VG > Innenriks

Onsdag, 23 Juni, 17:15

VG - 10 juni 21 kl. 23:09

Les dagens VG her!

Kan man spise seg til bedre søvn? Det mener Fedon Lindberg og flere andre eksperter. Les deres beste råd i dagens VG..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fedon Lindberg, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Les, dagensVG , her
VG - 10 mars 21 kl. 00:17

Les dagens VG her!

Kvinner i alderen 25–45 år, som tidligere har vært sunne og godt trente, strømmer til Sveriges klinikker for langvarig coronasyke. – Vi prøver å forstå hva som skjer med dem, sier forsker og overlege Judith Bruchfeld. Les mer i dagens avis om syndromet de gransker..

VG - 11 mars 21 kl. 00:13

Les dagens VG her!

Flere banker har endret renteprognosene og spår renteøkning allerede i høst. Mange kan bli fristet til å binde renten, men les først listen til økonomiekspert Hallgeir Kvadsheim over ulemper og fordeler i dagens avis..

VG - 11 mars 21 kl. 23:23

Les dagens VG her!

I dag, nøyaktig ett år etter at Norge stengte ned den 12. mars 2020, har VG spurt kjente nordmenn om hva de gleder seg mest til når pandemien er over. Les svarene deres i dagens avis..

VG - 12 mars 21 kl. 23:18

Les dagens VG her!

I løpet av 12 uker kan du legge grunnlaget for en varig livsstilsendring, både når det gjelder kosthold og mosjon. Les ekspertenes råd i dagens avis..

VG - 09 april 21 kl. 23:08

Les dagens VG her!

Munnbind i butikken blir historie, og vi gjenopptar reisene til utlandet. Men spriting av hendene vil fortsette. Les ekspertenes spådommer om livet etter coronaen i dagens avis..

VG - 10 april 21 kl. 22:54

Les dagens VG her!

Hva lønner det seg å pusse opp først? Les hva ekspertene mener i dagens avis..

VG - 12 april 21 kl. 00:00

Les dagens VG her!

Er det mye hjertesykdom i familien din? Følger du noen enkle ekspertråd kan du redusere risikoen for at du selv blir syk. Les mer i dagens avis..

VG - 22 april 21 kl. 00:05

Les dagens VG her!

Jessica Andersson (40) levde et sunt liv, men var konstant trøtt og sliten. Da hun endelig fant årsaken, fikk hun livskvaliteten tilbake. Les hva hun gjorde i dagens avis..

VG - 22 april 21 kl. 23:00

Les dagens VG her!

Mer enn halvparten av dem som slanker seg, ender opp med å veie mer enn før slankekuren startet. I verste fall kan man slanke seg til fedme. Les om ekspertenes funn i dagens avis..

VG - 23 april 21 kl. 22:54

Les dagens VG her!

Nærmere 1,5 millioner nordmenn har fått minst én vaksinedose. Les om forskjellene på de ulike vaksinene og hva som er de vanligste bivirkninger i dagens avis..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Støres løfte til norsk ungdom: Dette er det første en Ap-regjering skal gripe fatt i

GARDERMOEN (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre lover at en ungdomssatsing som «kommer til å koste milliarder» vil være sak nummer én hvis han blir statsminister..

VG - 3 timer siden

EU-passet: Fra torsdag slipper langt flere inn i Norge uten karantene

Fra og med torsdag slipper blant andre fullvaksinerte tyskere, italienere og spanjoler karantenefritt inn i Norge. Svenskene må vente noe lenger..

VG - 3 timer siden

Tosifret temperatur i hele landet Sankthansaften

Sola skinner de fleste steder i inngangen til årets lengste døgn. Bare de med lakenskrekk i Trøndelag og Møre og Romsdal kan få litt regn på seg..

VG - 5 timer siden

Høie: Livet kan bli tilnærmet normalt i september

Helseministeren regner med at Delta-varianten kommer til å ta over i Norge – men det står ikke i veien for at gjenåpningen kan fortsette nå..

VG - 5 timer siden

Massivt utbrudd i Grimstad: – Glem sankthans-feiringen akkurat nå!

Grimstad kommune opplever et massivt smitteutbrudd blant sørlandsbyens unge. Kommuneoverlege Vegard Vinge er klar i sin bønn til all ungdom: – Hold deg hjemme..

VG - 6 timer siden

Kommunene om vaksineforvirring: Prioritering av lærere kommer sent

Lenge har han bedt regjeringen om å vaksine-prioritere barnehage- og skolepersonell. Styreleder Bjørn Arild Gram i KS mener meldingen om vaksine-fordeling nå, kommer sent..

VG - 6 timer siden

47 nye smittetilfeller på Nord-Jæren

Stavanger og omkringliggende kommuner opplever stadig smitteøkning etter utbruddet forrige uke. Fredag innførte regionen en lokal forskrift, og fortsatt spøker det for gjenåpning på nasjonalt nivå..

VG - 7 timer siden

Så syke kan vaksinerte bli av delta-varianten

Vi vet at vaksinerte er mindre beskyttet mot deltavarianten av viruset enn mot alfa, men hvor syk er du egentlig ved «mild sykdom»?.

VG - 7 timer siden

Even tok livet sitt etter utskrivelse – Helse Bergen brøt loven

Even (34) tok sitt eget liv tre uker etter at han ble skrevet ut fra rusbehandling i Bergen under pandemien. Nå konkluderer fylkeslegen med at Helse Bergen brøt loven..

VG - 8 timer siden

Intensivavdelingene: - Vi har aldri hatt så dårlig beredskap før en sommerferie

Flere tusen vakter på sykehusenes intensivavdelinger er ledige rett før sommerferien starter. Nå slår faggruppen for intensivsykepleierne alarm..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt