VG > Økonomi

Saturday, 16 October, 17:19

VG - 17 sep 21 kl. 23:02

Les dagens VG her!

I all hemmelighet har Gerhard Heiberg (82) vært hjernen bak et nytt OL i Kina. Nå åpner han likevel for ideen om å markere norsk motstand mot brudd på menneskerettighetene i landet. Men det å boikotte lekene i februar, advarer han kraftig mot:.
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gerhard Heiberg, OL, Kina, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Les, dagensVG , her
VG - Igår: 01:02

Les dagens VG her!

De tragiske drapene i Kongsberg preger dagens VG. Les vår fyldige dekning her..

VG - 29 maj 21 kl. 23:32

Les dagens VG her!

Å signere en fremtidsfullmakt kan være noe av det smarteste du gjør. Men les hvilke «feller» du må passe deg for i dagens avis..

VG - 01 jun 21 kl. 00:26

Les dagens VG her!

FHI vurderer å vente med enkelte karantenelettelser etter at en ny studie viser at personer som kun har fått én vaksinedose er mindre beskyttet mot den indiske virusvarianten. Les mer i dagens avis..

VG - 03 jun 21 kl. 00:00

Les dagens VG her!

Pål Rossow (66) kunne ha blitt en del av en dyster statistikk dersom han ikke hadde gått til lege i tide. Nå frykter Kreftforeningen at coronapandemien gjør at mange tilfeller av føflekkreft blir oppdaget for sent. Les mer i dagens avis..

VG - 03 jun 21 kl. 23:34

Les dagens VG her!

Små treningsgrep kan gi store resultater. Les treningstipsene for din aldersgruppe i dagens avis..

VG - 04 jun 21 kl. 23:31

Les dagens VG her!

Flere og flere regnes som beskyttet mot coronaviruset etter vaksinering. Men hva kan du egentlig gjøre og ikke som fullvaksinert? Les saken i dagens avis..

VG - 07 jun 21 kl. 00:47

Les dagens VG her!

En fersk, norsk studie konkluderer med at kvinner med lett forhøyet blodtrykk dobler risikoen for hjerteinfarkt. Les saken i dagens avis..

VG - 10 jun 21 kl. 23:09

Les dagens VG her!

Kan man spise seg til bedre søvn? Det mener Fedon Lindberg og flere andre eksperter. Les deres beste råd i dagens VG..

VG - 19 jun 21 kl. 22:26

Les dagens VG her!

Drømmen var å få Tom Hagen til å investere millioner i en «bitcoin-fabrikk» i Egypt. I stedet ble mannen i 30-årene trukket inn i en av norgeshistoriens største krimsaker. Les den ukjente historien om «kryptomannen» i dagens avis..

VG - 29 jun 21 kl. 00:24

Les dagens VG her!

De nye kriteriene for innreise til Norge kan gi store utslag: 12 svenske regioner og ti nye EU-land kan åpnes for karantenefrie reiser. Les mer om de nye reglene i dagens avis..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Team Ingebrigtsen: – Har ikke lyst til å miste noen jeg er glad i

OSLO S (VG) Du kan utgjøre forskjellen på liv og død, sier Team Ingebrigtsen. Løpefamilien har selv opplevd ubehagelige situasjoner ..

VG - 1 time siden

Mann funnet død i Skien: Betegnes som et mistenkelig dødsfall

En uidentifisert mann ble funnet død på en sti i et boligfelt i Skien lørdag. Politiet betegner det som et mistenkelig dødsfall..

VG - 2 timer siden

Salah-magi og Firmino-hat trick i mareritt-debut for Ranieri

(Watford - Liverpool 0–5) De røde fra Liverpool viste frem fotball i høyeste klasse, da Sadio Mané scoret sitt 100. Premier League-mål, Mohamed Salah tok over ledelsen om å bli toppscorer og Roberto Firmino scoret hat trick..

VG - 3 timer siden

Disse ble drept på Kongsberg

KONGSBERG (VG) Politiet frigir navn av ofrene som ble drept på Kongsberg..

VG - 3 timer siden

Kongsberg-angrepet: Statsforvalteren oppretter tilsynssak

Statsforvalteren oppretter tilsynssak mot helsetjenesten i Kongsberg etter at Espen Andersen Bråthen drepte fem personer og skadet tre..

VG - 5 timer siden

Bråthen-saken: Etterlyser mer fokus på stridens kjerne

Clas Brede Bråthen (52) opplever voldsom støtte fra fra utøvere, trenere, hoppmiljøet, sponsorer og folk flest. Arbeidsrettsadvokat Per Ragnar Bronken mener det har fint lite å gjøre med stridens kjerne..

VG - 5 timer siden

Den siste gjenlevende fra Shetlandsgjengen er død

Krigsveteranen Jakob Strandheim var den siste gjenlevende fra motstandsgruppa Shetlandsgjengen fra andre verdenskrig. Nå er han død, 101 år gammel..

VG - 8 timer siden

Rosenborg har doblet spilletiden til utlendinger fra i fjor til i år: – Hever dem ikke nok til gull

TRONDHEIM (VG) Ingen i Eliteserien har gitt mer spilletid til utlendinger enn Rosenborg denne sesongen. Eurosport-ekspert Joacim Jonsson mener ikke nasjonaliteten er problemet, men ferdighetene..

VG - 7 timer siden

Fugl ble frigjort under evakueringen – gir håp til afghanere

En liten fugl spiller hovedrollen i en uvanlig og rørende fortelling om den farlige og kaotiske evakueringen fra Afghanistans hovedstad Kabul i høst..

VG - 8 timer siden

IS sier de sto bak selvmordsangrep mot moské i Kandahar

Den ytterliggående islamistgruppen IS tar på seg ansvaret for fredagens selvmordsangrep mot en moské i Kandahar i Afghanistan, der minst 47 mennesker ble drept..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt