaug på Fremskrittspartiets landsstyremøte på Gardermoen i dag.

NRK - 09 dec 16 kl. 23:41

Rolling Stones på førsteplass

Rolling Stones' nye album «Blue & Lonesome» gikk rett i på førsteplass på hitlistene i Storbritannia. Det er første gang siden «Voodoo Lounge» i 1994 at Rolling Stones ligger på førsteplass på de engelske hitlistene, skriver DR..

NRK - 05 aug 21 kl. 11:26

Listhaug åpner valgkampen

Frp-leder Sylvi Listhaug åpnet torsdag partiets valgkamp. Listhaug advarer kraftig mot å la partier på «den sosialistiske kanten» få innflytelse etter valget. – Valget vi står overfor, er et verdivalg mellom en venstreradikal sosialistisk side, og Fremskrittspartiet, som er garantisten for å stoppe dem, sa Listhaug i en tale torsdag.

P4 - 14 mar 18 kl. 16:38

Solberg ba Listhaug slette FB-innlegget

Erna Solberg skal ha bedt Sylvi Listhaug flere ganger om å slette det omstridte terror-innlegget mot Arbeiderpartiet på Facebook. Det melder Dagens Næringsliv, som viser til kilder som kjenner prosessen. Ifølge avisen ba Solberg allerede lørdag sin justisminister beklage og slette innlegget, men Listhaug skal ha nektet.

P4 - 16 mar 18 kl. 20:16

Jensen: Listhaug har min tillit

Siv Jensen sier Sylvi Listhaug er en solid statsråd som har hennes fulle tillit, og at det nå er på tide å roe ned. Fem partier sier de har mistet tilliten til Listhaug etter at hun delte det omstridte innlegget om terror, og mistilitsforslaget mot Listhaug skal behandles tirsdag. Men Jensen skriver på Facebook i kveld at Listhaug har gitt en uforbeholden unnskyldning, og hun håper de snart kan konsentere seg om å styre landet..

P4 - 21 mar 18 kl. 05:53

Ble presset av Solberg

Sylvi Listhaug ble presset av statsminister Erna Solberg før hun gikk av som justisminister. Dagens Næringsliv siterer kilder som var til stede i statsministerboligen mandag kveld under et møte mellom Solberg, Listhaug og Siv Jensen. Ifølge kildene ble det gjort klart at Listhaug ville bære ansvaret dersom regjeringen falt - og dersom regjeringen overlevde ville Listhaug miste mye handlingsrom som statsråd.

P4 - 10 aug 19 kl. 13:33

Listhaug ut mot egen regjering

Frp-nestleder Sylvi Listhaug trosser regjeringens milliardplan og vil skrote deler av fergefri E39. For å få ned prisen og forbedre trafikksikkerheten i undersjøiske tunneler vil Listhaug og Frp i Møre og Romsdal utrede alternativer, melder VG. Else-May Botten Norderhus i Arbeiderpartiet synes det er merkelig at Listhaug åpner for en omkamp om hele Nasjonal transportplan og ber Listhaug stå for det regjeringen gjør..

NRK - 02 aug 21 kl. 08:27

Listhaug utfordrer Støre til debatt

Fremskrittspartiets leder Syvli Listhaug ønsker å møte Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre til debatt om innvandring og sosiale forskjeller. For drøye to uker siden skrev Dagens Næringsliv at Ap har en strategi om å ikke møte Listhaug til debatt om innvandringspolitikk. Det avviste nestleder hadia Tajik i Dagsnytt 18 forrige onsdag.

NRK - 18 aug 22 kl. 22:50

Vedum til Listhaug: Du er en økonomisk vaksinemotstander

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) gikk i strupen på Frp-leder Listhaug under debatten. Sp-lederen mener hun ikke forstår den økonomiske virkeligheten. Vedum til Listhaug: Du er en økonomisk vaksinemotstander Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) gikk i strupen på Frp-leder Listhaug under debatten.

NRK - 05 nov 23 kl. 18:19

Listhaug med hard kritikk av Støre for kontakt med Iran

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) opptrer naivt når han har dialog med Iran om situasjonen i Gaza, mener Frp-leder Sylvi Listhaug. Sylvi Listhaug reagerer på at Støre lørdag hadde telefonkontakt med presidenten i Iran, Ebrahim Raisi. I samtalen, der Støre og Raisi snakket om våpenhvile på Gaza-stripen, tok den norske statsministeren også opp menneskerettssituasjonen, og direkte kvinners rettigheter, i Iran.

Fler nyheter fra P4

P4 - 06 jan 21 kl. 16:05

Behandler Baneheia-saken om tre uker

Møtes for å se om Baneheia-saken skal gjennopptas..

P4 - 05 jan 21 kl. 10:43

Støre: Enorm oppgave for kommunene

Ber regjeringen sørge for nok penger til kommunene..

P4 - 04 jan 21 kl. 06:37

Redd det ikke blir noen vanlig 17.mai-feiring

Koronapandemien vil trolig prege samfunnet også i mai..

P4 - 01 jan 21 kl. 13:17

Ny mobbelov i barnehagen

Fra i dag er alle norske barnehager lovpålagt å jobbe mot mobbing og utestenging..

P4 - 31 dec 20 kl. 08:49

Mange har testet seg for koronaviruset

Nesten 2 millioner nordmenn har tatt en Covid-19-test i 2020..

P4 - 31 dec 20 kl. 06:51

Deler ut mye mer mat i år

Matsentralen har i år delt ut mye mer mat til ideelle organisasjoner enn før.

P4 - 30 dec 20 kl. 17:12

Kjører "gratis" i ett år

Kan ha gått glipp av nesten 300 millioner bompenger..

P4 - 29 dec 20 kl. 07:36

Flere dømmes til tvungent psykisk helsevern

Flere personer enn noen gang dømmes til tvungent psykisk helsevern..

P4 - 29 dec 20 kl. 06:46

Stadig flere kvinner over 40 får barn

- Det er lite som hjelper på å bli 40 hvis man er gravid eller skal føde, sier overlege..

P4 - 27 dec 20 kl. 22:26

Tenåring savnet etter fest i Fauske

Det pågår en stor leteaksjon etter at en gutt i tenårene ikke kom hjem etter en fest i Valnesfjord i Fauske kommune natt til søndag. Gutten ble sist sett gående alene på en vei ved en privatadresse. Det er dårlig vær i området som gjør leteaksjonen vanskelig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com