NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 04:57

NRK - 15 mars 21 kl. 12:27

Leger vil stenge ned Tyskland igjen

For å unngå at Tyskland blir kastet inn i en farlig tredje bølge med koronasmitte, må man tilbake til en ny nedstenging, varsler intensivleger i landet. – Fra de dataene vi har nå, og med spredningen av den britiske mutasjonen, vil vi sterkt oppfordre til at vi går tilbake til en nedstenging for å unngå en kraftig tredje bølge, sier Christian Karagiannidis, sjef for det tyske akuttmedisinske registeret, til AFP. Tyskland har registrert en økning i nye smittetilfeller siden landet gradvis begynte å lempe på restriksjonene i slutten av februar. Skoler, frisører og enkelte forretninger fikk lov til å gjenåpne delvis. (©NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, Christian Karagiannidis, AFP, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leger, vil, stenge, ned, Tyskland, igjen
NRK - 23 mars 21 kl. 20:01

NHO sier hoteller må stenge

NHO Reiseliv varsler at de fleste hoteller og serveringssteder nå må stenge helt ned, og ber om nye krisepakker raskt. Sammen med skjenkeforbudet gjør tometersregelen at de fleste serveringssteder og hoteller må stenge helt ned, sier Kristin Krohn Devold, administrerende direktør, til E24..

E24 - 08 feb. 21 kl. 19:26

– Vi ser ikke logikken i å stenge alle byggeplasser fordi det har vært smitte på to

Tirsdag vil Bergen vurdere om store byggeplasser skal stenge ned. – Vi ser ikke helt logikken i å stenge alle byggeplasser fordi det har vært smitte på to, mener bransjen selv..

Aftenposten - 26 april 21 kl. 10:41

Da han fikk ALS, ba han selv om å bli vurdert av flere leger. Få leger henviser alvorlig syke pasienter videre.

Helseminister Bent Høie mener flere leger bør informere alvorlig syke om at de kan få fornyet vurdering eller hjelp til….

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 22:45

Dette smitteverntiltaket er leger mer kritiske til enn resten av befolkningen

Støtten til smitteverntiltak er jevnt over stor i befolkningen. Men leger er mer kritiske til å stenge skoler og….

NRK - 11 mai 21 kl. 08:42

Hver fjerde skole måtte stenge

I vinter førte økt smittetrykk til at en av fire skoler var nødt til å stenge helt eller delvis. Hver sjette skole hadde problemer med å få tak i elevene. I perioden 4.

Dagbladet - 07 feb. 21 kl. 11:10

Vil stenge ned Bergen, Ulvik og Kvam

Etter flere mutantutbrudd i Bergen, vil Helsedirektoratet stenge ned byen og Ulvik og Kvam kommuner. I kommunene rundt, anbefaler de forsterkede tiltak..

Dagbladet - 09 april 21 kl. 04:52

Nekter å stenge ned: - Frihet er uvurderlig

Brasil fortsetter å slå dystre coronarekorder, og helsevesenet er i ferd med å knele. Men president Jair Bolsonaro vil ikke stenge ned landet..

NRK - 08 feb. 21 kl. 02:23

Dubai vil ikke stenge ned

Selv om smittetallene har skutt i været etter nyttår, vil ikke Dubai stenge grensene for turister. Dubai er blitt en tilfluktshavn for turister som vil slippe unna nedstengte hjemland. – Vi må jobbe oss gjennom pandemien, sier turistsjefen..

E24 - 15 feb. 21 kl. 06:36

Mulig streik kan stenge ned Johan Sverdrup-feltet

I dag starter meklingen mellom fagforeningen SAFE og Norsk olje og gass. En mulig streik kan ramme aktiviteten ved terminalen på Mongstad - og stenge ned Johan Sverdrup-feltet..

NRK - 26 feb. 21 kl. 08:52

Paris vurdere ny lockdown

Den franske regjeringen vurderer et forslag om å stenge ned landets hovedstad Paris og 19 andre regioner for å stoppe smitten av covid-19. En talsmann for regjeringen sier til nyhetsbyrået Reuters at det kan bli aktuelt å stenge ned hovedstaden i tre nye uker fra begynnelsen av mars hvis smitten øker ytterligere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 1 time siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 1 time siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 2 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..

NRK - 3 timer siden

Beslagla gasspistol i Otta

Ved Otta fikk politiet melding om en passasjer i en bil som holdt i et skytevåpen synlig. Ble stanset politiet, og en mann i 20-årene blir anmeldt for forholdet. En gasspistol ble beslaglagt, rapporterer Innlandet politidistrikt..

NRK - 3 timer siden

100 personer var samlet i Ålesund

Ved Geileberget i Ålesund avsluttet politiet en fest med nærmere 100 personer som var samlet natt til 17. mai. Det skal ha vært mye støy, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Rundt 400 samlet i Gjøvik

Politiet i Innlandet anslår at rundt 400 ungdommer og deriblant russ samlet seg ved en bensinstasjon ved Mjøsstranda i Gjøvik sentrum natt til 17. mai. De melder om ordensforstyrrelser, slagsmål og smittevernmessige utfordringer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt