NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 10:20

NRK - 07 jun 23 kl. 05:11

Levninger i Mexico identifisert

Levningene som ble funnet i 45 poser i Mexico i forrige uke, tilhører flere savnede telefonsenterarbeidere. Det opplyser myndighetene i delstaten Jalisco. Til sammen åtte ungdommer var meldt savnet. Det er uklart hvor mange av dem som er identifisert. Politiet tror de var involvert i telefonsvindel.
Les mer på NRK


Les mer om:
Mexico, Jalisco

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Levningeri , Mexico, identifisert
Klartale - 07 sep 23 kl. 09:09

Landet får sin første kvinnelige president

Mexico endrer seg. Bare få kilometer fra USA, hvor lovene om abort blir strengere enkelte steder. Mexico går motsatt retning.

NRK - 18 aug 23 kl. 03:43

Levninger funnet i søket etter savnet vennegjeng i Mexico

Det er funnet levninger fra mennesker i søket etter fem unge menn hvis forsvinning og tilsynelatende brutale drap har utløst sjokk og sinne i Mexico. Vennegjengen forsvant forrige fredag i delstaten Jalisco. Ifølge påtalemyndigheten er det funnet forkullede bein samt fire hodeskaller på en eiendom i området, og rettsmedisinere jobber med å identifisere ofrene.

NRK - 29 sep 23 kl. 01:32

Bortførte tenåringer funnet døde i Mexico

Seks tenåringer som ble bortført nord i Mexico søndag, er funnet døde, opplyser lokale myndigheter. Levninger etter seks mennesker ble funnet onsdag, og torsdag opplyser myndigheter i delstaten Zacatecas at de er identifisert som de seks. De var mellom 14 og 18 år gamle.

NRK - 03 aug 23 kl. 07:59

Levninger funnet etter helikopterstyrt i Australia

Australske myndigheter sier de har funnet levninger etter mennesker i omrdet ved nordstkysten der et militrhelikopter styrtet sist fredag. Hrens sjef for fellesoperasjoner, generallytnant Greg Bilton, sier levningene ble funnet av en miniubt. De ble funnet p rundt 40 meters dyp, sammen med vrakrester fra helikopteret, inkludert deler av cockpiten.

NRK - 22 feb 23 kl. 03:15

Biden vil nekte asyl til folk som kommer via tredjeland

President Joe Bidens administrasjon vil nekte migranter som ankommer USAs sørlige grense asyl hvis de kommer via tredjeland uten å ha søkt om beskyttelse der. I praksis er det snakk om nær totalforbud, ettersom Biden-administrasjonen vil innføre store begrensninger for alle nasjonaliteter bortsett fra mexicanere. I motsetning til migranter fra Sør- og Mellom-Amerika trenger ikke mexicanere å dra via noe tredjeland for å nå USA og søke asyl, siden Mexico deler grense med USA.

NRK - 10 mar 23 kl. 23:45

Huitfeldt gratulerer etter fremskritt i fredssamtaler i Mexico

Colombias regjering og geriljagruppen National Liberation Army (ELN), opplyste fredag at de hadde blitt enige om å forhandle om en våpenhvile etter andre runde med fredssamtaler i Mexico. – Gratulerer til både Colombias regjering og ELN-geriljaen med viktige framskritt etter fredssamtalene i Mexico. Det handler om å involvere lokalbefolkningen i fredsprosessen, bedre den humanitære situasjonen i sårbare områder og en fremtidig våpenhvile, sier utenriksminister Anniken Huitfeldt i en pressemelding fredag kveld.

NRK - 16 mar 23 kl. 19:43

14-åring pågrepet etter drap på åtte i Mexico

Politiet i Mexico har pågrepet en 14 år gammel gutt som under tilnavnet «El Chapito» skal ha drept åtte mennesker på oppdrag fra en narkobande. Ifølge siktelsen kjørte den unge leiemorderen motorsykkel og åpnet ild mot en familie som hadde bursdagsfest utenfor boligen sin i Chimalhuacan, en fattig forstad av hovedstaden Mexico by. Åtte mennesker ble drept og seks andre ble såret i skytingen 22.

Klartale - 11 apr 23 kl. 14:00

Her behandles migranter som kriminelle

Luisa Jimenez skulle fikse papirer på lovlig opphold i Mexico. Hun dro til kontoret der hun skulle få papirer for lovlig opphold. Trodde hun.

NRK - 20 apr 23 kl. 12:12

USA og Mexico søker sammen om fotball-VM for kvinner i 2027

Fotballforbundene i USA og Mexico vil samarbeide i jakten på kvinnenes VM-sluttspill i 2027. Det skriver det amerikanske fotballforbundet (US Soccer) på Twitter. – Sammen til 2027.

Klartale - 12 maj 23 kl. 06:00

Kaos for migranter på grensa til USA

Titusenvis av migranter har samlet seg. De står flere steder i Mexico, tvers over grensa. De ønsker å komme inn i USA.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Signerte avtale i Oslo

Filippinske myndigheter og kommunistbevegelsen (NDFP) har inngått en avtale om å starte formelle fredsforhandlinger etter mer enn 50 år med konflikt. Avtalen ble signert i Oslo rådhus torsdag 23. november 2023, men partene offentliggjorde avtalen først tirsdag.

NRK - 15 minutter siden

Nordea: Tyder på uendret rente i desember

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 45 minutter siden

Påkjørselen på Solli plass: fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er drapssiktet etter påkjørselen ved Solli plass må møte i Oslo tingrett i ettermiddag. Der fremstilles han for varetektsfengsling. Politiet begjærer siktede fengslet i fire uker med restriksjoner.

NRK - 45 minutter siden

– Vi gjorde en alvorlig feilvurdering

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen beklaget igjen håndteringen av saken rundt dokumentaren «Ingen elsker Bamsegutt» da hun redegjorde i Kringkastingsrådet i dag. – Vi gjorde en alvorlig feilvurdering, sier Fürst Haugen under sin redegjørelse. Hun sier at NRK jobber med en grundig gjennomgang av hva som har gått galt, og at arbeidet har høy prioritet.

NRK - 45 minutter siden

Påkjørselen på Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen som er pågrepet etter påkjørselen på Solli plass har i et flere timer langt avhør hos politiet mandag, knyttet seg til hendelsen. Det skriver Oslo-politiet i en pressemelding tirsdag. Mannen nekter straffskyld etter siktelsen.

NRK - 45 minutter siden

Påkjørsel Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen nekter straffskyld etter siktelsen..

NRK - 2 timer siden

Russland: Amerikansk journalist holdes fengslet til 30. januar

Den amerikanske journalisten Evan Gershkovich, som sitter fengslet i Russland i påvente av en rettssak, får forlenget varetekten med to måneder. Det har en russisk domstol besluttet tirsdag, melder Reuters og AFP. Wall Street Journal-journalisten er med det fengslet frem til 30.

NRK - 1 time siden

Kripos: Hovedmann bak Hydro-angrep i 2019 pågrepet i Ukraina

Kripos har bistått i pågripelsen av flere medlemmer i en organisert kriminell gruppe i Ukraina. En av de pågrepne antas å være hovedmannen bak angrepet mot Hydro i 2019, skriver Kripos i en pressemelding tirsdag. – Etterforskningen har pågått i lang tid, men den har gitt bemerkelsesverdig gode resultater.

NRK - 1 time siden

Reuters: Har nådd inn til innesperrede gruvearbeidere i India

Redningsarbeidere har gravd seg frem til de innesperrede gruvearbeiderne i India, melder Reuters. De er med det klare til å frakte arbeiderne ut. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne som har sittet innesperret i over to uker.

NRK - 1 time siden

Norges Bank vil la oljefondet investere i unoterte aksjer

Hovedstyret i Norges Bank har gitt en enstemmig innstilling til Finansdepartementet om å la oljefondet få investere i unoterte aksjer. Det skriver Norges Bank Investment Management (NBIM) i en pressemelding. – Det er vår vurdering at å åpne for unoterte aksjeinvesteringer nå, vil være en naturlig videreutvikling av investeringsstrategien.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com