NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 11:24

NRK - 20 maj 24 kl. 16:18

Leter etter liten jente i Arendal

Politiet er på vei til en adresse i Arendal for å hjelpe til med å lete etter en jente (4) som har forsvunnet fra adressen. Brannvesenet og ambulansepersonell bistår også i letingen. Politiet er interessert i observasjoner av jenta, disse kan deles på 02800. Hun skal ha på seg en hvit og sort kjole. – Om noen har sett en jente som passer den gitte beskrivelsen, ønsker vi at de tar kontakt med oss, forteller operasjonsleder Knut Odde til Agderposten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Arendal, Knut Odde, Agderposten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leter, etter, liten, jentei , Arendal
NRK - 06 jun 24 kl. 10:46

Tre voksne siktet for overgrep mot mindreårig jente

– De er siktet for seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, sier politiadvokat Nina Skipevåg Andreassen. De tre ble pågrepet tirsdag, ifølge BA, som først omtalte saken. Overgrepet skal ha skjedd mandag kveld.

NRK - 06 mar 24 kl. 16:25

Leter etter mann med kniv i Solheimsviken

I Solheimsviken i Bergen leter politiet etter en mann som går rundt med en kniv, melder Vest politidistrikt på X. Det skal ikke vært noen trusselsituasjon, men politiet leter etter mannen for å få kontroll på han..

NRK - 02 apr 24 kl. 10:59

Politiet leter etter jente i Sel

Politiet søker etter en jente i tenårene ved Sandbumoen sør for Otta. Hun er ikledd lys lilla strikkegenser, olabukse og har mørk blondt langt hår. Luftambulanse bistår i søket og frivillige ressurser er på vei.

NRK - 12 apr 24 kl. 18:52

Jente skadd etter valdshending ved City Syd i Trondheim

Ei jente under 18 er skadd etter ei valdshending ved kjøpesenteret City Syd i Trondheim. – Vektaren fekk alarm på slåsting og det er utøvd vald mot ei jente. Det seier operasjonsleiar i Trøndelag politidistrikt, Kirsten Bergstrøm.

NRK - 03 mar 24 kl. 14:49

Sju år gammel jente omkom i Den engelske kanal

En sju år gammel jente omkom da en båt med 16 migranter om bord kantret på vei fra Frankrike til Storbritannia. – Båten var for liten til å kunne bære så mange mennesker og forliste få kilometer fra kysten av Frankrike, opplyser lokale franske myndigheter. Nasjonaliteten til migrantene er ikke kjent.

NRK - 04 jan 24 kl. 13:29

BA: Gutt pågripen for valdtekt av ung jente

Ein gut i slutten av tenåra er pågripen og sikta for ei rekke straffbare handlingar med ei ung jente, skriv BA. Dei straffbare forholda skal ifølge siktinga ha pågått ei stund. Siktinga omfattar ifølge avisa grov kroppkrenking, truslar mot og seksuell omgang med ei jente då ho var under 14 år..

NRK - 08 mar 24 kl. 21:56

Oslo: Leter etter både mulig offer og gjerningsperson etter mulig knivstikking

Politiet har rykket ut til Brugata i Oslo sentrum etter melding om en mulig knivstikking, skriver de i en melding til pressen. Noe senere oppdaterer de med at de ikke har funnet noen skadde, og at det kan virke som om at en ble truet, og ikke fysisk skadd. Mange patruljer leter etter de to.

NRK - 06 jul 24 kl. 13:01

Politiet leter etter flere involverte etter knivstikking i Trondheim

Politiet leter etter ytterligere to personer etter at en mann i midten av 20-årene ble knivstukket i Trondheim natt til lørdag. Politiet har fanget dem opp på videoovervåkning og ønsker å komme i kontakt med de to. En mann i 20-årene er allerede pågrepet, og siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk..

NRK - 18 jan 24 kl. 09:34

Fire fjellklatrere omkom i kraftig snøfall i Iran

Fem fjellklatrere ble fredag tatt av et snøskred på Randola-fjellet nær den nordvestlige byen Oshnavieh, og Røde Halvmåne sier at to av dem senere ble reddet. Tre ble funnet døde etter en seks dagers leteaksjon. Redningsarbeidere leter også etter tre fjellklatrere i den nordvestlige provinsen Ardabil og en annen i Teheran-provinsen, ifølge Røde Halvmåne.

NRK - 23 jan 24 kl. 01:06

Minst sju personer døde etter skyting nær Chicago

Minst sju personer er skutt og drept på tre adresser i Joliet som er en forstad til Chicago, ifølge lokalt politi. Politiet leter etter en navngitt 23 år gammel mann. Noen nyhetsbyråer melder om sju drepte, mens andre åtte.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Russland krev svar om Zelenskyjs fredstoppmøte

Russland må forstå kva president Zelenskyj meiner med omgrepet «fredstoppmøte» før det blir aktuelt å seie ja til ein invitasjon, seier Kremls pressetalsmann Dmitrij Peskov tysdag. President Volodymyr Zelenskyj sa måndag at Russland burde vere til stades under eit neste toppmøte om krigen i Ukraina. Det første vart halde i Sveits i juni, og der deltok ikkje representantar frå Russland eller Kina.

NRK - 15 minutter siden

Fire ministre går av i Wales

Fire ministre har trukket seg fra den walisiske regjeringen, melder Sky News. Det gjelder Mick Antoniw, Julie James, Lesley Griffiths og Jeremy Miles. På X begrunner de dette med mistillit til sin leder.

NRK - 30 minutter siden

Tybring-Gjedde har krav på nær en halv million

Den eksluderte Frp-politikeren Christian Tybring-Gjedde har krav på et årlig tilskudd på 472.000 kroner som uavhengig representant, i tillegg til stortingslønna på 1.171.

NRK - 1 time siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 1 time siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 2 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 1 time siden

Ny kartlegging av havet rundt Svalbard

Nå skal store områder av havet rundt Svalbard som ikke er kartlagt, bli dokumentert. De allerede dokumenterte områdene er fra 80-tallet, og nå skal Kartverket bruke sommersesongen til å ta nye målinger. Avdelingsdirektør i Kartverket, Gudmund Jønsson sier i en pressemelding at bedre data og sjøkart vil ivareta navigasjonssikkerheten i disse områdene.

NRK - 2 timer siden

Flere drept av militante grupper i Pakistan og India

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militante opprørere. Samtidig er fire indiske soldater drept i et angrep i delstaten Jammu og Kashmir, ifølge den indiske hæren.

NRK - 1 time siden

Afghanistan: Minst 17 omkommet i bussulykke

17 personer er døde og 34 såret etter en bussulykke i Afghanistan. Det melder lokale myndigheter, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

USA til Israel: Uakseptabelt høye sivile tap i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken har gjort det klart overfor Israel at de sivile tapene på Gazastripen er «uakseptabelt høye», melder AFP. Det israelske forsvaret har de siste dagene gjennomført flere massive angrep, blant annet mot en flyktningleir og flere FN-drevne skoler i jakten på medlemmer av toppledelsen i Hamas. Tapstallene har vært omfattende.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com