NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 05:51

NRK - 13 feb. 21 kl. 09:23

Leir for syke barn brant i USA

I Connecticut er en leir for syke og funksjonshemmede barn sterkt skadet av brann, melder AP. Filmstjernen Paul Newman grunnla leiren i 1988, og den finansieres av matvarene av merket "Newman's Own". Sykestua i leiren ble reddet, og ingen ble skadet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Connecticut, AP, Paul Newman, Newman, Own, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leir, for, syke, barn, branti , USA
NRK - 13 feb. 21 kl. 09:23

Leir for syke barn brant ned i USA

I delstaten Connecticut er en leir for syke og funksjonshemmede barn sterkt skadet av brann, melder AP. Filmstjernen Paul Newman grunnla leiren i 1988, og den finansieres av matvarene av merket "Newman's Own". Sykestua i leiren ble reddet..

NRK - 04 april 21 kl. 16:13

Flere smittetilfeller knytta leir

Totalt 18 vernepliktige tilknytta Setermoen leir har nå fått påvist covid-19. To av disse er i leir, mens resten er på påskeperm. De smittede får ikke komme tilbake til leiren før de er friskmeldt, sier talsmann for Hæren, Eirik Skomedal..

Klartale - 12 mars 21 kl. 10:59

Egen person skal følge opp alvorlig syke barn

Foreldre med alvorlig syke barn eller barn må funkjsonshemming, må jobbe hardt. De står på for å sikre barnas rettigheter. Nå skal de få hjelp..

NRK - 03 april 21 kl. 03:36

FN-soldater drept i Mali

Fire soldater fra FNs fredsbevarende styrke ble drept og 19 såret i et angrep mot en FN-leir i Mali langfredag. FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på det sterkeste. Angrepet var rettet mot en leir i Aguelhok i Kidal-regionen..

NRK - 03 april 21 kl. 17:39

16 smitta knytt til Setermoen leir

Utbrotet av koronasmitte knytt til Setermoen leir har no 16 påvist smitta. Det skriv Bardu kommune på si nettside. To av dei smitta er på leiren, medan resten er i heimkommunane sine rundt om i landet.

NRK - 25 april 21 kl. 23:38

Smitteutbrudd i Bodin leir ved Bodø

Forsvaret opplyser at det er et smitteutbrudd i Bodin leir ved Bodø. Seks personer har fått påvist smitte der i løpet av helgen. Orlogskaptein og pressevakt ved Forsvarets operative hovedkvarter, Jørn Hammarbeck, sier til VG at driften vil gå som normalt der tjenesten tillater det..

Dagbladet - 25 mars 21 kl. 22:25

Bekymret over at yngre blir syke

Den britiske covid-19-mutanten er mer smittsom, og gjør flere yngre mennesker syke. Nå er én av pasientene på covid-19-intensiven på Ullevål sykehus under 40 år. Også barn har blitt lungesyke..

VG - 27 mars 21 kl. 05:51

Dro fra Norge til Syria med tre barn – har rømt fra IS-leir

En kvinne som hadde norsk oppholdstillatelse, og som dro til IS-området i Syria med tre barn født i Norge, har rømt fra al-Hol leiren. Nå befinner hun seg i Tyrkia. Familien hennes håper å få henne til Norge..

NRK - 06 april 21 kl. 19:38

AztraZeneca stanser forsøk på barn

Legemiddelselskapet AstraZeneca stanser en studie der koronavaksinen deres ble gitt til barn og tenåringer. Årsaken er usikkerheten om alvorlige tilfeller av blodpropp kan være en bivirkning, melder Wall Street Journal. Ingen barn i studien er syke..

Aftenposten - 07 mai 21 kl. 05:42

De blir mindre syke, men FHI vurderer likevel vaksinering av barn. Her er alt du trenger å vite.

Pfizer og Moderna tester koronavaksinen på barn ned til seks måneder. Barnelege Astrid Rojahn mener barn bør få vaksinen….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norsk Miss Universe nådde ikke opp

Den norske deltakeren i årets Miss Universe-kåring, Sunniva Høiasen Frigstad fra Vennesla, kom ikke med blant de 21 semifinalistene i USA søndag. Skjønnhetskonkurransen går av stabelen i Florida i USA, og Miss Norway ble ikke plukket ut i det trinnvise uttaket, opplyser talsperson Knut Yrvin i Miss Norway til Extraavisen. Det lå en stund an til at Sunniva Høiasen Frigstad ikke ville få delta i Miss Universe på grunn av pandemien, men hun fikk i slutten av april likevel innvilget søknaden om innreise til USA.

NRK - 30 minutter siden

Ingen enighet i sikkerhetsrådet

Norge, Kina og Tunisia klarte heller ikke søndag å overbevise FNs mektigste organ til å enes om en resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen. De tre medlemslandene i Sikkerhetsrådet forsøkte uten hell i lukkede møter mandag og onsdag å få til en samlet uttalelse fra rådet om en umiddelbar de-eskalering av konflikten, men de mangler USAs støtte. USA mener ifølge diplomater at en slik uttalelse vil forstyrre den diplomatiske innsatsen som gjøres for å få slutt på kamphandlingene.

NRK - 45 minutter siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 18 under snittet de sju foregående dagene. 63 tilfeller er ti flere enn på lørdag, og like mange som ved samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 1 time siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 2 timer siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 3 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt