NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 22:24

NRK - 19 feb. 21 kl. 05:21

Leteaksjon på Norefjell fortsetter

Det pågår fortsatt en leteaksjon etter en savnet mann i 50-årene på Norefjell. Han ble meldt savnet onsdag kveld, trolig i området Høgevarde. Det håpes på bedre vær i dag slik at helikopter kan settes inn i søket, skriver politiet i Sør-Øst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norefjell, Høgevarde, Sør

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjon, Norefjell, fortsetter
NRK - 20 feb. 21 kl. 18:39

Avslutter leteaksjon i Norefjell

Onsdag startet en redningsaksjon etter en savnet mann i 50-årene i Norefjell. Lørdag sier innsatsleder Geir Bodahl at politiet har endret status fra å lete etter en person i live, til å lete etter en antatt omkommet person, melder Drammens Tidende..

NRK - 17 feb. 21 kl. 22:34

Mann savnet på Norefjell

Det er iverksatt en redningsaksjon etter en savnet mann i 50-årene på Norefjell. Han er trolig savnet i området øst for Høgevarde. Sist noen var i kontakt med mannen var ved 16-tiden onsdag ettermiddag, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - 18 feb. 21 kl. 11:10

Mann savnet på Norefjell

Det pågår en redningsaksjon etter en savnet mann i 50-åra på Norefjell. Mannen som ble meldt savnet i går kveld, skulle gå på ski fra Tempelseter til Høgevarde. Det er dårlig vær i området..

Klartale - 18 feb. 21 kl. 12:14

Leter etter savnet mann på Norefjell

Det pågår en redningsaksjon på Norefjell. En mann i 50-årene ble meldt savnet onsdag kveld..

NRK - 27 feb. 21 kl. 17:15

Omkommet funnet ved Norefjell

En person er funnet i nærheten av Gråfjell på Norefjell. Ifølge politiet er det all grunn til å tro at det er den savnede skiløperen det har vært lett etter..

NRK - 27 feb. 21 kl. 17:15

Fant omkommet person ved Norefjell

En død person er funnet i nærheten av Gråfjell på Norefjell. – Det er all grunn til å tro at det er den savnede skiløperen det har vært lett etter, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. De pårørende er varslet..

NRK - 27 feb. 21 kl. 17:15

Fant omkommet person på Norefjell

En død person er funnet i nærheten av Gråfjell på Norefjell. – Det er all grunn til å tro at det er den savnede skiløperen det har vært lett etter, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. De pårørende til den savnede 50-åringen er varslet..

E24 - 05 mai 21 kl. 19:53

Spetalen kjøper luksushytte på Norefjell for 41 millioner

Investor Øystein Stray Spetalen har kjøpt en kjempeeiendom på Norefjell. Handelen er det nest dyreste hyttekjøpet i Norge gjennom tidene, ifølge megler..

NRK - 29 jan. 21 kl. 07:25

Ulykke på Norefjell

Nødetatene har rykket ut etter melding om front mot front-kollisjon på Norefjellveien. Tre personer er involvert. Ingen er fastklemt, melder politiet..

Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 16:15

Full forsikringskrangel: – Huset mitt er brent, og jeg skal bygge det opp igjen

Virusutbruddet måtte ha funnet sted på Norefjell Ski og spa, og det kunne ikke allerede ha vært en pandemi, mener….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oppmodar om å henta heim born

Politiet melder på Twitter at 200–300 personar var samla i Telegrafbukta i Tromsø då dei kom til staden. Dei oppmodar foreldre om å henta heim borna sine..

NRK - 15 minutter siden

Personer skal ha overfalt en person

Tre personer skal ha overfalt en person i Trondheim. Ingen av partene er på stedet nå, melder politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Slagsmål i buss på Straume

Kl. 21.30 var meldt om slagsmål ombord i ein buss på Straume på Sotra.

NRK - 30 minutter siden

Fleire slagsmål i Bergen og omegn

Naudetatar er på veg til Kronstad der to personar slåss. Vest politidistrikt opplyser til NRK at det har vore ei rekke slagsmål blant ungdom i Bergen, Os og på Sotra i løpet av 17. mai-kvelden..

NRK - 30 minutter siden

Rykka ut til mogleg brann

Naudetatane rykker ut til mogleg byggningsbrann i Horten. Politiet oppdaterer no at det var ein eingongsgrill som var overtend..

NRK - 30 minutter siden

– Vi har ikkje kontroll per no

Politiet fortel til NRK at dei har rydda delar av torget, og no held på i sidegatene, Dei har gitt eit titals personar pålegg om å forlata sentrum. Politiet seier at dei ikkje har kontroll per no, men at dei jobbar med å få det. Opptøyane kom uventa på oss, seier dei vidare.

NRK - 45 minutter siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 45 minutter siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 45 minutter siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..

NRK - 45 minutter siden

Netanyahu: Israel vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter en ukes kamphandlinger, at Israel vil fortsette å angripe mål på Gazastripen. Netanyahu kom med uttalelsen etter et møte med forsvarstopper. Der sa han at Israel vil fortsette å angripe det han omtaler som terrormål på Gazastripen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt