NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 12:20

NRK - 24 okt 21 kl. 12:54

Lasteskip kolliderte vest for Istanbul

To lasteskip har kollidert i Marmarahavet utenfor Tekirdağ-provinsen, vest for Istanbul. Det var to skip registrert i henholdsvis Panama og Barbados som var involvert i sammenstøtet, skriver Hurriyet Daily News. Ingen personer ble skadd, men skipene er påført materielle skader og fikk assistanse fra slepebåter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Marmarahavet, Tekirdağ, Istanbul, Panama, Barbados, Hurriyet Daily News

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lasteskip, kolliderte, vest, for, Istanbul
NRK - 25 jan 23 kl. 09:38

Lasteskip sank mellom Japan og Sør-Korea – 14 plukket opp av havet

Åtte personer er savnet fra et lasteskip som sank i havet mellom Sør-Korea og Japan. 14 er funnet av redningsmannskaper, hvorav de fleste skal være bevisstløse. Sørkoreansk kystvakt bistår japansk kystvakt i redningsaksjonen.

VG - 24 okt 23 kl. 09:38

Flere savnet etter at to lasteskip kolliderte i nærheten av Helgoland

Flere er savnet etter at to lasteskip kolliderte. En person ble reddet opp fra vannet, ifølge Bild..

NRK - 24 mar 22 kl. 16:19

Dansk lasteskip mistet 90 konteinere

Et lasteskip som blir operert av Mærsk, på vei fra Kina til USA, har mistet 90 konteinere under uvær i Stillehavet, opplyser det danske rederiet. Ni av de 90 konteinerne som forsvant i kraftig sjøgang rundt 2.200 kilometer øst for Japan, inneholdt farlig gods i form av litium-ion-batterier, ifølge Maersk.

NRK - 20 nov 23 kl. 09:51

Tyrkisk lasteskip har forlist i Svartehavet

Et tyrkisk lasteskip har forlist og sunket i Svartehavet og alle de tolv om bord fryktes omkommet. Lasteskipet Kafkametler sank etter å ha blitt slått flere ganger mot en molo utenfor havnen i Eregli, rundt 200 kilometer øst for Istanbul. Det var dårlig vær og en bølgehøyde på rundt 5 meter da ulykken skjedde søndag.

NRK - 30 aug 22 kl. 03:59

Lasteskip har strandet utenfor Gibraltar etter kollisjon

Et lasteskip med flere hundre tonn olje har strandet utenfor Gibraltars østkyst etter en kollisjon med et annet skip, melder nyhetsstedet GBC Online. Lasteskipet OS 35 kolliderte med skipet ADAM LNG på vei ut av bukten. Nå ligger OS 35 rundt 200 meter fra land, etter å ha blitt henvist dit av havnemyndighetene.

NRK - 24 okt 23 kl. 12:44

Dykkere søker etter tegn på liv etter båtkollisjon i Tyskland

Én person er funnet død, fire er savnet og to er reddet opp, etter at to lasteskip kolliderte i Nordsjøen tirsdag morgen, opplyser den tyske havarikommisjonen. De skal alle være en del av mannskapet på det ene fartøyet, som, ifølge den tyske avisen Bild, sank etter kollisjonen. To fra mannskapet skal være reddet opp av et annet lastefartøy, ifølge talsmann Christian Stipeldey i havarikommisjonen.

NRK - 24 okt 23 kl. 12:44

Dykkere leter etter livstegn etter båtkollisjon i Tyskland

Én person er funnet død, fire er savnet og to er reddet opp, etter at to lasteskip kolliderte i Nordsjøen tirsdag morgen, opplyser den tyske havarikommisjonen. De skal alle være en del av mannskapet på det ene fartøyet, som, ifølge den tyske avisen Bild, sank etter kollisjonen. Ifølge Bild skal det være britiske «Verity» (se arkivbilde), et lasteskip på 91 meter som har sunket.

VG - 10 jun 24 kl. 08:35

Lasteskip kolliderte med fortøyd ferge på Nesna i Nordland

Bilfergen Vardehorn ble påkjørt av et lasteskip mens fergen lå fortøyd ved kai på Nesna i natt. Besetningen på syv lå og sov om bord på fergen..

NRK - 14 nov 22 kl. 20:22

Bjørg (23) og Marte (23) deporteres fra Vest-Sahara

De to norske studentene Bjørg Helene Lorentzen og Marte Hettervik ble søndag anholdt av marokkanske myndigheter og deporteres nå ut av okkuperte Vest-Sahara. De hadde nettopp forlatt hotellet de bodde på i El Aaiún da de ble konfrontert av flere menn som hevdet de kom fra myndighetene. – Vi fikk ikke se noen identifkasjon av dem.

VG - 07 aug 22 kl. 18:49

To «blindpassasjerer» funnet på lasteskip i Hardanger

To blindpassasjerer snek seg om bord på et lasteskip i Vest-Afrika. Etter ti dager uten mat ble de funnet i pumperommet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppen var i Stavanger for å undersøke gjenstand

Politiet fant en liten bombelignende gjenstand på en kjenning av politiet forrige uke. Den har blitt oppbevart av politiet fram til nå, sier operasjonsleder i politiet Olaug Bjørnsen. I dag landa to representanter for bombegruppa i Stavanger for å undersøke gjenstanden.

NRK - 5 minutter siden

Over 10 millioner mennesker fordrevet i Sudan

Siden krigens start i april 2023, har mer enn 10 millioner mennesker blitt drevet fra hjemmetne sine, ifølge den internasjonale organisasjonen for migrason (IOM). Over 20 prosent av befolkningen har blitt fordrevet enten internt eller på tvers av landegrensene..

NRK - 30 minutter siden

Stavanger Aftenblad: Politiet hentet ut bombeliknende gjenstand på SUS

Tirsdag formiddag landet politihelikopteret med to representanter fra bombegruppen på Stavanger Universitetssykehus. Der har de hentet ut en mulig bombelignende gjenstand (IOD), Stavanger Aftenblad. – Det er ingen dramatikk, sier operasjonsleder til avisen.

NRK - 45 minutter siden

Minst 13 drept i angrep på Gaza

Tirsdag er minst 13 personer drept i israelske angrep på Gazastripen, ifølge palestinske helsemyndigheter. IDF skriver selv på Telegram at de fortsetter kampene i Rafah og sentrum av Gaza. Luftforsvaret har angrepet over 40 mål det siste døgnet, sier de..

NRK - 1 time siden

Russland krev svar om Zelenskyjs fredstoppmøte

Russland må forstå kva president Zelenskyj meiner med omgrepet «fredstoppmøte» før det blir aktuelt å seie ja til ein invitasjon, seier Kremls pressetalsmann Dmitrij Peskov tysdag. President Volodymyr Zelenskyj sa måndag at Russland burde vere til stades under eit neste toppmøte om krigen i Ukraina. Det første vart halde i Sveits i juni, og der deltok ikkje representantar frå Russland eller Kina.

NRK - 1 time siden

Fire ministre går av i Wales

Fire ministre har trukket seg fra den walisiske regjeringen, melder Sky News. Det gjelder Mick Antoniw, Julie James, Lesley Griffiths og Jeremy Miles. På X begrunner de dette med mistillit til sin leder.

NRK - 1 time siden

Tybring-Gjedde har krav på nær en halv million

Den eksluderte Frp-politikeren Christian Tybring-Gjedde har krav på et årlig tilskudd på 472.000 kroner som uavhengig representant, i tillegg til stortingslønna på 1.171.

NRK - 1 time siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 1 time siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 3 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com