NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 01:34

NRK - 08 sep 23 kl. 21:18

Listhaug: – Dere må aldri få makt i denne politikken igjen

Etter en runde debatt om avgifter er det duket for den tredje duellen for kvelden. Sylvi Listhaug (Frp) og Kirsti Bergstø (SV) som møtes i duell, temaet er innvandring. – Forskjellen på oss er at vi sørger for opplæring og skolegang som gjør folk kan få språk til å delta i arbeidslivet. Det som er så slåendes er at når noe er galt, er det alltid flyktningene som er problemet ifølge Frp. Men Frp, det er en gruppe flyktninger dere alltid forsvarer, og det er skatteflyktningene, sa Kirsti Bergstø under duellen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Listhaug, Kirsti Bergstø, Frp, Norge, SV, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Listhaug, Dere, aldri, makti , denne, politikken, igjen
NRK - 08 sep 23 kl. 21:18

Listhaug til Bergstø: – Dere må aldri få makt i denne politikken igjen

Etter en runde debatt om avgifter var det klart for den tredje duellen for kvelden. Det er Sylvi Listhaug (Frp) og Kirsti Bergstø (SV) som møtes i duell, temaet er innvandring. – Forskjellen på oss er at vi sørger for opplæring og skolegang som gjør at folk kan få språk til å delta i arbeidslivet.

NRK - 31 okt 23 kl. 02:40

Israel til FNs sikkerhetsråd: Noen av dere har ikke lært noe de siste 80 årene

Israels FN-ambassadør bar en gul jødestjerne på brystet da han talte i FNs sikkerhetsråd. Han sa han ikke vil ta den av før Sikkerhetsrådet fordømmer Hamas. – Noen av dere har ikke lært noe som helst de siste 80 årene.

Klartale - 08 nov 23 kl. 06:30

– Nå føler jeg meg helt alene

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 11 maj 23 kl. 09:43

Netanyahu: – Vi er ikke ferdige ennå

Etter de siste dagenes angrep der flere militante ledere på Gazastripen er drept, advarer Israels statsminister og sier at «denne omgangen er ikke over ennå». – Til terroristene og de som styrer dem sier vi: Vi ser dere uansett hvor dere er. Dere kan ikke gjemme dere – og vi bestemmer hvor og når vi angriper dere, sier Benjamin Netanyahu i en TV-sendt tale.

Klartale - 17 aug 23 kl. 11:40

– Kjærlighet er mye sterkere enn frykt. Noen ganger må du tape for å forstå

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 04 nov 23 kl. 11:15

Israel oppfordrer palestinere til å flykte langs hovedvei sørover

Det israelske forsvaret (IDF) sier i en uttalelse at de vil la palestinere flykte sørover langs Gazaz hovedvei mellom klokken 12 og 15 norsk tid. – Hvis dere bryr dere om dere selv og de dere er glad i, må dere følge instruksjonene våre og dra sørover, skriver IDF i et innlegg på sosiale medier, ifølge Reuters..

NRK - 05 nov 23 kl. 18:19

Listhaug med hard kritikk av Støre for kontakt med Iran

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) opptrer naivt når han har dialog med Iran om situasjonen i Gaza, mener Frp-leder Sylvi Listhaug. Sylvi Listhaug reagerer på at Støre lørdag hadde telefonkontakt med presidenten i Iran, Ebrahim Raisi. I samtalen, der Støre og Raisi snakket om våpenhvile på Gaza-stripen, tok den norske statsministeren også opp menneskerettssituasjonen, og direkte kvinners rettigheter, i Iran.

NRK - I førrgår: 13:08

Barth Eide: – Elefanten i rommet er fossil energi, og nå ser vi den endelig

Fredag marker innledningen på den vanskeligste og mest betente delen av forhandlingene i Dubai, nemlig fremtiden til kull, olje og gass. – Det som kanskje er det mest kontroversielle spørsmålet er hva vi skal si om fossil energi, om det skal fases ut, om det skal fases ned, og hvilken rolle karbonfangst og -lagring får. Det sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK.

Klartale - 31 maj 23 kl. 08:33

Vil la lærere bruke fysisk makt mot elever

Regjeringen kommer med et forslag. De vil la lærere bruke fysisk makt mot elever. Det gjelder i de situasjonene der noen kan bli skadd.

Klartale - 19 jul 23 kl. 11:15

– Her kan barna våre føle seg trygg og aldri se krig igjen

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 2 timer siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 3 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 3 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 3 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 4 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 4 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 4 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com