NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 06:10

NRK - 05 aug 22 kl. 23:02

Leteaksjon etter kvinne i Løten

Politi og frivillige leter etter en 75 årig kvinne som er savnet i Løten på Hedmarken. Det letes med hund, droner og helikopter. Kvinnen ble sist sett i Skogbygda tirsdag, opplyser politiet i Innlandet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Løten, Hedmarken, Skogbygda, Innlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjon, etter, kvinnei , Løten
Klartale - 23 maj 22 kl. 14:02

Dette sier han om sin nye jobb som trener for Manchester United

– Jeg vil bygge et lag som alltid kjemper for hverandre. Et lag som står samlet og som vil få resultater. Det sier Erik Ten Hag under sitt første intervju med sin nye klubb.

Klartale - 16 jun 22 kl. 14:01

Drept for sannheten om regnskogen

To menn satte ut i en båt ut på en elv i Amazonas-jungelen i Brasil. Journalisten Dom Phillips og urfolks-eksperten Bruno Araújo Pereira var om bord. For 12 dager siden ble de meldt savnet.

NRK - 03 jul 22 kl. 00:00

Fisker i 30-årene fra Mehamn er kommet til rette etter tre døgn

En mannlig fisker i 30-årene i Mehamn er kommet til rette etter å ha meldt seg selv for politiet lørdag kveld. Fiskeren ble sist sett da han dro ut i en 17 fots båt fra Mehamn i Gamvik for tre dager siden. Det ble satt i gang en leteaksjon lørdag.

NRK - 19 jun 22 kl. 01:27

Båtulykke ved Kragerø – to personer hardt skadd

Hovedredningssentralen har satt i gang en aksjon etter melding om en kollisjon mellom to båter utenfor Kragerø natt til søndag. Fire personer skal være skadd. HRS fikk melding om hendelsen klokken 1.

NRK - 09 apr 22 kl. 21:55

To personar redda frå brennande båt

– Plutseleg stod båten i full fyr, seier Øystein Østervold til NRK. Han var om bord på ferja som redda to menn frå ein brennande båt. Det var litt etter klokka 20 laurdag kveld at politiet fekk melding om at det brann i ein 40-fots fritidsbåt på Lysefjorden i Vestland, ein arm av Bjørnafjorden.

NRK - 15 maj 22 kl. 10:32

Leteaksjon etter eldre kvinne på Jørpeland

Frivillige letemannskaper er varslet for å bistå i en leteaksjon etter en eldre kvinne med demens, som er savnet på Jørpeland i Rogaland. Kvinnen forsvant fra Dalavegen i løpet av natten..

NRK - 17 jul 22 kl. 08:36

Leteaksjon etter kvinne i 50-årene

Det pågår en storstilt leteaksjon etter ei kvinne i 50-årene i Hammerfest. Sar Queen, Røde Kors, Norske Redningshunder, Sivilforsvaret og to dronepiloter fra politiet jobber med å finne kvinnen. Kvinnen skulle gå tur fra Hammerfest til Sætergamdalen lørdag formiddag, og ble meldt savnet da hun ikke var kommet hjem ved halv ellevetiden i går kveld.

NRK - 23 apr 22 kl. 14:29

Båt med 26 personer savnet i Japan

Seks båter og fire fly deltar i søket etter en turbåt med 26 mennesker om bord som er meldt savnet utenfor kysten av Japan. Blant de savnede er det to barn, opplyser den japanske kystvakten lørdag. Redningstjenesten frykter at båten er sunket og har ikke sett noen tegn til overlevende sju timer etter at de først ble varslet om at båten Kazul1 sendte ut en nødmelding.

NRK - 19 jun 22 kl. 02:47

Båteier meldte seg etter sammenstøt

Det kom en nødmelding om to båter som hadde kollidert i sundet utenfor Kragerø klokken 1.10 Den ene båten hadde tatt seg selv inn til Kragerø ved Spar-butikken. – Flere er skadd.

Klartale - 21 maj 22 kl. 07:05

Hva skjedde etter at hun ble historisk?

Lørdag er det 90 år siden Amelia Earhart ble første kvinne til å fly alene over Atlanterhavet. Hun ble også den andre personen til å gjøre det. Bare Charles Lindbergh rakk å gjøre reisen før henne.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 7 timer siden

Fire personer til sykehus etter båtkollisjon

Fire personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. To båter kolliderte, den ene med seks personer i og den andre med én.

NRK - 15 minutter siden

Høy rente på kriselån til SAS

Lånet på 6,7 milliarder kroner som skal holde SAS på vingene gjennom konkursbeskyttelsen, kan ende med pris på nesten 1,6 milliarder kroner. Det viser en en gjenomgang av låneavtalen som Dagens Næringsliv har gjort. Natt til søndag offentliggjorde SAS at det hadde fått tilsagn om et lån på 700 millioner dollar fra amerikanske Apollo Global Management..

NRK - 1 time siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 2 timer siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 2 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 3 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 4 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 6 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 7 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com