VG > Økonomi

Thursday, 23 September, 05:10

VG - 02 aug 21 kl. 23:49

Les dagens eavis her

Les kommuneoverlegens advarsler. Han var fullvaksinert - og ble smittet av corona..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Les, dagens, eavis, her
VG - 13 jul 21 kl. 00:05

Les dagens eavis her

Sommer, sol og ferie gjør at flere tar en eller to drinker for mye. I dagens VG kan du lese om ekspertenes råd for å moderere alkoholinntaket og tegnene på at du drikker for mye..

VG - 14 jul 21 kl. 00:36

Les dagens eavis her

Frykter du at arveavgiften kommer tilbake etter stortingsvalget? Både Ap og Sp avslører i dagens VG at det ikke kommer til å skje..

VG - 26 jul 21 kl. 23:47

Les dagens eavis her

Hater du å prute med bankene? Da er dagens oppslag noe for deg..

VG - 03 aug 21 kl. 23:33

Les dagens eavis her

På de verste dagene sier kroppen stopp, sier Sissel (70). Ekspert sier at det nå jobbes med nye behandlingsstrategier mot artrose. Men hvordan kan du forebygge sykdommen?

VG - 06 aug 21 kl. 22:53

Les dagens eavis her

Kan jeg reise på høstferie selv om ferielandet har blitt mørkerødt på FHIs reisekart? Må uvaksinerte barn i karantene mens vaksinerte foreldrene slipper? Bør jeg avbestille?

VG - 15 jul 21 kl. 00:40

Les dagens eavis her

Hva er forskjellen på Pfizer og Moderna, og hvilken vaksine gir flest og kraftigst bivirkinger?.

VG - 16 jul 21 kl. 00:37

Les dagens eavis her

Føler du deg uvel og frykter at du er coronasmittet - eller har du bare en vanlig influensa?.

VG - 04 aug 21 kl. 23:39

Les dagens eavis her

Flere kan nå få Moderna i dose to, selv om de først fikk Pfizer. VG har spurt eksperter hvordan dette virker - og om vaksineintervall kan være avgjørende for beskyttelseseffekt..

VG - 05 aug 21 kl. 23:05

Les dagens eavis her

Per Heimly (49) var en av Ari Behns nærmeste venner. Nå åpner han opp om de siste dagene med sin «blodsbror» i sin nye bok. VGs anmelder er derimot ikke like imponert og gir boken terningkast 2..

VG - 07 aug 21 kl. 22:25

Les dagens eavis her

Cheruiyot, Cheruiyot bye-bye! Tronskiftet på 1500 meter i OL. For 15 år siden spådde pappa Gjert at sønnen skulle bli verdens beste.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Guldvog om gjenåpning: – Tror vi i nær fremtid kan ta et nytt steg

Helsedirektør Bjørn Guldvog tror vi i nær fremtid kan ta et nytt steg i gjenåpningen av Norge - men varsler at kommunene vil få en stor jobb fremover..

VG - 1 time siden

Svendsens superform skyldes endret tankegang: – Det er vanvittig

INTILITY ARENA (VG) Sander Svendsen (24) var vidunderbarnet som debuterte i Eliteserien under Ole Gunnar Solskjær allerede som 15-åring. Nå har moldenseren fått en ny livsgnist – og pøser inn mål for Odd..

VG - 5 timer siden

Asensio scoret hat trick mot barndomsklubben

(Real Madrid – Real Mallorca 6–1) Marco Asensio (25) har vært ryktet vekk fra Real Madrid på grunn av mangel på spilletid, men imponerte stort da han fikk en etterlengtet sjanse onsdag kveld..

VG - 7 timer siden

Viking felte Rosenborg - igjen

(Viking-Rosenborg 3–1) Rosenborg blir ikke cupmester denne gangen heller. Det sørget en trønder, en tidligere RBK-spiller og Zlatko Tripic for..

VG - 8 timer siden

Om ett år skal syv av ti i verden være vaksinert

NEW YORK (VG) Målet om at 70 prosent av verdens befolkning skal være vaksinert om ett år, er innen rekkevidde. Det har statsminister Erna Solberg (H) fått forsikringer om på Joe Biden’s covid-toppmøte onsdag..

VG - 9 timer siden

Start lekte seg videre: Drømmetreff og tre scoringer på ni minutter

(Start – Mjøndalen 4–2) Start har aldri vært i cupfinalen, men slo enkelt ut eliteserielaget Mjøndalen i den tredje runden og er ett steg nærmere klubbens første cupfinale..

VG - 9 timer siden

Bodø/Glimt slapp med skrekken: Stolpeskudd unna ekstraomganger

(Alta – Bodø/Glimt 1–2) Serielederen i Eliteserien så ut til å ha full kontroll mot Alta i den tredje runden i cupen, men måtte slite for seieren..

VG - 11 timer siden

Viken i gang med å forberede oppsplitting

Fylkesrådet i Viken er i gang med å forberede en sak for fylkestinget om oppløsning av fylket, opplyser fylkesrådsleder Tonje Brenna (Ap)..

VG - 11 timer siden

Sanners slette skjønn

Høyres nestleder Jan Tore Sanner (H) har utvist dårlig skjønn, i verste fall brutt loven, i sine siste uker som finansminister..

VG - 14 timer siden

Martin (21) går «statsministerskolen»

Ada Brekke Aadland (21), Søren Mortensen (24) og Martin Sunde Eriksen (21) er en del av det første kullet på utdanningen som internasjonalt har fått kallenavnet «statsministerskolen»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt