VG > Økonomi

Mandag, 17 Mai, 06:27

VG - 08 sep. 19 kl. 20:45

Linda Boström Knausgård med ny bok: – En sorgroman

Karl Ove Knausgårds ekskone Linda Boström Knausgård forteller i Svenska Dagbladet at boken «Oktoberbarn» er en sørgeroman over at ekteskapet gikk i oppløsning – og et oppgjør med svensk psykiatri..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ove Knausgårds, Linda Boström Knausgård, Svenska Dagbladet, Boström Knausgård

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Linda, Boström, Knausgårdmed ny , bokEn , sorgroman
VG - 21 feb. 20 kl. 17:30

Linda Boström Knausgård om skilsmissen: – Ting kunne vært annerledes

Linda Boström Knausgård (47) har skrevet bok om elektrosjokkbehandlingen hun ble utsatt for og sorgen etter skilsmissen med Karl Ove Knausgård (51). Nå har hun fått seg ny kjæreste – og flytter til London for å være nær sine fire barn som bor hos eksmannen..

VG - 19 feb. 20 kl. 12:04

Hudløs skilsmisseroman: Bokanmeldelse: Linda Boström Knausgård: «Oktoberbarn»

Linda Boström Knausgård har en billedskapende evne som løfter hennes nye roman «Oktoberbarn» opp til et enestående kunstnerisk nivå..

P4 - 20 okt. 19 kl. 14:34

Knausgård-bok skal være hemmelig

Forfatter Karl Ove Knausgård skriver en bok som skal være hemmelig i 100 år. Knausgård er utropt til den neste forfatteren i Oslos fremtidsbibliotek, der manusene ikke skal kunne leses før om 100 år, og er første nordmann til å gjøre det, melder NRK. Det hele begynte i 2014 - og frem til 2114 skal det utnevnes en forfatter hvert år - som skal forsegle sitt manus og legge det i en skuff i hovedbiblioteket i Bjørvika..

Aftenposten - 26 feb. 20 kl. 14:19

Minner fra glemmeboken

LONDON (Aftenposten): – Det var et helvete. Boken er en protest. Jeg føler at jeg har protestert hele mitt liv.

Dagbladet - 27 feb. 20 kl. 13:04

Smertelig, brutalt og godt

Forfatter-ektemannen utleverer livet deres i tallrike bind, før han forlater henne. Nå skriver Linda Boström Knausgård om egen sorg og kamp etter skilsmissen..

NRK - 15 aug. 19 kl. 07:58

Knausgård får litteraturpris

Karl Ove Knausgård tildeles Hans Christian Andersens litteraturpris for 2020. Han er den første nordiske forfatteren om tildeles den danske prisen, for bokserien «Min Kamp». Knausgård er den sjuende forfatteren som tildeles prisen.

Klartale - 13 sep. 19 kl. 15:38

- Sophie Elise er som Knausgård

Blogger-kjendis Sophie Elise Isachsen sammenlignes med forfatter Karl Ove Knausgård. – Akkurat som Knausgård er ikke Sophie Elise redd for å bryte tabuer, sier redaktør Hilde Slåtto..

P4 - 20 okt. 19 kl. 14:34

Knsuagård-bok skal være hemmelig

Forfatter Karl Ove Knausgård skriver en bok som skal være hemmelig i 100 år. Knausgård er utropt til den neste forfatteren i Oslos fremtidsbibliotek, der manusene ikke skal kunne leses før om 100 år, og er første nordmann til å gjøre det, melder NRK. Det hele begynte i 2014 - og frem til 2114 skal det utnevnes en forfatter hver år - som skal forsegle sitt manus og legge det i en skuff i hovedbiblioteket i Bjørvika..

P4 - 20 aug. 19 kl. 11:13

Lindén til tvungen observasjon

Den drapssiktede Makaveli Lindén skal overføres til Trondheim for tvungen psykiatrisk observasjon i september. Ifølge Dagbladet skal sakkyndige vurdere ham i fire til seks uker for å avgjøre om han er strafferettslig tilregnelig. Tidligere i dag ble det kjent at Lindén skal ha truet en ansatt på Ila fengsel før sommeren.

NRK - 18 okt. 20 kl. 09:26

Hevder Lindén var utilregnelig

Mandag starter rettssaken der Makaveli Lindén er tiltalt for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto i en leilighet i Oslo i 2018. – Vi kommer til å argumentere for at Lindén var utilregnelig, sier Makaveli Lindéns forsvarer, Øystein Storrvik, til NTB..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Feststøy store deler i landet natt til 17. mai

Politiet har natt til 17. mai rykket ut til flere meldinger om feststøy landet rundt. Både i Gjøvik, Kristiansand og Oslo har flere hundre personer vært samlet..

VG - 2 timer siden

Patrick Berg slakter Rosenborg-taktikk: – Elendig

BODØ (VG) Fjorårets seriemestere hadde et solid overtak på Rosenborg, men fikk bare ett poeng. Patrick Berg (23) var ikke imponert over trøndernes plan..

VG - 6 timer siden

Rørt Graham Hansen: Ville legge opp etter finaletap

(Chelsea-Barcelona 0–4) Caroline Graham Hansen (26) bruker ordet «magisk» om Champions League-triumfen - og innrømmer at hun var langt nede etter finaletapet i 2018..

VG - 6 timer siden

Zucca og Wild vant på overtid

(Vegas Golden Knights-Minnesota Wild 0–1 etter spilleforlengelse) Mats Zuccarello (33) spilte frem den ene lagkameraten etter den andre til store målsjanser - og kunne endelig juble da Joel Eriksson Ek ble matchvinner for Minnesota Wild etter drøyt tre minutter av spilleforlengelsen..

VG - 8 timer siden

Caroline Graham Hansen scoret i CL-finalen: – Har lovet å servere gullmakroner

(Chelsea-Barcelona 0–4) Etter at hennes to første finaler endte i tårer, vant Caroline Graham Hansen (26) Champions League-trofeet sammen med lagvenninnene i Barcelona..

VG - 8 timer siden

Graham Hansen-scoring: – Kult at hun får vist frem hvor god hun er

(Chelsea-Barcelona 0–4, kampen pågår) Etter at hennes to første finaler endte i tårer, er Caroline Graham Hansen (26) på god vei til å vinne Champions League-trofeet sammen med lagvenninnene i Barcelona..

VG - 8 timer siden

Høytflygende Molde ydmyket tabelljumbo Brann: – Det er vondt

MOLDE (VG) (Molde-Brann 4–0) Molde fulgte opp tittelkonkurrentenes poengtap med å slakte Brann på hjemmebane – nå er bergensklubben tabelljumbo med null poeng etter tre kamper..

VG - 8 timer siden

Reagerer på treg avgjørelse om skjevfordeling: – Burde vært satt i gang tidligere

Regjeringen brukte to uker på å bestemme seg etter FHIs anbefaling om skjevfordeling. Lederen for Holden-utvalget mener regjeringen hadde godt nok grunnlag for å ta en beslutning da de mottok oppdraget..

VG - 8 timer siden

Graham Hansen scorer og Barcelona på vei mot Champions League-trofé

(Chelsea-Barcelona 0–4, kampen pågår) Etter at hennes to første finaler endte i tårer, er Caroline Graham Hansen (26) på god vei til å vinne Champions League-trofeet sammen med lagvenninnene i Barcelona..

VG - 9 timer siden

Hareide raste mot Glimt-fansen: – Ufyselig publikum

BODØ/OSLO (VG) (Bodø/Glimt – Rosenborg 2–2) Rosenborg reddet ett poeng mot spillets gang på Aspmyra. Rosenborg-trener Åge Hareide var meget fornøyd med ett poeng, men gikk hardt ut mot hjemmepublikumet etter kampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt