NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 22:33

NRK - 23 jan. 21 kl. 20:14

Leteaksjon etter jeger i Trøndelag

Politiet har startet en leteaksjon i Vassfjellet sør for Trondheim etter at en jeger er savnet av familien. Luftambulansen og redningshunder deltar i søket..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vassfjellet, Trondheim, Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjon, etter, jegeri , Trøndelag
NRK - 23 jan. 21 kl. 23:50

Jeger funnet død i Vassfjellet

Politiet i Trondheim bekrefter at en person er funnet omkommet i et skred i Vassfjellet sør for Trondheim. Store mannskaper har lett etter en savnet jeger lørdag kveld. De pårørende er varslet..

NRK - 03 mai 21 kl. 10:04

Lavest arbeidsledighet i Trøndelag

Trøndelag og Nord-Norge er blant regionene i Europa med lavest arbeidsledighet i pandemiåret 2020. Det viser en stor arbeidsmarkedsundersøkelse fra EUs statistikkbyrå Eurostat.Trøndelag hadde en arbeidsledighet på 3,2 prosent, Nord-Norge 3,5..

NRK - 24 jan. 21 kl. 00:31

Store skredfare i fjellet

Politiet i Trøndelag advarer om stor skredfare i fjellet. Under letingen etter en jeger som ble funnet død i et snøskred på Vassfjellet, oppdaget letemannskapre flere skred. – Det er veldig stor skredfare, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NRK..

NRK - 24 jan. 21 kl. 00:31

Advarer om stor skredfare i fjellet

Varsom.no advarer om betydelig skredfare i fjellet. Under leting etter en jeger som ble funnet død i et snøskred i Trøndelag lørdag, så letemannskapene flere skred.

NRK - 23 jan. 21 kl. 23:50

Funnet omkommet i Vassfjellet

Politiet i Trondheim bekrefter at en person er funnet omkommet i et skred i Vassfjellet sør for Trondheim. Det har pågått en leteaksjon i fjellet etter en savnet jeger lørdag kveld..

NRK - 25 jan. 21 kl. 07:56

Advarer mot å dra til Oslo-regionen

Statsforvalteren i Trøndelag ber innbyggerne om unngå å reise til Oslo-regionen. Årsaken er utbruddet av det muterte koronaviruset i Norde Follo. Han ber også trøndere om å følge nasjonale og lokale smittevernregler ekstra godt.

NRK - 23 timer siden

Første smittetilfelle på Snåsa

Det første koronasmittetilfellet er registrert i Snåsa kommune i Trøndelag. Ifølge Trønder-Avisa gjelder det en kvinne som arbeider i en barnehage. – Det er nok en del i karantene på arbeidsplassen, sier kommuneoverlege Ulf Seljelid til avisa.

NRK - 26 jan. 21 kl. 07:49

To fastklemt etter frontkollisjon

Flere personer skal være skadd i en trafikkulykke i Melhus i Trøndelag, opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter. To personer er fastklemt etter en frontkollisjon og brannvesenet jobber med frigjøring. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 26 jan. 21 kl. 07:49

Tre skadd etter frontkollisjon

Flere personer skal være skadd i en trafikkulykke i Melhus i Trøndelag, opplyser Trøndelag politidistrikt. To personer satt fastklemt etter en frontkollisjon og brannvesenet jobbet med frigjøring. En person er fraktet til sykehus med luftambulanse..

NRK - 26 feb. 21 kl. 23:22

To personer funnet etter leteaksjon

En mann i 40-årene og et barn på seks år er funnet i god behold etter en leteaksjon i Karasjok, bekrefter kilder til NRK. Personene ble meldt savnet fredag kveld, etter at de ikke hadde kommet ned fra fjellet etter en hyttetur i Karasjok..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Voldshendelse i Frognerparken

To personer skal være skadd etter en voldshendelse i Frognerparken i Oslo. Det opplyser operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NRK. Det skal ha blitt brukt et stikkvåpen.

NRK - 30 minutter siden

Oppmodar om å henta heim born

Politiet melder på Twitter at 200–300 personar var samla i Telegrafbukta i Tromsø då dei kom til staden. Dei oppmodar foreldre om å henta heim borna sine..

NRK - 30 minutter siden

Personer skal ha overfalt en person

Tre personer skal ha overfalt en person i Trondheim. Ingen av partene er på stedet nå, melder politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Slagsmål i buss på Straume

Kl. 21.30 var meldt om slagsmål ombord i ein buss på Straume på Sotra.

NRK - 30 minutter siden

Fleire slagsmål i Bergen og omegn

Naudetatar er på veg til Kronstad der to personar slåss. Vest politidistrikt opplyser til NRK at det har vore ei rekke slagsmål blant ungdom i Bergen, Os og på Sotra i løpet av 17. mai-kvelden..

NRK - 45 minutter siden

Rykka ut til mogleg brann

Naudetatane rykker ut til mogleg byggningsbrann i Horten. Politiet oppdaterer no at det var ein eingongsgrill som var overtend..

NRK - 45 minutter siden

– Vi har ikkje kontroll per no

Politiet fortel til NRK at dei har rydda delar av torget, og no held på i sidegatene, Dei har gitt eit titals personar pålegg om å forlata sentrum. Politiet seier at dei ikkje har kontroll per no, men at dei jobbar med å få det. Opptøyane kom uventa på oss, seier dei vidare.

NRK - 1 time siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 45 minutter siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 1 time siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt