NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 11:13

NRK - 25 jan 23 kl. 09:38

Lasteskip sank mellom Japan og Sør-Korea – 14 plukket opp av havet

Åtte personer er savnet fra et lasteskip som sank i havet mellom Sør-Korea og Japan. 14 er funnet av redningsmannskaper, hvorav de fleste skal være bevisstløse. Sørkoreansk kystvakt bistår japansk kystvakt i redningsaksjonen. Ni av besetningsmedlemmene som er plukket opp av havet, er fortsatt bevisstløse, opplyste sørkoreanske myndigheter onsdag ettermiddag. Samtlige skulle flys til Japan for behandling.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Korea, Japan, Jin Tian, Danjo, Ntb-afp-ap

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lasteskip, sank, mellom, Japanog , Sør-Korea14 , plukket, opp, av havet
NRK - 25 jan 23 kl. 05:06

Lasteskip har sunket – 9 personer savnet

Et Hongkong registrert lasteskip med 22 personer ombord har sunket i sjøen mellom Japan og Sør-Korea. Tretten personer har blitt reddet, ni er fortsatt savnet, melder kystvakta i Japan. Mannskapet er fra Kina og Myanmar.

NRK - 25 jan 23 kl. 05:06

Lasteskip har sunket – 18 personer savnet

Et lasteskip med 22 personer ombord har sunket i sjøen mellom Japan og Sør-Korea. Fire kinesiske statsborgere har blitt reddet, og det søkes etter de 18 andre som var ombord, melder kystvakta i Japan. Et fly er på stedet og to skip er på vei for å bistå i søket etter de 18 som er savnet, melder nyhetsbyrået AFP.

Klartale - 25 okt 22 kl. 06:00

Dette er konflikten mellom Nord-Korea og Sør-Korea

Det har lenge vært konflikt mellom Nord-Korea og Sør-Korea. Før het landet bare Korea. Korea var en koloni under Japan fra 1910 til 1945.

Klartale - 25 okt 22 kl. 06:00

Dette er konflikten mellom Nord-Korea og Sør-Korea

Det har lenge vært konflikt mellom Nord-Korea og Sør-Korea. Før het landet bare Korea. Korea var en koloni under Japan fra 1910 til 1945.

Klartale - 20 dec 22 kl. 15:30

Fikk du med deg disse fotballstjernene?

Lionel Messi og Argentina er verdensmestere i fotball. De vant over Frankrike søndag kveld.Under et mesterskap er det ofte folk får øynene opp for nye stjerner.

NRK - 15 dec 22 kl. 01:35

Lasteskip på grunn

Et lasteskip har gått på grunn mellom Kristiansund og Smøla, melder VG. Ifølge operasjonsleder Leif Arne Mork i Møre og Romsdals politidistrikt skal det være udramatisk. Det er ikke meldt om personskade.

NRK - 06 okt 22 kl. 03:06

Minst 15 døde utenfor Hellas

Minst 15 mennesker er døde etter at to båter med migranter sank i gresk farvann sent onsdag. Natt til torsdag leter redningsmannskapene etter mange savnede. De 15 omkomne er funnet i nærheten av øya Lesvos, etter at en gummibåt med rundt 40 mennesker om bord sank.

NRK - 19 dec 22 kl. 05:10

Thailandsk krigsskip sank i dårlig vær – 75 reddet

En korvett fra den thailandske marinen fikk problemer i kraftig uvær og sank søndag i Thailand bukta. 75 personer er reddet, men flere er fortsatt i vannet. Mandag formiddag opplyser marinen at 31 personer fortsatt ligger i sjøen etter forliset.

NRK - 16 jan 23 kl. 09:24

Lasteskip på grunn i Bosporos-stredet

Et lasteskip på vei fra Ukraina har gått på grunn i Bosporos-stredet, som nå er midlertidig stengt for skipstrafikk, opplyser tyrkiske myndigheter. Det 142 meter lange lasteskipet MKK-1 er registrert i Palau, og det er uklart hva det har i lasten..

NRK - 25 jan 23 kl. 08:51

Lasteskip har grunnstøtt ved Buefjorden

Et lasteskip har grunnstøtt ved Buefjorden utenfor Førde. Det melder Redningsselskapet på Twitter. Redningsselskapet er på vei, og hovedredningssentralen koordinerer responsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Obos-prisene opp 7 prosent i Oslo

Prisene for brukte Obos-boliger i Oslo steg 7 prosent fra desember til januar. På landsbasis gikk prisene opp 5,5 prosent, skriver Obos i en pressemelding. – Dette var mer enn forventet.

NRK - 5 minutter siden

SV-splittelse om ny nestleder

Valgkomiteen i SV er delt på midten i spørsmålet om Lars Haltbrekken eller Marian Hussein bør bli ny nestleder i partiet. I dag legger valgkomiteen fram sin innstilling. Fire av valgkomiteens medlemmer vil ha den mangeårige lederen av Naturvernforbundet, Lars Haltbrekken, som ny nestleder.

NRK - 5 minutter siden

Kreml: Amerikanske langdistanseraketter vil eskalere krigen

Langdistanserakettene som skal være del av en ny pakke med militærbistand til Ukraina fra USA, vil trappe opp krigen, men ikke endre dens kurs, ifølge Kreml. Kreml-talsmann Dmitrij Peskov kom med utspillet onsdag. Han sa også at det ikke er lagt noen planer om samtaler mellom Russlands president Vladimir Putin og USAs president Joe Biden.

NRK - 15 minutter siden

E24: Flyr konkurs med 2,4 milliarder kroner i gjeld

Flyselskapet Flyr begjærte seg konkurs tirsdag kveld, etter en mislykket jakt på friske penger. Nå tar bobestyrer Stine Snertingdalen over ansvaret. Av kjennelsen til Oslo tingrett går det frem at den samlede gjelden til Flyr er på 2,44 milliarder kroner.

NRK - 10 minutter siden

Oppdrettsnæringen kan få strengere permitteringsregler

Fiskeindustrien regler for bruk av permittering, kan endres. En arbeidsgruppe er satt ned for å se om særreglene er godt nok tilpasset dagens arbeidsliv. I dag slipper fiskeindustrien å betale lønnen til permitterte ansatte i de første 15 dagene.

NRK - 15 minutter siden

Rapport: Saudi-Arabia henretter langt flere enn før

Saudi-Arabia har henrettet neste dobbelt så mange etter at kong Salman og kronprins Mohammed bin Salman kom til makten, sammenlignet med årene før. Over 1.000 mennesker er blitt henrettet under dagens regime, viser en oversikt fra Reprieve og European Saudi Organisation for Human Right.

NRK - 15 minutter siden

Endring i matprisene

Rema 1000 og Coop Extra har økt matprisene betraktelig, mens Kiwi har holdt igjen. Det viser NRKs egen kartlegging. Det billigste toalettpapiret hos Extra har blitt 40 prosent dyrere og koster 24,90, mens det billigste toalettpapiret hos Rema har økt med 15 prosent til 19,50.

NRK - 30 minutter siden

Pågrepet og siktet for drapsforsøk

En ung mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo sentrum natt til fredag 20. januar. Det skriver VG.

NRK - 45 minutter siden

Nøstvettunnelen stengt - Brann i bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en bil. Personen i bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..

NRK - 30 minutter siden

Energikommisjonen sår tvil om klimamåla

Regjeringa får i dag tilrådingar til ein ny energipolitikk, men komiteen er ikkje sikker på om vi har nok kraft til å nå klimamåla for 2030. Kommisjonen konkluderer med at klimamåla for 2030 per i dag «ser svært ambisiøse ut». Men at «politisk vilje» og upopulære val framleis kan tippe vektskåla: – Alt må gå mykje kjappare enn det gjer i dag, seier ei kjelde i Energikommisjonen til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com