NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 18:54

NRK - 02 sep 21 kl. 12:00

Lettelser i innreiserestriksjoner

Fra 12. september vil kjærester og familiemedlemmer fra land utenfor EU/EØS-området få anledning til å reise til Norge. Det skriver regjeringen i en pressemelding. Lettelsene gjelder for personer fra land utenfor EU/EØS som har følgende relasjon til den som er bosatt i Norge: Voksne barn og stebarn, samt foreldre og steforeldre til voksne barn/stebarn (lettelser for mindreårige barn/stebarn og deres besteforeldre/stebesteforeldre er allerede innført) Besteforeldre, stebesteforeldre, barnebarn og stebarnebarn Kjærester over 18 år og kjæresters mindreårige barn.
Les mer på NRK


Les mer om:
EUEØS, Norge, Kjærester

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lettelseri , innreiserestriksjoner
NRK - 17 sep 21 kl. 13:54

Ukens innreiserestriksjoner

Regjeringen innfører krav til karantenehotell for reisende fra Slovenia, samt innreiserestriksjoner og karantenekrav for Færøyene og to regioner i Finland. Det kommer fram i endringene i innreiseregler fredag. Nytt er også at Australia ikke lengre er kategorisert som et såkalt lilla land.

NRK - 20 maj 21 kl. 20:22

Høyre-topp ber om lettelser

Leder Anne Haabeth Rygg i Høyres bystyregruppe mener det nå er grunnlag for en tilnærmet full gjenåpning av fase to, skriver VG. Hun påpeker at denne gangen bør det være serveringsbransjens tur til å få lettelser. Byrådsleder Raymond Johansen mener på sin side at Høyre-toppen tar til orde for en raskere gjenåpning enn det som er forsvarlig.

NRK - 15 jun 21 kl. 08:07

Blir lettelser i Oslo

Tirsdag klokken 17.00 holder Oslo kommune en pressekonferanse hvor de vil legge frem nye lettelser for hovedstaden. – Vi skal se på det som heter trinn tre i åpningsplanen for Oslo, sier helsebyråd Robert Steen til NRK.

NRK - 19 maj 21 kl. 21:15

Håper på lettelser i Viken

Ni Viken-kommuner har i kveld hatt møte med Statsforvalteren. Nordre Follo-ordfører Hanne Opdan sier til Østlandets Blad at hun synes dagens tiltaksnivå er strengt, og at hun håper på lettelser fra fredag. De ni kommunene er i dag underlagt 5B-tiltak, som blant annet innebærer skjenkestopp, stengte treningssentre og strenge begrensninger på arrangementer og breddeidrett.

NRK - 19 maj 21 kl. 22:53

Oslo-byråd: Lettelser i kortene

Oslos helsebyråd Robert Steen (Ap) sier til Aftenposten at alle parametrene går i riktig retning, og at det ligger i kortene at det blir lettelser i koronatiltakene fredag. Han gir imidlertid ingen garantier, og legger inn et forbehold om at det skal være en siste diskusjon i byrådet torsdag..

Aftenposten - 21 maj 21 kl. 11:16

Regjeringen holder pressekonferanse om nye lettelser

Helsemyndighetene har på forhånd anbefalt regjeringen å innføre nye lettelser i koronatiltakene..

NRK - 21 maj 21 kl. 15:13

Lettelser i Bærum kommune

Formannskapet i Bærum har i dag besluttet å innføre flere lettelser. Blant annet åpner treningssentre, og serveringssteder kan servere alkohol..

NRK - 21 maj 21 kl. 16:43

Lettelser i Lier og Drammen

Det blir lettelser i koronatiltakene i Drammen og Lier. Politikerne har bestemt at svømmehaller og treningssentre kan åpnes, og det kan igjen serveres alkohol uten at du må spise. Det kan også arrangeres kamper og stevner for barn og unge igjen..

NRK - 25 maj 21 kl. 18:48

Lettelser i Lillestrøm i morgen

Fra i morgen innføres det ytterligere lettelser i koronareglene også i Lillestrøm. Det åpnes blant annet for skjenking fram til kl. 22:00 og for mindre arrangementer innendørs med maksimalt 20 personer på faste plasser, skriver kommunen på sine nettsider..

NRK - 14 jun 21 kl. 11:29

Foreslår lettelser i Trondheim

Kommunedirektør Morten Wolden legger opp til flere lettelser i et nytt forslag til koronaforskrift i Trondheim. Det melder Adresseavisen. Blant annet åpnes det for publikum på kulturarrangement og andre arrangement både innendørs og utendørs..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bil havnet i elv

I trafikkulykken på Dovrefjell har bilen gått rundt og havnet med fronten i ei elv. Andre bilførere på stedet tar hånd om de involverte inntil nødetatene ankommer. Flere av de i bilen skal være lettere skadd..

NRK - 15 minutter siden

Har funne frykta sjukdom i jorda

Det er oppdaga skrantesjuke i ei jordprøve frå villreinområdet sone 2 i Nordfjella. Dette vekkjer stor uro blant forskarane, skriv Jeger.no.

NRK - 1 time siden

I sjokk etter skyteulykke

– Der er ingen ord som kan forklare sjokket og sorga over den tragiske ulukka som tok livet at Halyna Hutchins, skriv Alec Baldwin på Twitter. Han skriv vidare at han samarbeider med politiet og har kontakt med familien til den avdøde filmfotografen. Baldwin fyrte av skotet som drap Hutchins under innspeling av filmen «Rust» i New Mexico i USA..

NRK - 1 time siden

Ingen endring i Taiwan-politikken

Det er ingen endring i USA sin Taiwan-politikk, seier Det kvite hus etter at president Joe Biden lova å forsvare øya mot kinesiske angrep. Det kvite hus seier at det held fram å følgje Taiwan Relations Act frå 1979, der Kongressen krevja at USA skulle skaffe øya våpen som kan bli brukt i sjølvforsvar. Men den var også tvitydig om USA ville gripe inn militært..

NRK - 1 time siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 1 time siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 1 time siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 1 time siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 1 time siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 1 time siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt