NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 13:09

NRK - 13 feb. 21 kl. 09:23

Leir for syke barn brant ned i USA

I delstaten Connecticut er en leir for syke og funksjonshemmede barn sterkt skadet av brann, melder AP. Filmstjernen Paul Newman grunnla leiren i 1988, og den finansieres av matvarene av merket "Newman's Own". Sykestua i leiren ble reddet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Connecticut, AP, Paul Newman, Newman, Own, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leir, for, syke, barn, brant, nedi , USA
NRK - 13 feb. 21 kl. 09:23

Leir for syke barn brant i USA

I Connecticut er en leir for syke og funksjonshemmede barn sterkt skadet av brann, melder AP. Filmstjernen Paul Newman grunnla leiren i 1988, og den finansieres av matvarene av merket "Newman's Own". Sykestua i leiren ble reddet, og ingen ble skadet..

NRK - 04 april 21 kl. 16:13

Flere smittetilfeller knytta leir

Totalt 18 vernepliktige tilknytta Setermoen leir har nå fått påvist covid-19. To av disse er i leir, mens resten er på påskeperm. De smittede får ikke komme tilbake til leiren før de er friskmeldt, sier talsmann for Hæren, Eirik Skomedal..

Klartale - 12 mars 21 kl. 10:59

Egen person skal følge opp alvorlig syke barn

Foreldre med alvorlig syke barn eller barn må funkjsonshemming, må jobbe hardt. De står på for å sikre barnas rettigheter. Nå skal de få hjelp..

NRK - 03 april 21 kl. 03:36

FN-soldater drept i Mali

Fire soldater fra FNs fredsbevarende styrke ble drept og 19 såret i et angrep mot en FN-leir i Mali langfredag. FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på det sterkeste. Angrepet var rettet mot en leir i Aguelhok i Kidal-regionen..

NRK - 03 april 21 kl. 17:39

16 smitta knytt til Setermoen leir

Utbrotet av koronasmitte knytt til Setermoen leir har no 16 påvist smitta. Det skriv Bardu kommune på si nettside. To av dei smitta er på leiren, medan resten er i heimkommunane sine rundt om i landet.

NRK - 25 april 21 kl. 23:38

Smitteutbrudd i Bodin leir ved Bodø

Forsvaret opplyser at det er et smitteutbrudd i Bodin leir ved Bodø. Seks personer har fått påvist smitte der i løpet av helgen. Orlogskaptein og pressevakt ved Forsvarets operative hovedkvarter, Jørn Hammarbeck, sier til VG at driften vil gå som normalt der tjenesten tillater det..

Dagbladet - 25 mars 21 kl. 22:25

Bekymret over at yngre blir syke

Den britiske covid-19-mutanten er mer smittsom, og gjør flere yngre mennesker syke. Nå er én av pasientene på covid-19-intensiven på Ullevål sykehus under 40 år. Også barn har blitt lungesyke..

VG - 27 mars 21 kl. 05:51

Dro fra Norge til Syria med tre barn – har rømt fra IS-leir

En kvinne som hadde norsk oppholdstillatelse, og som dro til IS-området i Syria med tre barn født i Norge, har rømt fra al-Hol leiren. Nå befinner hun seg i Tyrkia. Familien hennes håper å få henne til Norge..

NRK - 06 april 21 kl. 19:38

AztraZeneca stanser forsøk på barn

Legemiddelselskapet AstraZeneca stanser en studie der koronavaksinen deres ble gitt til barn og tenåringer. Årsaken er usikkerheten om alvorlige tilfeller av blodpropp kan være en bivirkning, melder Wall Street Journal. Ingen barn i studien er syke..

Aftenposten - 7 timer siden

De blir mindre syke, men FHI vurderer likevel vaksinering av barn. Her er alt du trenger å vite.

Pfizer og Moderna tester koronavaksinen på barn ned til seks måneder. Barnelege Astrid Rojahn mener barn bør få vaksinen….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

610 millionar kroner til DNS

Den Nationale Scene får over ein halv milliard kroner i revidert statsbudsjett. Pengane skal gå til å modernisere det freda bygget i Bergen. – DNS er i ein forfatning som gjer at den skulle vore rehabilitert for lenge sidan, seier statsminister Erna Solberg (H)..

NRK - 15 minutter siden

Firefelts vei på E39 i Lyngdal

Nye Veier har valgt å gå videre til konkretiseringsfasen for utbygging av ny firefelts vei på strekningen E39 gjennom Lyngdal. Arbeidsfellesskapet Implenia Norge AS og rogalandsbaserte Stangeland Maskin AS skal bygge veien..

NRK - 10 minutter siden

114 koronapasienter innlagt

Fredag var 114 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på én pasient fra dagen før. 28 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 15 minutter siden

Kneproblemer stopper kong Harald

Kongehuset opplyser til Forsvarets forum at kong Harald ikke deltar på markeringen av frigjøringsdagen og veterandagen 8. mai på Akershus festning. Kongen er fortsatt under opptrening etter operasjonen i kneet.

NRK - 30 minutter siden

Åtte nye smittede i Vestnes

Vestnes kommune har fått melding om åtte nye smittetilfeller av covid-19. Tre av de nærkontaktene som nå har testa positivt er relatert til utbruddet ved Vard Brattvaag, fire andre er nærkontakter til de arbeiderne som testet positivt i forrige uke og som er relatert til Vard Langsten. Alle er i isolasjon på Trohaugen.

NRK - 30 minutter siden

Strammer inn våpenloven

Det blir forbud mot kjøp av halvautomatiske rifler med størst ildkraft, opplyser Justisdepartementet. Med dette lukker vi et lovarbeid som har pågått etter 22. juli 2011, melder justisminister Monica Mæland.

NRK - 1 time siden

Varetektsfengsles i fire uker

Mannen som er siktet for forsettlig drap i Lyngdal varetektsfengsles i fire uker. Oppholdet fortsetter på psykiatrisk avdeling på Sørlandet sykehus. To psykiatere skal gjøre en fullstendig rettspsykiatrisk undersøkelse av siktede over helgen.

NRK - 1 time siden

Tyga til Trondheim

Tyga kommer til Trondheim i september, avslører festivalen Festningen. Dette er det eneste Norges-besøket til verdensstjernen i år. – Vi har fått marsjordre fra kulturministeren om å planlegge for festival, sier festivalsjef Hermann Ørn Vidarsson..

NRK - 45 minutter siden

Nedgang i smittetallene i Tyskland

Den tredje smittebølgen som tyske myndigheter har advart om, synes å være stanset, sier Tysklands helseminister. Den siste tiden har landet opplevd en kraftig smitteøkning drevet av den muterte britiske virusvarianten. Den siste uka har det imidlertid vært registrert en jevn nedgang i smittetallene, opplyste helseminister Jens Spahn fredag.

NRK - 1 time siden

Forbud mot machete i Norge

Regjeringen innfører forbud mot kjøp av machete fra 1. juni. – Dette er et grep i kampen mot gjengkriminalitet og vold og trusler i det offentlige rom, sier justisminister Monica Mæland (H) til Nettavisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt