NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 18:45

NRK - 20 maj 21 kl. 15:11

Leiteaksjon i Melhus i Trøndelag

Naudetatane leitar etter ei kvinne som skal ha hamna i elva Gaula i Melhus i Trøndelag. Kvinna var saman med ein annan person, som klarte å kome seg opp av elva. Politiet melder at det er sendt eit redningshelikopter frå Ørlandet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gaula, Melhus, Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leiteaksjoni , Melhusi , Trøndelag
NRK - 26 maj 21 kl. 09:18

Krev koronakrafttak i Trøndelag

Statsforvaltaren i Trøndelag ber fylket sette inn krafttak dei neste 14 dagane for å bremse smittespreiinga. Kommunane i Trøndelag har aldri hatt så mykje samtidig under pandemien som no. – Det uroar meg veldig fordi mange i risikogruppene framleis ikkje er vaksinerte i Trøndelag, seier smittevernansvarleg Marit D.

NRK - 03 jul 21 kl. 12:48

30 grader i Trøndelag

I Trøndelag har gradestokken bikket 30 grader flere steder. Lørdag klokken 12 ble det målt 30,1 grader i Meråker og 30,2 i Namsskogan. Snåsa-Kjevlia og Gartland, begge målestasjoner i Trøndelag, følger like bak med 29,0 og 28,7 grader.

NRK - 24 maj 21 kl. 01:09

Brann i bolig i Melhus

Det brenner i et bolighus på Kvål i Melhus. Det er uvisst om det er folk i huset, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Politiet fikk melding om brannen klokka 00.

NRK - 28 jul 21 kl. 05:23

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 28 jul 21 kl. 05:23

MC-fører (19) omkom i Melhus

En 19-årig motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. Føreren ble erklært død på stedet av lege. De pårørende er varslet.

NRK - 04 apr 21 kl. 18:45

BT: Leiteaksjon på Hardangervidda

Det er sett i gang leiteaksjon etter ein mann og ei kvinne som er på tur på Hardangervidda. Det er sendt inn snøscooterar frå Røldal og Vinje, melder Bergens Tidende..

NRK - 04 apr 21 kl. 19:15

Leiteaksjon på Hardangervidda

Det er sett i verk ein større leiteaksjon på Hardangervidda etter eit ungt par som er sakna..

NRK - 27 apr 21 kl. 10:42

Leiteaksjon i Geithus

Det er sett i verk ein leiteaksjon etter ei kvinne i 50-åra i Geithus i Modum kommune i Buskerud. Kvinna blei sist sett i går kveld, og nyttar ein liten firehjuling..

NRK - 27 apr 21 kl. 10:42

Leiteaksjon på Geithus

Det er sett i verk ein leiteaksjon etter ei kvinne i 50-åra på Geithus i Modum kommune i Buskerud. Kvinna blei sist sett i går kveld, og nyttar ein liten firehjuling..

NRK - 16 maj 21 kl. 20:21

Leiteaksjon i Steigen

Politiet har sett i gang ein leiteaksjon etter ein eldre mann i Steigen i Nordland, som var sist sett fredag. Politiet skriv på Twitter at dei har kalla ut frivillige leitemannskap. Hundepatruljar er også på veg, samt redningshelikopter frå Bodø..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Bil havnet i elv

I trafikkulykken på Dovrefjell har bilen gått rundt og havnet med fronten i ei elv. Andre bilførere på stedet tar hånd om de involverte inntil nødetatene ankommer. Flere av de i bilen skal være lettere skadd..

NRK - 15 minutter siden

Har funne frykta sjukdom i jorda

Det er oppdaga skrantesjuke i ei jordprøve frå villreinområdet sone 2 i Nordfjella. Dette vekkjer stor uro blant forskarane, skriv Jeger.no.

NRK - 1 time siden

I sjokk etter skyteulykke

– Der er ingen ord som kan forklare sjokket og sorga over den tragiske ulukka som tok livet at Halyna Hutchins, skriv Alec Baldwin på Twitter. Han skriv vidare at han samarbeider med politiet og har kontakt med familien til den avdøde filmfotografen. Baldwin fyrte av skotet som drap Hutchins under innspeling av filmen «Rust» i New Mexico i USA..

NRK - 1 time siden

Ingen endring i Taiwan-politikken

Det er ingen endring i USA sin Taiwan-politikk, seier Det kvite hus etter at president Joe Biden lova å forsvare øya mot kinesiske angrep. Det kvite hus seier at det held fram å følgje Taiwan Relations Act frå 1979, der Kongressen krevja at USA skulle skaffe øya våpen som kan bli brukt i sjølvforsvar. Men den var også tvitydig om USA ville gripe inn militært..

NRK - 1 time siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 1 time siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 1 time siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 1 time siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 1 time siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 1 time siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt