NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 07:20

NRK - 22 april 21 kl. 16:54

Legg fram heimekontor-forskrift

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen legg fram ei ny forskrift for heimekontor, melder Aftenposten. Forslaga Isaksen sender ut og ynskjer svar på frå partane i arbeidslivet går mellom anna ut på om heimekontoret er frivillig, omfang, utstyr og ansvaret til arbeidsgivar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Torbjørn Røe Isaksen, Aftenposten, Isaksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leggfram , heimekontor-forskrift
NRK - 12 feb. 21 kl. 07:18

Sendt på heimekontor utan PC

Tilsette i barnevernet i Oslo vart sendt på heimekontor i mars i fjor utan berbar PC, melder Avisa Oslo. I 11 av 15 bydelar greidde dei tilsette i liten grad eller berre i nokon grad å sikre hjelpetiltak i mars 2020, skriv avisa..

NRK - 20 mars 21 kl. 19:34

Vurderer regional forskrift i Askøy

De siste to dagene har Askøy kommune påvist 43 smittetilfeller i befolkningen. – Tiltakene vurderes fortløpende opp mot smittesituasjonen de neste dagene, og vi er i dialog med FHI og Statsforvalteren om å vurdere en regional forskrift, sier ordfører Siv Høgtun (H) i en pressemelding..

NRK - 31 jan. 21 kl. 20:29

Smitteutbrot i Ulvik herad

Ulvik herad kommune i Hardanger innfører no strenge smitteverntiltak etter tre nye tilfelle av koronavirus. Totalt ni er smitta i kommunen som har omtrent 1100 innbyggjarar. Heile barnehagen er sett i karantene, det same gjeld sju av 10 klasser ved Brakanes skule.

NRK - 02 mars 21 kl. 07:12

Hundepsykolog fryktar tøff overgang

I løpet av våren og sommaren skal mange tilbake på jobb igjen, etter fleire månadar med heimekontor. Hundepsykolog, Anders Hallgren, er redd at det kan bli ein tøff overgang for mange hundar som plutseleg må vera heime åleine..

NRK - 28 mars 21 kl. 08:35

Helse Fonna vaksinerte sjefar

Tre toppleiarar, med delvis heimekontor, i Helse Fonna har fått koronavaksine, skriv Dagbladet. Samstundes er også 31 mellomleiarar vaksinerte. Føretaket forklarar vaksineringa av toppleiarane med smittevernfagleg beredskap og at mellomleiarane har pasientkontakt..

NRK - 26 april 21 kl. 10:09

Færre trafikkdødsfall i Danmark

Reiserestriksjonar og heimekontor har sørga for at talet på trafikkdøde i Danmark omtrent var halvert i mars. I same månad i fjor var talet ti, medan et låg mellom tolv og sytten dei føregåande tre åra..

NRK - 07 mai 21 kl. 18:39

Meir ruskøyring

Talet på ruskøyringssaker i Noreg aukar for andre året på rad. UP-sjef Jon Steven Hasseldal trur at pandemi og heimekontor kan vere ein av årsakene til den negative utviklinga..

NRK - 14 feb. 21 kl. 17:55

Telenor bekymret for Myanmar

Telenor har igjen fått pålegg fra militærjuntaen i Myanmar om å stenge for utvalgte nettsteder og IP-adresser, uten en bekreftet sluttdato. Siden starten av februar har Telenor fått tolv ulike pålegg. Telenor sier de er dypt bekymret for utviklingen..

NRK - 06 april 21 kl. 14:20

Bjarte Myrhol legg opp

Landslagskaptein for Norge, Bjarte Myrhol, legg opp etter OL i Tokyo, melder Norges Håndballforbund. 38-åringen har vore blant dei beste linjespelarane i verda i mange år. Han har fått med seg to VM-sølv med landslaget, og spelar i Skjern i Danmark..

NRK - 07 april 21 kl. 11:20

Solberg legg fram gjenopningsplan

Straks legg statsminister Erna Solberg fram plan for gjenopninga av Noreg. Utgreeinga og debatten i Stortinget startar kl. 11.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere raketter fra Gaza

Flere raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

NRK - 2 timer siden

Verft stengt grunna smitte

Skipsverftet Vard Langsten i Tomrefjorden i Vestnes kommune vil halde stengt til dei har fått svar på fleire koronaprøver. Seks tilsette testa positivt i går. Totalt 24 personar er no stadfesta smitta ved verftet..

NRK - 2 timer siden

Koronasmitten sprer seg

Sist døgn er det påvist 80 nye smittetilfeller i Telemark. De er fleste er påvist i Skien, som har fått påvist 48 nye smittetilfeller. Porsgrunn har 24 nye, Notodden fem, Bamble to og Drangedal én.

NRK - 1 time siden

Påbyr hjemmekontor

Tønsberg kommune påbyr hjemmekontor for alle som kan ha det, for å dempe aktiviteten Det vedtok formannskapet i går. Stigende lokal smitte, stort smittetrykk i kommuner rundt og villsmitte gjør at lokale smittetiltak forlenges fram til 26. mai..

NRK - 45 minutter siden

Strålingen øker i Tsjernobyl

Strålingen etter atomkatastrofen i Tsjernobyl har blitt sterkere i det siste, viser målinger. Forskere mener noe er i ferd med å skje i de nedgravde restene..

NRK - 1 time siden

Revidert nasjonalbudsjett

I dag kommer nasjonal budsjett. Regjeringen foreslår eksra satsinger på flere milliarder kroner for å takle koronakrisen. Til kommunene foreslår regjeringen at de får 7,3 milliarder kroner ekstra per år..

NRK - 1 time siden

Tok med seg ulvevalp fra skogen

Ungdommer i Hagfors i Sverige trodde de hadde funnet en liten en hundevalp i skogen rundt Lesjöfors sist helg, og tok den med seg. Det viste seg å være en ulvevalp. Ettersom valpen var både svak og ikke ville klare seg om den ble satt ut igjen i naturen, ble den avlivet søndag kveld, skriver Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea: – Ingen smittetilfeller

Nord-Korea har opplyst Verdens helseorganisasjon at det ikke er avdekket et eneste tilfelle av covid-19 blant 25.986 testede i april. I sin ukerapport gjengir WHO at smittetestene i Nord-Korea også omfatter 751 personer som mellom 23.

NRK - 1 time siden

138 nye smittede i Oslo

Det er registrert 138 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 33 over snittet de sju foregående dagene. 138 tilfeller er 75 flere enn på søndag, men 28 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt