NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:44

NRK - 25 jan 23 kl. 05:06

Lasteskip har sunket – 18 personer savnet

Et lasteskip med 22 personer ombord har sunket i sjøen mellom Japan og Sør-Korea. Fire kinesiske statsborgere har blitt reddet, og det søkes etter de 18 andre som var ombord, melder kystvakta i Japan. Et fly er på stedet og to skip er på vei for å bistå i søket etter de 18 som er savnet, melder nyhetsbyrået AFP. Lasteskipet sendte ut nødsignal rundt klokken 23.15 lokal tid tirsdag kveld, ifølge kystvakta..
Les mer på NRK


Les mer om:
Japan, Sør-Korea, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lasteskiphar , sunket18 personer , savnet
NRK - 25 jan 23 kl. 05:06

Lasteskip har sunket – 9 personer savnet

Et Hongkong registrert lasteskip med 22 personer ombord har sunket i sjøen mellom Japan og Sør-Korea. Tretten personer har blitt reddet, ni er fortsatt savnet, melder kystvakta i Japan. Mannskapet er fra Kina og Myanmar.

NRK - 25 jan 23 kl. 09:38

Lasteskip sank mellom Japan og Sør-Korea – 14 plukket opp av havet

Åtte personer er savnet fra et lasteskip som sank i havet mellom Sør-Korea og Japan. 14 er funnet av redningsmannskaper, hvorav de fleste skal være bevisstløse. Sørkoreansk kystvakt bistår japansk kystvakt i redningsaksjonen.

NRK - 15 dec 22 kl. 01:35

Lasteskip på grunn

Et lasteskip har gått på grunn mellom Kristiansund og Smøla, melder VG. Ifølge operasjonsleder Leif Arne Mork i Møre og Romsdals politidistrikt skal det være udramatisk. Det er ikke meldt om personskade.

NRK - 16 jan 23 kl. 09:24

Lasteskip på grunn i Bosporos-stredet

Et lasteskip på vei fra Ukraina har gått på grunn i Bosporos-stredet, som nå er midlertidig stengt for skipstrafikk, opplyser tyrkiske myndigheter. Det 142 meter lange lasteskipet MKK-1 er registrert i Palau, og det er uklart hva det har i lasten..

NRK - 25 jan 23 kl. 08:51

Lasteskip har grunnstøtt ved Buefjorden

Et lasteskip har grunnstøtt ved Buefjorden utenfor Førde. Det melder Redningsselskapet på Twitter. Redningsselskapet er på vei, og hovedredningssentralen koordinerer responsen..

NRK - 19 jan 23 kl. 16:00

Dykkerulykke i Arendal knyttes til sunket båt

Mannen som døde i forbindelse med en dykkerulykke på Saltrød i Arendal på tirsdag denne uken skal obduseres. Det melder VG. Politiet sier til avisen at hendelsen etterforskes som en ulykke i forbindelse med fritidsdykking, og at ulykken knyttes til en sunket båt på stedet..

NRK - 11 okt 22 kl. 22:43

Leter etter savnet person i havet i Vesterålen

Tirsdag kveld pågår det et søk på havet etter en savnet person ved Melbu i Hadsel kommune. Det sier Hovedredningssentralen i Nord-Norge. – Vi leter etter en savnet vindsurfer i området Melbu og Hadselfjorden.

NRK - 04 okt 22 kl. 06:10

EU fortsetter å importere atombrensel fra Russland

Samtidig som EU har begrenset bruken av russisk olje og gass, fortsetter medlemslandene å importere og eksportere atombrensel, som ikke er underlagt sanksjoner. Både den ukrainske regjeringen og miljøaktivister er oppgitte over denne handelen. Et lasteskip med uran satte ut fra den franske havnen i Dunkerque sist torsdag med kurs mot den russiske havnen Ust-Luga.

NRK - 25 okt 22 kl. 05:10

Ukraina hevder russiske inspektører forsinker lasteskip

Ukraina anklager Russland for å med overlegg forsinke ankomsten til 165 skip som er på vei fra Tyrkia for å lastes med ukrainsk korn. Russlands inspektører har «betydelig forlenget inspeksjonen av fartøy … som følge av det har mer enn 165 fartøy blitt stående i kø i nærheten av Bosporosstredet, og dette tallet vokser hver dag», heter det i en uttalelse fra det ukrainske utenriksdepartementet. (NTB).

NRK - 31 okt 22 kl. 05:23

FN forsøker å redde kornavtalen

FN, Tyrkia og Ukraina presser på for å opprettholde kornavtalen i Svartehavet, skriver Reuters. Det til tross for at Russland har trukket seg fra avtalen, som har gjort det mulig å eksportere landbruksprodukter til verdensmarkedene. FN sier ifølge BBC at totalt 16 lasteskip vil transportere korn gjennom den humanitære sjøkorridoren mellom Ukraina og Tyrkia mandag, og at dette er avtalt med myndighetene i Ankara og Kyiv.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Nøstvettunnelen stengt - Brann i bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en bil. Personen i bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..

NRK - 10 minutter siden

Energikommisjonen sår tvil om klimamåla

Regjeringa får i dag tilrådingar til ein ny energipolitikk, men komiteen er ikkje sikker på om vi har nok kraft til å nå klimamåla for 2030. Kommisjonen konkluderer med at klimamåla for 2030 per i dag «ser svært ambisiøse ut». Men at «politisk vilje» og upopulære val framleis kan tippe vektskåla: – Alt må gå mykje kjappare enn det gjer i dag, seier ei kjelde i Energikommisjonen til NRK.

NRK - 15 minutter siden

Selbu ungdomsskole får Benjaminprisen 2022

Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Selbu ungdomsskole. Skolen får prisen for sitt langvarige og systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering, det skriver Senter for studier om Holocaust og livssynsminoriteter i en pressemelding. Benjaminprisen er en skolepris som deles ut hvert år til en skole som arbeider godt og aktivt mot rasisme, og alle diskriminerende holdninger og handlinger.

NRK - 15 minutter siden

Boris Johnson mener Ukraina må få vestlige kampfly

Tidligere statsminister Boris Johnson mener Storbritannia og andre vestlige land bør forsyne Ukraina med moderne kampfly. Britenes nåværende regjering og USA har sagt nei til Ukrainas forespørsel om å få moderne kampfly fra Vesten, men Boris Johnson er uenig. Ukraina bør få alt det militære materiellet de ber om, sier Johnson, som nå er på besøk i Washington.

NRK - 15 minutter siden

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 30 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 30 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 45 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 1 time siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 45 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com