NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 01:59

NRK - 27 jul 21 kl. 08:32

Leitar etter sakna jente

Politiet i Øst skriv på Twitter at dei leitar etter ei sakna jente i sentrum av Askim. Dei nyttar politihelikopter i søket..
Les mer på NRK


Les mer om:
Twitter, Askim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leitar, etter, sakna, jente
NRK - 27 jul 21 kl. 13:14

Tyskland: Ein død og fem sakna

Ein person død, fire er hardt skadde og fem er sakna etter eksplosjonen i Leverkusen i Tyskland, skriv Welt. Eksplosjonen skjedde på området til verksemda Curenta, og ikkje Bayer, slik tidlegare meld. Currenta melder no at brannen er sløkt, og at leitinga etter dei sakna held fram..

NRK - 08 sep 21 kl. 12:39

Sakna mann funnen

Den demente mannen i slutten av 70-åra som var sakna i Bergen er funnen etter mange timars leiting. Mannen blei meldt sakna frå Kolstihagen sykehjem i natt, og politiet og frivillige har leita intensitvt. Mannen blei funnen utandørs ikkje langt unna sjukeheimen..

NRK - 25 maj 21 kl. 12:02

Fann sakna politihund

Politiet fann den sakna politihunden Odin litt før klokka 12 tysdag. Då hadde han vore sakna i nesten 24 timar. – Han er skada, kan ikkje gå og vart funnen i veldig bratt terreng.

NRK - 22 aug 21 kl. 19:35

Fleire titals sakna etter flaum

15 personar er døde etter overfløyming i Tennessee i USA, melde CNN. Sheriff i Humphreys County seier at rundt 30 personar framleis er sakna etter at det kom store mengder nedbør på kort tid og vassnivået steig..

NRK - 27 jul 21 kl. 11:57

Fem personar sakna etter eksplosjon

Reuters melder at fem personar er sakna etter eksplosjonen på industriområdet til Beyer i Leverkusen i Tyskland..

NRK - 23 jul 21 kl. 21:20

Mann sakna etter bading

Ein mann i 30-åra er sakna frå Badedammen i Grorud i Oslo. Oslo brann- og redningsetat er på staden med mellom anna dykkarar og jobbar med søk, både i vatn og i anna område, skriv politiet i Oslo på Twitter. Ifølge VG var mannen sist observert badande i Badedammen.

NRK - 27 jul 21 kl. 13:14

Ein død og fleire sakna

Ein person død, fire er hardt skadde og fem er sakna etter eksplosjonen i Leverkusem skriv Welt..

NRK - 21 apr 21 kl. 09:04

Har fått DNA-profil av levningar

Rettsmedisinsk institutt har fått laga ein fullverdig DNA-profil av levningane som blei funne i Tvedestrand tidlegare i år. DNA-profilen stammar ikkje med nokon som er sakna i morgon, opplyser politiet. Funnet blir no sjekka mot sakna i utlandet..

NRK - 21 apr 21 kl. 12:11

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..

NRK - 24 apr 21 kl. 10:41

Sakna ubåt er funnen

Den sakna ubåten i Indonesia har vorte funnen på 850 meters djup, melder den indonesiske marinen ifylgje Reuters. Styresmaktene skal setje i gang med ein evakuering for potensielle overlevande på ubåten. Truleg gjekk ubåten tom for oksygen laurdag morgon, ifylgje marinen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Opptelling viser at Putin er størst

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti. Det tre dager lange valget nærmer seg slutten mens stemmene telles opp i det enorme landet, som spenner seg over hele elleve tidssoner. Etter at 33 prosent av stemmene er talt opp, har regjeringspartiet Forente Russland foreløpig en oppslutning på 45 prosent, mens Kommunistpartiet oppnår 22 prosent, ifølge landets valgkommisjon.

NRK - 1 time siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 1 time siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 2 timer siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 3 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 4 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 4 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt