NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 01:28

NRK - 16 okt 20 kl. 15:58

Legg ned testsenter ved grensa

Koronasenteret som vert drive av Halden kommune på Svinesund vert avvikla. Fleire andre testsenter skal også verte nedlagde, har Helse- og omsorgsdepartementet bestemt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Halden, Svinesund, Helse

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Legg, ned, testsenter, ved, grensa
VG - 03 mar 21 kl. 09:18

Eksplosjon ved testsenter i Nederland - målrettet handling

Et metallrør eksploderte ved et testsenter nord i Nederland. Politiet går ut fra at testsenteret var målet..

VG - 03 mar 21 kl. 09:18

Nederland: Politiet mener eksplosjon ved testsenter er en målrettet handling

Et metallrør eksploderte ved et testsenter nord i Nederland. Politiet går ut fra at testsenteret var målet..

NRK - 03 dec 20 kl. 11:08

Nytt testsenter bygges på Svinesund

Halden kommune skal bygge et nytt nasjonalt testsenter på Svinesund for å stoppe grensesmitte. Nasjonale myndigheter har bevilget 10 millioner kroner for etableringen av senteret..

NRK - 03 mar 21 kl. 08:51

Eksplosjon i nærheten av testsenter

Det har vært en eksplosjon i nærheten av et testsenter for Covid-19 i Nederland, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 14 jun 21 kl. 22:54

Vesterålen får testsenter

Et testsenter for bekjempelse av akutt forurensing etableres på Fiskebøl i Vesterålen. Prislappen er 300 millioner kroner, og byggingen starter i 2023. Senteret vil både kunne bli et nasjonalt øvingssenter for opprydding av akutt forurensning på strender, og vil også kunne ta en rolle som et internasjonalt senter for øving i arktiske forhold, opplyser regjeringen..

NRK - 19 jun 21 kl. 12:12

Få tester positivt på Svinesund

Få tester positiv ved Svinesund internasjonale testsenter. Det sier leder ved teststasjonen, Jostein Stø. Den siste uken har testsenteret utført 8016 koronatester.

NRK - 20 nov 20 kl. 15:56

Mulig kullosforgiftet på testsenter

Seks ansatte kjøres til Ahus for undersøkelser etter mistanke om mulig kullosforgiftning ved et koronatestsenter i Ski. Det skriver politiet på Twitter. Det er per nå ingen bekymring for at de som har testet seg skal være påvirket..

Dagbladet - 26 jan 21 kl. 08:18

Kjører rett forbi testsenter

Tre uker etter at obligatorisk testing ved ankomst til Norge ble iverksatt, kjører bilister fortsatt rett forbi testsenteret på Svinesund..

NRK - 30 jan 21 kl. 09:10

Ishallbesøkende skal testes

Halden kommune har satt i gang omfattende testing og karantene etter det store smitteutbruddet knyttet til Halden ishall. Alle som har vært der mellom 23. og 26 januar skal testes ved Svinesund testsenter..

NRK - 18 feb 21 kl. 13:23

Nettverksfeil hos Norsk helsenett

Som følge av feil ved et av datasentrene til Norsk helsenett, er det ikke mulig å logge seg inn på Helsenorge.no. Det bekrefter Norsk helsenett overfor NRK.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Opptelling viser at Putin er størst

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti. Det tre dager lange valget nærmer seg slutten mens stemmene telles opp i det enorme landet, som spenner seg over hele elleve tidssoner. Etter at 33 prosent av stemmene er talt opp, har regjeringspartiet Forente Russland foreløpig en oppslutning på 45 prosent, mens Kommunistpartiet oppnår 22 prosent, ifølge landets valgkommisjon.

NRK - 1 time siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 1 time siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt