NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 08:36

NRK - 25 jun 22 kl. 19:35

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gjerstad, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjon, etter, manni , Gjerstad
NRK - 25 jun 22 kl. 19:35

Mann funnet etter leteaksjon i Gjerstad

En mann er kommet til rette etter at det ble satt i gang søk etter ham i Gjerstad i Agder. Mannen kom ikke tilbake etter en tur, og politiet rykket til stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet. Mannen fraktes nå tilbake til startpunktet for turen.

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

NRK - 27 jun 22 kl. 08:54

Funnet omkommet etter leteaksjon

En mann er funnet omkommet etter en leteaksjon i Kvinnherad kommune i Vestland, opplyser Vest politidistrikt. Pårørende er varslet. Det ble natt til mandag satt i gang et redningsoppdrag, etter en mann som ikke hadde kommet tilbake etter fjelltur..

NRK - 31 jul 22 kl. 23:48

Mann funnet i Ringsaker etter leteaksjon

En 77 år gammel mann ble funnet av redningshelikopter ved Bergsbuvollen på Ringsaker etter at det ble satt i gang en leteaksjon søndag kveld. Savnede gikk selv og gjorde seg til kjenne, melder politiet i Innlandet på Twitter. Mannen ble meldt savnet da han ikke kom hjem etter en bærtur søndag ettermiddag..

NRK - 02 aug 22 kl. 18:08

Leteaksjon etter mann i 70-årene

Politiet har iverksatt en leteaksjon etter en mann i 70-årene som er savnet etter multetur ved Høgbrenna i Søndre Land. Det er kjølig, regn og tåke i området. Innsatsleder er i området hvor savnede har parkert, mens frivillige og redningshelikopter er på vei..

NRK - Igår: 01:45

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 24 jun 22 kl. 20:47

Mann funnet etter leteaksjon i Stavanger

Klokken 20:46 meldte politiet at de hadde satt i gang leteaksjon etter en mann på Tasta i Stavanger. Klokken 21:00 er mannen funnet og i god behold. Mannen hadde sist blitt sett klokken 16:00 fredag, ved sitt eget hjem..

NRK - 07 jul 22 kl. 05:17

Leteaksjon etter at en mann falt i vannet ved Rana

Politiet satt i gang en leteaksjon etter melding om en savnet mann ved Sjona i Rana i Nordland natt til torsdag. Mannen var ute i kano og hadde falt i vannet. Alle nødetater som ambulansebåt, redningsskøyte og redningshelikopter ble sendt til området.

NRK - 27 jun 22 kl. 03:12

Leteaksjon i Kvinnherad

Det er natt til mandag satt i gang en leteaksjon i Kvinnherad kommune i Vestland, etter en mann som ikke har kommet tilbake etter fjelltur. Leteaksjonen foregår ved Melderskin og Malmangernuten, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 15 maj 22 kl. 10:32

Leteaksjon etter eldre kvinne på Jørpeland

Frivillige letemannskaper er varslet for å bistå i en leteaksjon etter en eldre kvinne med demens, som er savnet på Jørpeland i Rogaland. Kvinnen forsvant fra Dalavegen i løpet av natten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Bidens klima- og helseplan godkjent i Kongressen

Eit fleirtal i Representantenes hus i USA har godkjend president Joe Bidens klima- og helseplan, skriv CNN. Planen blei søndag godkjend i Senatet, og er nå klar for Bidens endelege signering. Avtalen kan bli den størske klimapakka i USA si historie, med nasjonale utsleppskutt på 40 prosent innan 2030, ifølge demokratane.

NRK - 15 minutter siden

Britiske, svenske og kroatiske krigsfangar for retten i Donetsk

Tre britar, ein svenske og ein kroatar må møta i ein sjølvoppnemnt rett i Donetsk i Ukraina måndag, etter å ha delteke i krigen på ukrainsk side, ifølge den uavhengige, russiske avisa Meduza. Den eine briten skal ifølge britiske myndigheiter ha drive med humanitært arbeid. Blir dei dømd skyldig, kan dei risikera dødsstraff, skriv avisa.

NRK - 1 time siden

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..

NRK - 1 time siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 2 timer siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 3 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 6 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 7 timer siden

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com