NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 15:54

NRK - 11 mai 21 kl. 03:46

Leonardo da Vinci skisse selges

En skisse av en bjørn, som er signert Leonardo da Vinci, forventes å bli solgt for over 16 millioner dollar på auksjon i juli. Dette skal være en av åtte Leonardo-tegninger som er igjen i privat eierskap, ifølge en pressemelding fra auksjonshuset Christie's. Skissen, som har navnet «head of bear», var også under auksjon hos Christie’s i 1860. Tegningen har blitt vist frem hos blant andre National Gallery i London og Louvre Abu Dhabi. Den vil bli vist frem i Hongkong senere i mai, før den sendes til auksjonshuset i London, skriver CNN..
Les mer på NRK


Les mer om:
Leonardo, Vinci, Christie, National Gallery, London, Louvre Abu Dhabi, Hongkong, CNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leonardoda , Vinci, skisse, selges
VG - 09 mai 21 kl. 03:35

Bjørne-tegning kan bli solgt for over 100 millioner kroner

Tegningen til Leonardo da Vinci kan sette ny rekord..

E24 - 10 mai 21 kl. 08:40

Værtjenesteselskapet Stormgeo selges for 3,6 mrd.

Det Bergen-basert værtjenesteselskapet selges for 3,6 milliarder kroner til den svenske giganten Alfa Laval..

E24 - 10 mai 21 kl. 08:40

Værselskapet Stormgeo selges for 3,6 mrd.

Det Bergen-baserte værtjenesteselskapet selges for 3,6 milliarder kroner til den svenske giganten Alfa Laval. Siden investeringsfondet EQT gikk inn på eiersiden i 2014 har Stormgeo doblet både inntekter og antall kunder, og har vært «en utmerket investering», ifølge fondet..

Aftenposten - 10 mai 21 kl. 12:32

Hun startet værtjenesten med 95.000 kroner - nå selges selskapet til söta bror

Det Bergen-baserte værtjenesteselskapet selges for 3,6 milliarder kroner til den svenske giganten Alfa Laval..

NRK - 05 juni 21 kl. 04:38

Trum-leiligheter selges

Leiligheter i tidligere president Donald Trumps luksusblokker selges unna til priser som ikke har vært lavere på ti år. Eiendomsmeglere mener det kraftige prisfallet skyldes en kombinasjon av Trumps polariserende renomme og koronapandemien..

Aftenposten - 07 april 21 kl. 20:13

Sp kritisk til gjenåpning: Burde heller åpnet når alle over 45 var vaksinert

– Dette var kun en skisse, ikke en egentlig plan for gjenåpning, sa parlamentarisk leder i Senterpartiet, Marit Arnstad..

NRK - 13 juni 21 kl. 14:04

EU vil øke vaksineproduksjonen

G7-landene, som består av Storbritannia, USA, Canada, Japan, Frankrike, Tyskland og Italia, er enige om å trappe opp både produksjon og leveranse av koronavaksine globalt. Det sier EU-president Charles Michel søndag. – Prioriteten er å sikre at vi kan møte behovet for vaksiner, og her har EU tatt lederskap.

NRK - 13 april 21 kl. 21:21

Ingen anke til livstidsdømt lege

En italiensk domstol har forkastet anken til den 65 år gammel legen Leonardo Cazzaniga. Han er dømt til livsvarig fengsel for drap på ti mennesker i Italia, åtte av dem pasienter..

VG - 09 juni 21 kl. 12:09

Full forvirring rundt vaksinering i utlandet: – Noen har fått vaksinasjon etterregistrert

Coronavaksiner tatt i utlandet kan etterregistreres ved å fremvise dokumentasjon, var beskjeden både Thomas Sørensen og Leonardo Carone fikk fra fastleger og Helse Norge. Men det stemte ikke..

VG - 17 feb. 21 kl. 10:15

Ber om at førerprøve endres

De fleste bilene som selges i Norge har automatgir, men fortsatt tar flest lappen med manuell..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..

NRK - 15 minutter siden

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - 15 minutter siden

21-åring kjøpte sex av 15-åring

En mann i 21-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha kjøpt sex av en 15-åring på Snapchat. 90 dager er gjort betinget med en prøvetid på to år. Straffen er i samsvar med aktors påstand, skriver Bergensavisen.

NRK - 30 minutter siden

Spania utleverer John McAfee

En spansk domstol vil tillate utleveringen av den britisk-amerikanske forretningsmannen John McAfee til USA. McAfee står bak antivirus-programvaren McAfee, og er ettersøkt for skatteundragelser..

NRK - 30 minutter siden

Vil begrense midlertidige ansatte

Flertallet i det regjeringsoppnevnte Fougner-utvalget ønsker å fjerne regelen om generell tilgang til midlertidige ansettelser på inntil et år. Flertallet, som blant annet består av representanter fra arbeidstakerorganisasjonene, vil også sette krav om verneombud i alle virksomheter..

NRK - 30 minutter siden

Nordmann savnet i Australia

En norsk mann i 20-årene er savnet etter en dykketur utenfor Brisbane i Australia. – Vi kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er savnet og at pårørende er varslet, sier Ane Haavardsdatter Lunde i Utenriksdepartementet til VG. Mannen er savnet etter å ha dykket ved North Stradbroke Island rundt tre mil sørøst for Brisbane.

NRK - 45 minutter siden

Orban og Merkel strides om LHBT-lov

Tysklands forbundskansler Angela Merkel kritiserte i dag Ungarns lovforslag om å forby undervisning om homofili og kjønnsinkongruens. – Jeg mener loven er gal, og den samsvarer ikke med mine idéer, sa Merkel til Bundestag. – Lovforslaget beskytter rettighetene til barn og foreldre, og påvirker ikke friheten til å ha sin egen seksuelle legning.

NRK - 1 time siden

Oslo-byråd kan være klart i morgen

Dersom alt går etter planen for byrådsleder Raymond Johansen, kan Oslo ha et nytt byråd torsdag. Det er særlig knyttet spenning til hvem som tar over som byråd for miljø- og samferdsel etter at Lan Marie Berg trakk seg på fredag. Hanna Marcussen og Rasmus Reinvang er blant kandidatene, ifølge kilder til NRK..

NRK - 1 time siden

Tror på snarlig atomavtale med Iran

Tysklands utenriksminister Heiko Maas sier det er en god mulighet for at de snart kommer i mål med samtalene om en gjenoppliving av atomavtalen med Iran. Maas kom med uttalelsen på en pressekonferanse med USAs utenriksminister Antony Blinken i Berlin onsdag..

NRK - 1 time siden

Optin Bank under administrasjon

Finansdepartementet har vedtatt at Optin Bank ASA avvikles under offentlig administrasjon. Vedtaket også at Bankenes sikringsfond skal gjøre garanterte innskudd tilgjengelig for utbetaling innen sju arbeidsdager..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt