NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 07:56

NRK - 05 dec 22 kl. 10:59

Letter på testregler i Shanghai

Kravet om koronatest for å komme inn på de fleste offentlige områder i den kinesiske storbyen Shanghai vil bli fjernet fra 6. desember. Det sier lokale myndigheter, ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Shanghai, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Letter, testregleri , Shanghai
Klartale - 29 nov 22 kl. 06:30

Demonstrasjonene sprer seg i Kina

Det er veldig sjeldent store demonstrasjoner i Kina. Myndighetene slår hardt ned på det. Nå har det vært demonstrasjoner flere steder i Kina.

NRK - 22 dec 22 kl. 08:58

Shanghai venter 12.5 millioner koronasmittede

Sykehus i Shanghai har bedt sine ansatte om å være forberedt på en tragisk kamp med covid-19. Shanghai Deji sykehuset anslår at det er over fem millioner koronasmittede i byen nå, og at tallet vil stige til 12.5 millioner innen året er omme.

Klartale - 04 jan 23 kl. 10:44

Fulle sykehus preger Kinas største by

Like før jul endret Kina sine strenge regler mot smitte med korona-viruset. De nye reglene er mindre strenge, og fører til at flere blir smittet raskere. Det melder flere journalister som er i Kina.

NRK - 25 jul 22 kl. 10:31

Børsene i Asia startet uken i rødt

Børsen i Tokyo åpnet uka med nedgang da handelen ble avsluttet mandag. Nikkei-indeksen endte ned 0,8 prosent. Nedgangen i Japan fulgte trenden fra de amerikanske børsene ved stengetid fredag.

NRK - 11 aug 22 kl. 11:05

UD opphevar reiseråd til Shanghai

Norsk UD rår ikkje lengre frå å reise til Shanghai. Det melder UD i ei pressemelding. Bakgrunnen for reiserådet var den omfattande nedstenginga av samfunnet og innføringa av strenge smitteverntiltak..

NRK - 11 aug 22 kl. 11:05

UD opphevar reiseråd for Shanghai

Norsk UD rår ikkje lengre frå å reise til Shanghai. Det melder UD i ei pressemelding. Bakgrunnen for reiserådet var den omfattande nedstenginga av samfunnet og innføringa av strenge smitteverntiltak..

NRK - 13 aug 22 kl. 18:14

Shanghai forlenger massetesting mot korona

Shanghai forlenger kravet om ukentlig testing for covid-19 for alle innbyggere ut september. De som ikke følger reglene for massetesting, får nedsatt sin såkalte helsekode fra grønn til gul. Denne koden avgjør hvorvidt man slipper inn i offentlige bygninger, inkludert kjøpesentre og kontorer.

NRK - 19 aug 22 kl. 09:44

Canadisk-kinesisk mann dømt til 13 års fengsel i Kina

Den canadisk-kinesisk forretningsmannen Xiao Jianhua er dømd til 13 års fengsel for økonomisk kriminalitet, opplyser ein domstol i Shanghai. I tillegg får Jianhua ein bot på meir enn 55 milliardar yuan, som svarar til 8,1 milliardar dollar. Forretningsmannen blei bortført frå et hotell i Hongkong i 2017 og brakt til fastlands-Kina.

NRK - 19 aug 22 kl. 09:44

Canadisk-kinesisk mann dømd til 13 års fengsel i Kina

Den canadisk-kinesisk forretningsmannen Xiao Jianhua er dømd til 13 års fengsel for økonomisk kriminalitet, opplyser ein domstol i Shanghai. I tillegg får Jianhua ein bot på meir enn 55 milliardar yuan, som svarar til 8,1 milliardar dollar. Forretningsmannen blei bortført frå et hotell i Hongkong i 2017 og brakt til Fastlands-Kina.

NRK - 14 sep 22 kl. 12:05

Alle rutefly fra Shanghai flyplass kansellert på grunn av tyfon

Alle rutefly fra flyplassen i Shanghai i Kina er kansellert som følge av at tynfonen Muifa nærmer seg området, skriver Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet ønsker tips etter voldshendelse i Skien

Natt til søndag skjedde det en hendelse på Rådhusplassen i Skien, hvor en mann skal ha blitt påkjørt. I etterkant skal det da ha blitt slåsskamp mellom kameraten til den påkjørte og en fra en annen bil. – Denne kameraten ble slått ned og oppsøkte selv legevakt for undersøkelser, skriver politiet.

NRK - 30 minutter siden

Minst 40 mistet livet i bussulykke i Pakistan

Minst 40 personer mistet livet i Pakistan, etter at en buss kjørte av en bro sørvest i landet. Bussen skal så ha tatt fyr. Det skriver AFP søndag morgen..

NRK - 1 time siden

Politiet har tatt ut siktelse mot helikopterfirma etter ulykke i Verdal

Midt-Norsk Helikopterservice er siktet etter helikopterulykken der to personer omkom i Verdal i november i fjor. Fra før er piloten siktet i saken. En mann og en kvinne fra Overhalla, begge 68 år gamle, mistet livet da helikopteret fra Midt-Norsk Helikopterservice styrtet i bakken i Verdal 1.

NRK - 1 time siden

Mor og besteforeldre bortførte nyfødt baby i Danmark

Lørdag kveld fikk politiet i Danmark melding om at en nyfødt baby var blitt bortført fra fødeavdelingen ved Slagelse sykehus på Sjælland. Babyen var da bare noen timer gammel. – Barnets mor, bestemor og bestefar er pågrepet og siktet for å ha bortført barnet, sier Jakob Jensen som er vaktleder for Sørsjelland og Lolland Falsters politi, til Ritzau.

NRK - 2 timer siden

En person til sykehus etter boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. Tre personer som bor i huset kom seg ut av huset. – En person blir kjørt til sykehus for behandling/sjekk og to andre blir sendt til legevakt for sjekk, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 2 timer siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 2 timer siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 2 timer siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com