NRK > Nyheter

Friday, 02 December, 08:30

NRK - 21 apr 22 kl. 09:50

Leieprisene stiger – kraftig oppgang i Bergen

Leieprisene steg med 1,6 prosent i de fire største byene i årets første kvartal. Bergen fikk en kraftig oppgang i utleiemarkedet, mens Stavanger gikk noe ned. – Eiendom Norges utleieboligprisstatistikk viser at det var en oppgang i utleieboligprisene i Norge samlet i første kvartal 2022. I Bergen var det en sterk oppgang på 15,1 prosent i årets første kvartal, sier administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge. Utleiemarkedene i Trondheim og Oslo hadde vekst på henholdsvis 5,8 og 0,1 prosent.
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger, Norges, Norge, Bergen, Henning Lauridsen, Eiendom Norge, Trondheim, Oslo, Sandnes, Lauridsen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leieprisene, stiger, kraftig, oppgangi , Bergen
NRK - 11 okt 22 kl. 08:36

Sterk prisvekst i leiemarkedet

Leieprisene i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim steg med 2 prosent i tredje kvartal. Det siste året har leieprisene steget med 6 prosent, viser nye tall. – Eiendom Norges utleieboligprisstatistikk viser en historisk sterk oppgang i utleieboligprisene i Norge i tredje kvartal, sier administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge.

E24 - 21 apr 22 kl. 10:11

Leieprisene stiger – kraftig oppgang i Bergen

Leieprisene steg med 1,6 prosent i de fire største byene i årets første kvartal. Bergen fikk en kraftig oppgang i utleiemarkedet, mens Stavanger gikk noe ned..

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 09:01

Historisk høy oppgang i leieprisene

Det var en historisk høy oppgang i leieprisene i årets andre kvartal, viser ferske tall fra Eiendom Norge..

E24 - 10 aug 22 kl. 09:01

Leieprisene steg med 2,7 prosent i de store byene

Det var en historisk høy oppgang i leieprisene i årets andre kvartal, viser ferske tall fra Eiendom Norge..

Aftenposten - 21 apr 22 kl. 10:31

Leieprisene stiger i byene

Leieprisene steg med 1,6 prosent i de fire største byene i årets første kvartal..

NRK - 30 sep 21 kl. 17:17

Kahoot med oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs rundet av torsdagen med en svak oppgang. Hovedindeksen endte på 1.163,32 poeng, opp 0,81 prosent.

NRK - 10 okt 22 kl. 11:54

Leieprisveksten fortsetter

Leieprisene i Oslo og Akershus fortsetter å stige. Prisen for å leie en ettroms leilighet i hovedstaden steg med åtte prosent i september, skriver Utleiemegleren. I snitt koster en ettroms nå 10.

VG - 05 aug 22 kl. 04:44

Ut mot «cowboytilstander» i leiemarkedet – vil fryse leieprisene

Rødt vil fryse leieprisene eller begrense hvor høy prisøkningen på husleien kan være. Mahmoud Farahmand i Høyre mener det vil føre til svarte penger i systemet..

VG - 11 okt 22 kl. 08:54

Sterk prisvekst i leiemarkedet

Leieprisene i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim steg med 2 prosent i tredje kvartal. Det siste året har leieprisene steget med 6 prosent, viser nye tall..

E24 - 11 okt 22 kl. 08:53

Sterk prisvekst i leiemarkedet

Leieprisene i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim steg med 2 prosent i tredje kvartal. Det siste året har leieprisene steget med 6 prosent, viser nye tall..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Mistenker brann på skule var påsett

Fleire elevar må bli heime i dag etter at det brann ved ein ungdomsskule i Trondheim i natt. Brannen starta i eit klasserom der det er store brannskadar. – Ut frå det vi har funne på åstaden, så er vår teori at brannen kan vere påsett, seier operasjonsleiar Trond Volden ved politiet i Trøndelag..

NRK - 30 minutter siden

4 av 14 trebruer bestod inspeksjon etter brukollaps

Etter brukollapsen på Tretten 15. august stengde Statens vegvesen 14 tilsvarande bruer i tre. Berre fire av desse bestod inspeksjonen, skriv Teknisk Ukeblad.

NRK - 45 minutter siden

Pelé sendte takkehilsen fra sykehuset

Den brasilianske fotballegenden Pelé (82) ble innlagt på sykehus denne uken. Nå takker han alle sine fans rundt om i verden for alle positive meldinger. 82-åringen ble operert for tykktarmskreft i september i fjor, men har hatt noen tilbakefall og ble innlagt igjen på et et sykehus i Sao Paulo tidlgere i uken.

NRK - 45 minutter siden

Togforsinkelser mellom Gardermoen og Lillestrøm

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn på grunn av et tog som sperrer sporet fredag morgen, skriver Bane Nor. Alle toglinjene som kjører på strekningen er berørt av problemene..

NRK - 45 minutter siden

Blir henta med helikopter

Ein bilførar er kritisk skadd og blir henta med luftambulanse etter ein frontkollisjon i flyplasskrysset i Hovdebyga i Ørsta. Den andre bilføraren blei sendt med ambulanse til sjukehuset i Volda..

NRK - 1 time siden

Koronamedisin kan gi effektiv behandling til alvorleg sjuke

Frå og med fredag er medisinen Paxlovid tilgjengeleg i norske apotek. Medisinen kan hjelpe dei som er alvorleg sjuke av korona. – Målet med å gi Paxlovid er særleg å redusere alvorleg sjukdom, men også å redusere belastinga på helsetenesta, seier assisterande helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til NRK..

NRK - 1 time siden

Nytt oljefunn i Norskehavet

Neptune Energy og lisenspartnarane stadfestar eit nytt funn i leitebrønnen Calypso i Norskehavet. Førebelse utrekningar viser at det utvinnbare volumet er på mellom 1 og 3,5 millionar kubikkmeter, som svarar til 6–22 millionar fat, melder NTB. Calypso er Neptune Energys tredje funn på seks månader på norsk sokkel.

NRK - 1 time siden

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar drepne

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar er så langt drepne sidan Russland invaderte Ukraina i februar. – Vi har offisielle utrekningar frå generalstaben som viser at mellom 10.

NRK - 1 time siden

Nesten like mange dør av drukning som i trafikken

Så langt i år har 86 personer druknet her i landet, viser tall fra Redningsselskapet. Det er tolv flere enn til samme tid i fjor. I november måned druknet sju personer.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt under en bil etter en trafikkulykke på Teisen i Oslo, skriver politiet. Skadeomfanget er foreløpig uklart, skriver politiet videre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com