Dagbladet > Nyheter

Saturday, 18 September, 03:27

Dagbladet - 25 jul 21 kl. 20:41

Legens bønn: - Det er for seint

Oppfordrer innbyggerne i Alabama om å ta vaksinen. Staten er i dag den med færrest fullvaksinerte i hele USA..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Alabama, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Legens, bønnDet er , for, seint
Dagbladet - 16 jun 21 kl. 17:26

Reagerer på endring: - For seint

Fullvaksinerte Caroline Roland (28) måtte på karantenehotell i mai. Hun mener dagens regelendring kom for seint..

NRK - 04 jun 21 kl. 22:06

Leger kan nekte skrive ut Janssen

Legene kan nekte å skrive ut Janssen-vaksinen hvis de mener det ikke er forsvarlig. Det melder VG. Helsedirektoratet har jobbet i tre uker for å få plass en frivillig ordning der de som ønsker det kan ta Janssen-vaksinen utenfor FHIs offisielle vaksinasjonsprogram, etter ønske fra regjeringen.

NRK - 28 jul 21 kl. 16:19

Dømt for falske koronasertifikat

En lege i Göteborg er dømt for svindel og forfalskning av dokumenter etter å ha laget falske koronasertifikater, skriver SVT. I april 2020 startet den dømte legen et selskap som tilbød raske svar på PCR-tester til reiselystne svensker. Men pasienter og konkurrenter ble raskt mistenkelige overfor legens virksomhet, fordi svartiden på koronatestene i noen tilfeller var så kort som to timer.

Dagbladet - 16 apr 21 kl. 09:32

Minst åtte døde etter masseskyting

Flere er skutt i en masseskyting Seint torsdag kveld lokal tid i Indianapolis i USA. Politiet bekrefter at åtte er døde..

NRK - 24 apr 21 kl. 08:41

Par forlét karantenehotell

Eit par som hadde forlate karantenehotellet dei vart vist til på Gardermoen, vart seint fredag kveld stoppa av politiet, melder Romerikes Blad. Paret vert politimelde og får ei bot. Tysdag opplyste Øst politidistrikt til Dagbladet at dei så langt har registrert 74 politimeldingar om brot på regelverket om karantenehotell..

NRK - 26 apr 21 kl. 05:42

Pågrepet for trusler

En mann i 50 åra ble seint i går kveld pågrepet på Raufoss etter å ha kommet med trusler mot naboen sin. Han ble også anmeldt for ordensforstyrrelse og kjørt til sentralarresten..

NRK - 30 apr 21 kl. 06:23

Vil ha pelsnæringa på museum

Jærmuseet vil dokumentere historia til pelsdyrnæringa, men er seint ute. Det er berre ni farmar som driv ennå her i landet, og covid-19 gjer at dei ikkje slepp inn folk på besøk. Nå lovar pelsbøndene å bidra med sine eigne filmar..

NRK - 04 maj 21 kl. 07:24

Alvorlig og stabil etter ulykka

Politiet fortsetter i dag etterforskninga på stedet etter at en motorsykkelfører kjørte utfor veien ved Korsnes på Hamarøya. Ulykka skjedde seint i går kveld, og det var forbipasserende som fant mannen og varsla nødetatene. Den alvorlig skadde mannen ble sendt med luftambulanse til sykehuset i Tromsø.

NRK - 04 maj 21 kl. 07:24

Motorsyklist stabil etter ulykke

Politiet fortsetter i dag etterforskninga på stedet etter at en motorsykkelfører kjørte utfor veien ved Korsnes på Hamarøya. Ulykka skjedde seint i går kveld, og det var forbipasserende som fant mannen og varsla nødetatene. Den alvorlig skadde mannen ble sendt med luftambulanse til sykehuset i Tromsø.

NRK - 07 maj 21 kl. 09:14

Åtte nye smitta i Ålesund

Ålesund kommune fekk seint torsdag kveld meldt om åtte personar med koronasmitte. Fleire av tilfella er knytte til utbrotet ved Jugendby barnehage. Det fører og til at Ålesund internasjonale skule er stengt i dag og ei gruppe er sett i karantene.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Mye verre utslipps-bombe enn fryktet

De dødelige skogbrannene som herjet i Australia i slutten av november 2019 og starten av 2020 var dobbelt så ille for miljøet enn det som tidligere er beregnet..

Dagbladet - 6 timer siden

Ny løslatelse: - Mistanken er svekket

For andre gang har politiet pågrepet og siktet noen for å ha skutt to unge menn på Trosterud. Begge gangene har de siktede blitt løslatt etter svekket mistanke..

Dagbladet - 6 timer siden

Slår alarm om rumpe-snus

Danske ungdommer skjuler nikotinposer i endetarm, vagina og under forhuden. Nå vil regjeringen øke prisene for å sette en demper på salget..

Dagbladet - 6 timer siden

Glenn skal dø: - Totalt knust

Glenn Råna ble diagnostisert med ALS like før sommeren begynte. Den siste tiden har han mistet mye krefter og merker at kroppen blir svakere, men ikke viljestyrken..

Dagbladet - 6 timer siden

«Kode rød» for menneskeheten

- Tiden er i ferd med å renne ut, sier generalsekretær Karoline Andaur i Verdens naturfond (WWF) om FNs generalsekretær António Guterres uttalelse om at verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming..

Dagbladet - 7 timer siden

Tre barn drept - moren siktet

Et tvillingpar på to år og deres seks år gamle søster ble funnet døde i et hus på New Zealand..

Dagbladet - 7 timer siden

- Håper på løslatelse

Saad Jirde (55) får lørdag prøvet dødsdommen sin i Høyesterett i Somaliland. To juridiske dommere og en sharia-dommer avgjør om nordmannen blir løslatt eller henrettes..

Dagbladet - 8 timer siden

Kan være snakk om dager

Det ligger an til full gjenåpning i løpet av september. Helseminister Bent Høie (H) ønsker ikke å peke på en eksakt gjenåpningsdato, men framholder at de nærmeste dagene og ukene blir avgjørende..

Dagbladet - 9 timer siden

Ozonhullet større enn Antarktis

Uvanlig vekst..

Dagbladet - 12 timer siden

Fant fire lik i maisåker

Fire personer ble nylig funnet skutt og drept i en maisåker, men ingen vet hvordan likene havnet der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt