NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 16:26

NRK - 01 sep 21 kl. 11:57

Ledigheten går fortsatt ned i EU

Arbeidsledigheten i EU falt med 0,2 prosentpoeng til 6,9 prosent i juli. I eurosonen var nedgangen like stor, og ledigheten endte på 7,6 prosent. Den sesongjusterte ledigheten fortsetter dermed de siste månedenes nedadgående trend både i hele EU og i de 19 landene som bruker unionens fellesvaluta, viser tall fra EUs statistikkbyrå Eurostat. Ledigheten er høyest i Hellas, som ligger på 14,6 prosent, fulgt av Spania med 14,3 prosent. Lavest ledighet har Tsjekkia, med 2,8 prosent.
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, EUs, Eurostat, Hellas, Spania, Tsjekkia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ledigheten, gårfortsatt , nedi EU
NRK - 29 sep 21 kl. 06:04

Børsfall i Kina og Japan

Børsene i Asia åpnet med nedgang onsdag. Dagen i forveien preget frykt for økt inflasjon og svak vekst også markedene i USA og Europa. I Fastlands-Kina gikk Shanghai Composite-indeksen ned 0,8 prosent etter åpning, mens Shenzhen Composite, landets nest største børs, gikk ned like mye.

E24 - 21 maj 21 kl. 13:56

41 næringseiendommer i Stavanger sentrum står ledige

Aldri før har det vært flere ledige kvadratmeter med kontorlokaler i Stavanger sentrum enn nå. Den totale ledigheten i regionen er også rekordhøy..

Aftenposten - 16 jun 21 kl. 07:37

Nav tror ledigheten er tilbake på «normalen» i 2022: – En stor lettelse

Arbeidsmarkedet vil returnere til normalt mye raskere enn tidligere antatt, viser ferske prognoser fra Nav..

E24 - 16 jun 21 kl. 07:42

Nav tror ledigheten er tilbake på «normalen» i 2022: – En stor lettelse

Arbeidsmarkedet vil returnere til normalt mye raskere enn tidligere antatt, viser ferske prognoser fra Nav..

NRK - 16 jun 21 kl. 07:52

Nav tror ledigheten synker i 2022

– Vi regner med at vi får et helt normalt arbeidsmarked i 2022, sier Nav-direktør Hans Christian Holte til NRK. Han baserer seg på en svært positiv prognose for tredje kvartal. Nav regner at den registrerte arbeidsledigheten synker fra 3,3 prosent i 2021 til 2,6 prosent i 2022..

Klartale - 16 jun 21 kl. 10:14

«Normal» arbeidsledighet i 2022

Nav tror arbeids-ledigheten vil være som normalt i 2022. Det er mye tidligere enn forventet..

E24 - 17 jun 21 kl. 05:47

Razzia mot regimekritisk avis i Hongkong - markant fall i Tokyo

Det er en turbulent morgen i Asia- og Stillehavsområdet. Tokyo-børsen faller markant etter gårsdagens rentemøte i den amerikanske sentralbanken. Markedet er tilnærmet flatt i Sydney etter fall i ledigheten, mens opptøyene i Hongkong eskalerer..

NRK - 17 jun 21 kl. 06:25

Tøft for nyutdannede under pandemi

Mange nyutdannede sliter med å få seg jobb, flere jobber ufrivillig deltid og flere mener de er overkvalifisert til den jobben de har fått. Det kommer fram i en spørreundersøkelse blant unge som fullførte en master- eller bachelorgrad våren 2020, skriver Kunnskapsdepartementet. Ledigheten blant nyutdannede med mastergrad økte fra 6,8 prosent i 2019 til 8,5 prosent i 2020.

E24 - 17 jun 21 kl. 05:47

Handelsstopp i Next Digital etter razzia mot regimekritisk avis

Det er en turbulent morgen i Asia- og Stillehavsområdet. Tokyo-børsen faller markant etter gårsdagens rentemøte i den amerikanske sentralbanken. Markedet er tilnærmet flatt i Sydney etter fall i ledigheten, mens politiet har gått til aksjon i Hongkong..

E24 - 23 jun 21 kl. 07:00

E24-podden: Forsvinner ledigheten eller er den seig som sirup?

I denne episoden ser E24-podden nærmere på dem som har falt utenfor under denne pandemien, og hva som skjer med dem etterpå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 15 minutter siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 15 minutter siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 1 time siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 1 time siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..

NRK - 1 time siden

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik.

NRK - 1 time siden

SV åtvarar mot Frp-samarbeid

SV-leiar Audun Lysbakken åtvarar regjeringa mot å søke støtte frå Frp for å få gjennomslag for saker. Senterpartiet utelukkar ikkje eit samarbeid med Frp når regjeringa skal greie ut ulv- og bjørnebestanden. Eit samarbeid med høgresida vil påverke forholdet SV har til regjeringa, seier Lysbakken til NRK..

NRK - 2 timer siden

Namna på dei drepne frigjevne

Politiet offentleggjorde laurdag dei fem som blei drepne på Kongsberg onsdag kveld. – Andréa Meyer (52) – Hanne Merethe Englund (56) – Liv Berit Borge (75) – Gunnar Erling Sauve (75) – Gun Marith Madsen (78).

NRK - 2 timer siden

Svekket hypotese om konvertering

Politiet mener at hypotesen om at den Kongsberg-siktedes omtalte konvertering til islam er svekket. – Hypotesen at han kanskje ikke har gjort dette veldig seriøst, sier politiinspektør Per Thomas Omholt i Sørøst politidistrikt på en pressebrif lørdag ettermiddag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt