VG > Økonomi

Friday, 17 September, 03:05

VG - 05 jul 21 kl. 16:35

Lettelser må vente

Vi må minst vente i noen uker for å ta det neste lange skrittet bort fra corona-tiltakene. Årsaken er usikkerhet knyttet til deltaviruset..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lettelser, vente
NRK - 20 apr 21 kl. 22:49

Viken kommuner ber om lettelser

Statsforvalteren holdt tirsdag møte med kommunene i Oslo og Viken. Flere ber om lettelser av tiltakene, og helsemyndighetene skal nå vurdere innspillene. Mange av kommunene har bedt helsemyndighetene om å lette på de svært strenge regionale tiltakene.

Dagbladet - 22 apr 21 kl. 01:39

Vil ha store lettelser før helga

Rakkestad kommune håper på betydelige lettelser i smitteverntiltak allerede før helga. Mens Ås kommune er åpne for lettelser i skjenkereglene..

NRK - 23 apr 21 kl. 10:08

Idretten krever nye lettelser

Idrettspresident Berit Kjøll mener regjeringens gjenåpningsplan for idretten er utilstrekkelig og ber om ekstra lettelser på trinnet som er varslet i mai. Trinn to av regjeringens gjenåpningsplan skal etter planen iverksettes i neste måned. I en pressemelding fredag varsler Norges idrettsforbund at man forventer at myndigheten da går lenger i å gi lettelser enn det som så langt har vært kommunisert.

NRK - 02 maj 21 kl. 14:41

Ber Bergen vurdere lettelser

Folkehelseinstituttet har bedt oss vurdere lettelser for barn og unge til uken, sier helsebyråd Beate Husa til Bergensavisen. Samtidig er FHI tydelige på at det fremdeles bør være lokale tiltak i Bergen, skriver avisen. Husa sier at barn og unge blir prioritert med tanke på lettelser..

NRK - 20 maj 21 kl. 20:22

Høyre-topp ber om lettelser

Leder Anne Haabeth Rygg i Høyres bystyregruppe mener det nå er grunnlag for en tilnærmet full gjenåpning av fase to, skriver VG. Hun påpeker at denne gangen bør det være serveringsbransjens tur til å få lettelser. Byrådsleder Raymond Johansen mener på sin side at Høyre-toppen tar til orde for en raskere gjenåpning enn det som er forsvarlig.

NRK - 15 jun 21 kl. 08:07

Blir lettelser i Oslo

Tirsdag klokken 17.00 holder Oslo kommune en pressekonferanse hvor de vil legge frem nye lettelser for hovedstaden. – Vi skal se på det som heter trinn tre i åpningsplanen for Oslo, sier helsebyråd Robert Steen til NRK.

NRK - 30 mar 21 kl. 08:41

Anbefaler ikke lettelser i Sverige

Folkhälsomyndigheten (FHM) ber regjeringen i Sverige vente med å lette på koronatiltakene til 3. mai, skriver SVT. Regjeringen har tidligere sagt at det kan komme lettelser 11.

NRK - 29 mar 21 kl. 22:55

Nye vaksinestudier kan gi lettelser

Pfizer og Moderna er 90 prosent effektive mot koronainfeksjon, ifølge ny studie. Preben Aavitsland sier det kan bli lettelser for vaksinerte i løpet av våren..

NRK - 10 apr 21 kl. 10:07

Viken-kommuner får lettelser

Fra mandag blir det lettelser regionale koronatiltak for 13 Viken-kommuner. 20 kommuner i Viken fortsetter med nivå A, melder NTB..

Dagbladet - 20 apr 21 kl. 18:33

- Forventer lettelser

Flere Viken-kommuner ber om lettelser i møte med Statsforvalteren i kveld..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Brasils hjemløse: Kjemper mot sult, kulde og arbeidsledighet

Pandemien har ført til en kraftig økning av fattige i Brasil. I millionbyen São Paulo kjemper de hjemløse mot sulten, og mot kulden. Antallet nye ansikter på gaten bare øker..

VG - 2 timer siden

Frykter vulkanutbrudd etter «jordskjelvsverm» på en av Kanariøyene

Myndighetene advarer om et mulig vulkanutbrudd på den spanske kanariøya La Palma etter kraftig seismisk aktivitet. Men om det faktisk vil skje, er fortsatt usikkert..

VG - 4 timer siden

Bodø/Glimt herjet i Europa-debuten – valset over Zorya Luhansk

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Zorya Luhansk 3–1) I sin første kamp i et europeisk gruppespill gjorde Bodø/Glimt som Bodø/Glimt kan best: De rundspilte motstanderen på Aspmyra..

VG - 5 timer siden

Vålerenga avgjorde thriller tre minutter før slutt

JORDAL AMFI (VG) (Vålerenga-Frisk Asker 3–2) Axel Sundberg ble tilkjent det matchvinnende målet snaut tre minutter før slutt - bare 14 sekunder etter at lagkamerat Mika Partanen hadde utlignet til 2–2..

VG - 6 timer siden

Nederlands utenriksminister går av etter evakueringskaos

Sigrid Kaag trekker seg som utenriksminister i Nederland etter et mistillitsforslag om den kaotiske evakueringen fra Kabul i Afghanistan..

VG - 6 timer siden

Trekker seg som Unge Venstre-leder: – På tide å takke for seg

Unge Venstre-leder Sondre Hansmark varsler at han kommer til å gå av som leder for Unge Venstre på neste landsmøte i partiet. I løpet av de fire årene som leder er det bare én sak han angrer på..

VG - 6 timer siden

Jannecke Weeden på «Ikke lov å le på hytta»-premiere: – Jeg har med et hyggelig menneske

VULKAN ARENA (VG) TV-profil Jannecke Weeden (45) dukket opp med en mystisk mann på premierefesten til andre sesong av «Ikke lov å le på hytta»..

VG - 6 timer siden

«Kobraen» holdt tale etter overtidstap: – La oss kjempe som tigre og slanger, så går det bra

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Tromsø 3–2) Zdenek Ondrasek startet kampen mot Rosenborg på benken, men etter 27 minutter fant Tromsø-trener Gaute Helstrup ut at noe måtte gjøres..

VG - 6 timer siden

Jannicke Weeden på «Ikke lov å le på hytta»-premiere: – Jeg har med et hyggelig menneske

VULKAN ARENA (VG) TV-profil Jannecke Weeden (45) dukket opp med en mystisk mann på premierefesten til andre sesong av «Ikke lov å le på hytta»..

VG - 7 timer siden

Bergsvand-mål i debuten da Norge lekte seg

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge-Armenia 10–0) Så glad blir du når du har scoret ditt aller første landslagsmål i din aller første A-landskamp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt