NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 11:54

NRK - 18 aug 23 kl. 03:43

Levninger funnet i søket etter savnet vennegjeng i Mexico

Det er funnet levninger fra mennesker i søket etter fem unge menn hvis forsvinning og tilsynelatende brutale drap har utløst sjokk og sinne i Mexico. Vennegjengen forsvant forrige fredag i delstaten Jalisco. Ifølge påtalemyndigheten er det funnet forkullede bein samt fire hodeskaller på en eiendom i området, og rettsmedisinere jobber med å identifisere ofrene. Sjokket saken har utløst skyldes delvis at en video og bilder av at fem unge menn blir angrepet har sirkulert i sosiale medier. Myndighetene har ikke fått bekreftet at innholdet i videoen og bildene er ekte, men opplyser at de jobber med saken.
Les mer på NRK


Les mer om:
Mexico, Jalisco, Enrique Alfaro, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Levninger, funneti , søket, etter, savnet, vennegjengi , Mexico
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

NRK - 25 jun 23 kl. 04:54

Levninger funnet i område der britisk skuespiller forsvant

Turgåere har funnet levninger fra et menneske i fjellområdet der den britiske skuespilleren Julian Sands forsvant for fem måneder siden, melder politiet. Levningene ble funnet lørdag i nærheten av Baldy-fjellet sør i den amerikanske delstaten California, opplyser politiet i San Bernardino, og har blitt sendt videre til rettsmedisinere for identifisering neste uke. Politiet kom ikke med ytterligere informasjon.

Klartale - 20 maj 23 kl. 06:30

Har funnet nye skjeletter i Pompeii

I år 79 skjedde en katastrofe. Vulkanen Vesuv hadde et voldsomt utbrudd. Den italienske byen Pompeii ble begravd av tjukk aske, søle og lava.

NRK - 03 aug 23 kl. 07:59

Levninger funnet etter helikopterstyrt i Australia

Australske myndigheter sier de har funnet levninger etter mennesker i omrdet ved nordstkysten der et militrhelikopter styrtet sist fredag. Hrens sjef for fellesoperasjoner, generallytnant Greg Bilton, sier levningene ble funnet av en miniubt. De ble funnet p rundt 40 meters dyp, sammen med vrakrester fra helikopteret, inkludert deler av cockpiten.

NRK - 22 jun 23 kl. 19:04

Hørte rop om hjelp på Kvaløya – søket er avsluttet

Politiet har iverksatt et søk på Kvaløya i Rekvik, utenfor Tromsø. En turgåer skal ha hørt rop om hjelp. Frivillige, deriblant Røde Kors, er på stedet sammen med frivillige og helikopter.

NRK - 22 jun 23 kl. 19:04

Rop mellom klatrere utløste søk på Kvaløya – søket avsluttet

Politiet iverksatte søk på Kvaløya i Rekvik, utenfor Tromsø, torsdag ettermiddag. En turgåer skal ha hørt rop om hjelp. Frivillige, deriblant Røde Kors, var på stedet sammen med frivillige og helikopter, opplyste politiet.

NRK - 01 jun 23 kl. 20:18

45 sekker med menneskelevninger funnet i Mexico

Myndigheter i den mexicanske delstaten Jalisco har funnet 45 sekker med menneskelevninger. De prøver nå å finne ut hvor mange personer det er snakk om. Sekkene ble funnet utenfor storbyen Guadalajara, og det skal være levninger av både menn og kvinner.

VG - 29 jun 23 kl. 00:35

Antatte levninger funnet etter Titanic-ubåten

Levninger kan være funnet etter at vraket av «Titan» ble ført til land tidligere onsdag..

NRK - 29 jun 23 kl. 00:18

Antatte levninger funnet i vrakrester fra forlist ubåt

Rester av ubåten som imploderte ved vraket av Titanic, er hentet opp på land. Tjenestemenn sier det er funnet «antatte levninger etter mennesker». Bilder tatt ved kystvaktens havn i St.

Dagbladet - 28 jun 23 kl. 18:03

Kan ha funnet levninger

Rester av «Titan», som imploderte under vann og krevde fem menneskeliv, er hentet opp på land. Ifølge den amerikanske kystvakta kan de ha funnet levninger i vraket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vil gjere Frankrike røykfritt

Den franske regjeringa sa tysdag at dei ville forby røyking på alle strendene i landet, i offentlege parkar og skogar og i nærleiken av skular. – Frå no av vil røykfrie område vere norma,sa helseminister Aurelien Rousseau til journalistar på ein presentasjon av antirøykeprogrammet til regjeringa. Skattane på tobakk skal også aukast og waping skal bli forbode.

NRK - 15 minutter siden

Skuffa over at Sverige ikkje er med

Nato-sjef Jens Stoltenberg hadde håpa at Tyrkia og Ungarn hadde godkjent Sveriges medlemssøknad før Natos utanriksministermøte. Men framleis vaiar ikkje det svenske flagget blant dei andre framfor Nato-hovudkvarteret i Brussel. – Eg hadde håpa at Sverige hadde vorte medlem før møtet.

NRK - 15 minutter siden

Siktet i Jonas-saken varetektsfengsles i tre nye uker

30-åring som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Aarseth Henriksen varetektsfengsles i tre nye uker. Det kommer frem i en kjennelse fra Ringerike, Asker og Bærum tingrett tirsdag. Elverum-mannen ble pågrepet 20.

NRK - 45 minutter siden

Fryktar båtflyktningar frå Russland

Det svenske forsvaret fryktar at det kan kome båtflyktningar frå den russiske enklaven Kaliningrad. Dette som ein del av Russland sine forsøk på å destabilisere regionen, melder SVT. I ein ny rapport blir det peika på som eit av fleire scenario saman med dataangrep og sabotasjeaksjonar under vatn.

NRK - 45 minutter siden

Hjelpen har nådd fram

Flere tonn nødhjelp har nådd inn i den nordlige delen av Gazastripen, opplyser FNs nødhjelpskontor (OCHA) tirsdag. Det er blant annet snakk om ferdige måltider, drikkevann, telt og tepper, samt medisiner, ifølge FN-byrået. Det ble også levert drivstoff til strømproduksjon og utstyr til driften av avsaltings- og avløpsrenseanlegg og vannpumpestasjoner.

NRK - 1 time siden

Avisa Oslo: Grunde Almeland tar ikke gjenvalg som Oslo Venstre-leder

Grunde Almeland stiller ikke til gjengvalg som leder for Oslo Venstre. Det melder Avisa Oslo. Almeland svarer til Avisa Oslo at han ønsker å gi andre i partiet muligheten til å prøve seg i vervet.

NRK - 1 time siden

Norges Bank-tabbe: Publiserte tall for tidlig

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 1 time siden

BankID endeleg på nynorsk

I 20 år har BankID vore tilgjengeleg på bokmål og engelsk. No er også nynorsk eit alternativ for dei som ønskjer det. – BankID er ein sentral og synleg teneste i den moderne kvardagen.

NRK - 1 time siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 1 time siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com