NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 21:36

NRK - 07 mars 21 kl. 19:23

Leteaksjon i Grimstad

Politiet har iverksatt leteaksjon etter en mann i 20-årene som er savnet fra en fest nord for Reddal i Grimstad. Politihunder og frivillige er kalt ut for å søke. Mannen ble meldt savnet 18.45 etter at han ikke var sett etter festen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Reddal, Grimstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjoni , Grimstad
NRK - 23 jan. 21 kl. 13:05

Grimstad ber alle teste seg

Kommuneoverlege i Grimstad ber alle som har kommet fra Oslo-regionen den siste uka teste seg for koronaviruset, uavhengig av om de har symptomer, og begrense kontakt. Vige sier til NRK at han ikke vet om det muterte viruset har kommet til Grimstad..

NRK - 17 feb. 21 kl. 22:13

Tre smittet i Grimstad

I Grimstad er det onsdag kveld meldt om tre positive prøver på Covid-19, opplyser Petter Toldnæs i Grimstad kommune. I to av tilfellene er det uavklart smittevei..

NRK - 21 feb. 21 kl. 21:57

Nytt smittetilfelle i Grimstad

En ny korona-smittet er registrert i Grimstad. Vedkommende er en mann mellom 30 og 39 år, og har foreløpig ukjent smittevei. Det er ingen nye nærkontakter som trenger å gå i karantene.

NRK - 12 mai 21 kl. 07:17

Vaksinesniking i Grimstad

Folk i Grimstad opplever vaksinesniking, skriver Grimstad Adressetidende. Kommuneoverlege, Vegard Vige sier at kommunen er klar over at systemet ikke er feilfritt og oppfordrer folk som vet de ikke burde få vaksine før andre om å ta kontakt med kommunen..

NRK - 07 mars 21 kl. 21:49

Fant død person etter leteaksjon

Det er gjort funn av en død person i Grimstad etter at det søndag kveld ble iverksatt en leteaksjon etter en savnet mann i 20-årene. De pårørende er varslet, opplyser Agder politidistrikt på Twitter.

NRK - 24 jan. 21 kl. 17:26

Tiltalt for drapstrusler

En mann i 20-årene fra Grimstad er tiltalt for å ha drapstruet politiet og for å ha spyttet en tjenestemann i ansiktet. Forholdet fant sted i oktober i fjor. Rettssaken starter i Aust-Agder tingrett i februar, skriver Grimstad Adressetidende..

NRK - 20 feb. 21 kl. 18:55

133 i karantene i Grimstad

Kommuneoverlegen i Grimstad har lørdag mottatt tre positive prøvesvar. Det gjelder et barn 0-9 år, kvinne 20-29 år og kvinne 30-39 år. To av tilfellene er overført smittesporingsteam i en annen kommune for oppfølging.

NRK - 23 mars 21 kl. 20:39

Potetsetting i gang i Grimstad

I Grimstad er potetbøndene i full gang med å få settepoteter i jorda. Vårværet gjør at jobben kan gjøres fra tidlig morgen til sen kveld, men bøndene frykter nattefrost..

NRK - 16 april 21 kl. 01:12

Mann funnet død i sjøen i Grimstad

Mannen som ble funnet død i sjøen ved Homborsund fyr utenfor Grimstad torsdag, er identifisert, og politiet i Agder opplyser at det er samme mann som de fikk inn en bekymringsmelding om tidligere på dagen. Det er ikke mistanke om noe kriminelt..

VG - 18 jan. 21 kl. 21:32

Stor leteaksjon etter Emilie (22): – Så gøy at jeg har blitt kjendis!

Søndag skulle Emilie (22) ut for å kjøpe Pepsi Max – men kom ikke tilbake. Det endte med en stor leteaksjon, en lang togtur fra Stavanger til Oslo – og en kald brus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Båt har grunnstøtt

Ein båt har grunnstøtt i Dolmsundet nord av Rørvik i Trøndelag. Ein person er ombord, og båten skal stå nær land..

NRK - 10 minutter siden

Luftambulanse prøver å ta dei ned

Ved 18-tida i kveld fekk politiet melding om to personar som hadde vore på Galdhøpiggen og som ikkje kom seg vidare. Norsk luftambulanse forsøker no å løfta dei to ned frå fjellsida. Det er noko tåke i høgdam så bakkemannskap er også på veg opp lia om det ikkje er gjennomførbart..

NRK - 30 minutter siden

Deler av E10 i Lofoten stengt

Veien er stengt like vest for Moskenes etter steinras. Det blir en ny vurdering tirsdag ettermiddag rundt kl 15, melder Statens vegvesen. Det er satt inn passasjerbåt fra Moskenes og Sørvågen.

NRK - 15 minutter siden

Melding om lyngbrann

Melding om gress/lyngbrann i Eidsfjord, Vesterålen. Nødetatene på vei til stedet, melder Politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Politihelikopter på staden

Politihelikopter er i Fredrikstad der fleire ungdommar skal ha gått til angrep på politiet..

NRK - 15 minutter siden

Gut tatt inn til arresten

Ein gut i Kristiansand har oppført seg ufint i sentrum. Han skal vera rusa og kranglete. Han har blitt tatt inn til arresten etter politilova og vil bli meldt..

NRK - 30 minutter siden

Tre måtte bergast

Redningsskøyta "Bergen Kreds" måtte i kveld rykke ut til ein seglbåt som hadde grunnstøytt nordvest av Atløy i Sunnfjord. Tre personar blei evakuert av redningsskøyta med bistand frå redningshelikopteret frå Florø..

NRK - 30 minutter siden

Tente på paller

Politiet har fått melding om at noen har tent på paller i parken ved Sandgata og Kongens Gate. Politiet er på stedet for å undersøke hva som har skjedd..

NRK - 30 minutter siden

2700 over Marokko-grensa

Spanske myndigheter opplyser at 2.700 personer, rundt 1.000 av dem mindreårige, tok seg over grensa fra Marokko mandag.

NRK - 45 minutter siden

Ungdommar utøver vald mot politiet

Politiet skriv at ungdommar i Fredrikstad går imot politiet og utøver vald mot politiet. Dei skriv at dei er der med fleire patruljar, og at dei har fleire på veg. Fleire hundre ungdommar er aggressive.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt